КБ 1/4 финал-реванш:"Ботев"-"Левски"2:0(1:3)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Raoul_Duke
Re: КБ 1/4 финал-реванш:"Ботев"-"Левски"(1:3)
fiesta написа:Станислав Тодоров ще е съдията. Така ще станат двама подкупни гнусари в полза на ФК "Баткофф". Ако от "Ботев" не вземат мерки преди мача, ще има пак театър. И "Ботев" ще отпадне за купата.
Дано да греша, защото иначе ще има невероятни изпълнения.
Точно това ми беше първото мнение по темата, надявах се да не е тоя продажник. Уви, не ни стига троянския кон Мъри, ами сега и тоя боклук ще свири.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

тука няма мърита,няма съдии.И на най-големите карабалъци е ясно,че с евроазиатските сте под една шапка
Ако големия биг бос нареди да лапате ще лапате
няма мърдане
Не се правете на утрепани.Много добре знаете за какво става на въпрос.Щом можете да ядете кИфтетата,като се налага ще ядете и бахура

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
Ботевъ Пловдивски написа:Едното не изключва друготоПросто Мъри не може да забрави, че е бил "син". Когато си "жълто-черен", трябва да водиш отбора като "жълто-черен", не да спасяваш отбора на сърцето си, заради своите сантименти. Професионализъм се нарича това. Мъри не го показва.
Значи, все пак остава твърдението ти, че Мъри има топките, желанието и смелостта да изклеца Цветан Василев?
- kikooo1912
- Контакти:
Много здрав мач ще стане, непредвидим. Напрежението е огромно, и двата отбора са изправени до стената. Нашите са се надъхали да отстраняват Левски заради Мъри и заради себе си, защото знаят, че след Мъри и Кривия идва ред и на футболистите. Виждали сме ги да играят много добре, знаем че могат, но в последните мачове гледаме един посредствен Ботев, който не ни харесва и всички в отбора, надявам се осъзнават това. Ултиматумът от Цветан Василев допълнително трябва да ги мотивира. В Левски ситуацията е идентична. След двете загуби от ЦСКА и изоставането в първенството, победата им срещу нас няма да ги отърве. Спасителната сламка им е купата. Ако отпаднат от нас след победата в първия мач може да има не само съблечени, но и забременели. Ако Левски тръгнат напред да вкарват гол имаме някакъв шанс, но ако се затворят и ни чакат на контри до там сме. Мъри е доказал че срещу тази тактика е безсилен. Дано след този мач всички да са живи и здрави!
- captain_drifuss
- Контакти:
без дузпи, размажете ги в редовното време!
boji86 не че нещо играе, но без него съвсем не виждам как ще ви вкарат гол, ако съдията не се излигави.
boji86 не че нещо играе, но без него съвсем не виждам как ще ви вкарат гол, ако съдията не се излигави.
Последна промяна от captain_drifuss на 17 мар 2014 17:00, променено общо 1 път.
- ZinedineZidane
- Контакти:
Дузпи, другари, дуЗпи.
За по-лесно ще си копирам мнението и от другата тема.
Иска ми се да съм оптимист, но не ми се получава. Доктор Мъри ще изведе Ботев с дефибрилатора и сезонът на Левски ще бъде спасен (засега).
Ако все пак по някакво чудо видим Куртеан, Вандер, Борко и Хамза да излязат заедно като титуляри, имам надежда. И да не забравя, Иршак вместо сърмов.
Ако си излезем като последните мачове, прогнозата ми е бойко 1-1. Ако все пак съставът е офанзивен и момчетата се раздадат на максимум - 3-0, 3-1.
Едно е сигурно. В сряда следобед отсъствам от работа...

За по-лесно ще си копирам мнението и от другата тема.
Иска ми се да съм оптимист, но не ми се получава. Доктор Мъри ще изведе Ботев с дефибрилатора и сезонът на Левски ще бъде спасен (засега).
Ако все пак по някакво чудо видим Куртеан, Вандер, Борко и Хамза да излязат заедно като титуляри, имам надежда. И да не забравя, Иршак вместо сърмов.
Ако си излезем като последните мачове, прогнозата ми е бойко 1-1. Ако все пак съставът е офанзивен и момчетата се раздадат на максимум - 3-0, 3-1.
Едно е сигурно. В сряда следобед отсъствам от работа...

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Само едно не мога да разбера - защо Мъри през миналия сезон не ни даде мача,когато имахме шансове за титлата? И защо не ни реанимира след Иртиш? Нали "синьото" в него все говорело...Само не ми разправяйте как било различно 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- ZinedineZidane
- Контакти:
0007 написа:Само едно не мога да разбера - защо Мъри през миналия сезон не ни даде мача,когато имахме шансове за титлата? И защо не ни реанимира след Иртиш? Нали "синьото" в него все говорело...Само не ми разправяйте как било различно
Беше на път да ви реанимира и след Иртиш... Бяхте с 10 души, в Пловдив и с нула фенове и пак като нищо да биете... Но тогава Тошко беше на различно мнение, ако си спомняш!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!