КБ 1/4 финал-реванш:"Ботев"-"Левски"2:0(1:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: КБ 1/4 финал-реванш:"Ботев"-"Левски"(1:3)

Мнениеот ЕМИЛ » 17 мар 2014 14:16

1 : 1

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 17 мар 2014 14:22

fiesta написа:Станислав Тодоров ще е съдията. Така ще станат двама подкупни гнусари в полза на ФК "Баткофф". Ако от "Ботев" не вземат мерки преди мача, ще има пак театър. И "Ботев" ще отпадне за купата.

Дано да греша, защото иначе ще има невероятни изпълнения.

Точно това ми беше първото мнение по темата, надявах се да не е тоя продажник. Уви, не ни стига троянския кон Мъри, ами сега и тоя боклук ще свири.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 17 мар 2014 14:37

тука няма мърита,няма съдии.И на най-големите карабалъци е ясно,че с евроазиатските сте под една шапка :oops: Ако големия биг бос нареди да лапате ще лапате :oops: няма мърдане :x Не се правете на утрепани.Много добре знаете за какво става на въпрос.Щом можете да ядете кИфтетата,като се налага ще ядете и бахура :oops: :lol: :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 мар 2014 14:58

Ботевъ Пловдивски написа:Едното не изключва другото ;) Просто Мъри не може да забрави, че е бил "син". Когато си "жълто-черен", трябва да водиш отбора като "жълто-черен", не да спасяваш отбора на сърцето си, заради своите сантименти. Професионализъм се нарича това. Мъри не го показва.

Значи, все пак остава твърдението ти, че Мъри има топките, желанието и смелостта да изклеца Цветан Василев?

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 17 мар 2014 15:46

Много здрав мач ще стане, непредвидим. Напрежението е огромно, и двата отбора са изправени до стената. Нашите са се надъхали да отстраняват Левски заради Мъри и заради себе си, защото знаят, че след Мъри и Кривия идва ред и на футболистите. Виждали сме ги да играят много добре, знаем че могат, но в последните мачове гледаме един посредствен Ботев, който не ни харесва и всички в отбора, надявам се осъзнават това. Ултиматумът от Цветан Василев допълнително трябва да ги мотивира. В Левски ситуацията е идентична. След двете загуби от ЦСКА и изоставането в първенството, победата им срещу нас няма да ги отърве. Спасителната сламка им е купата. Ако отпаднат от нас след победата в първия мач може да има не само съблечени, но и забременели. Ако Левски тръгнат напред да вкарват гол имаме някакъв шанс, но ако се затворят и ни чакат на контри до там сме. Мъри е доказал че срещу тази тактика е безсилен. Дано след този мач всички да са живи и здрави!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 17 мар 2014 15:57

Дуспи?
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 17 мар 2014 16:32

без дузпи, размажете ги в редовното време!
boji86 не че нещо играе, но без него съвсем не виждам как ще ви вкарат гол, ако съдията не се излигави.
Последна промяна от captain_drifuss на 17 мар 2014 17:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 17 мар 2014 16:38

Дузпи, другари, дуЗпи. ;)
За по-лесно ще си копирам мнението и от другата тема.
Иска ми се да съм оптимист, но не ми се получава. Доктор Мъри ще изведе Ботев с дефибрилатора и сезонът на Левски ще бъде спасен (засега).
Ако все пак по някакво чудо видим Куртеан, Вандер, Борко и Хамза да излязат заедно като титуляри, имам надежда. И да не забравя, Иршак вместо сърмов.
Ако си излезем като последните мачове, прогнозата ми е бойко 1-1. Ако все пак съставът е офанзивен и момчетата се раздадат на максимум - 3-0, 3-1.

Едно е сигурно. В сряда следобед отсъствам от работа... 8-)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 17 мар 2014 16:43

Само едно не мога да разбера - защо Мъри през миналия сезон не ни даде мача,когато имахме шансове за титлата? И защо не ни реанимира след Иртиш? Нали "синьото" в него все говорело...Само не ми разправяйте как било различно :roll:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 17 мар 2014 17:07

0007 написа:Само едно не мога да разбера - защо Мъри през миналия сезон не ни даде мача,когато имахме шансове за титлата? И защо не ни реанимира след Иртиш? Нали "синьото" в него все говорело...Само не ми разправяйте как било различно :roll:

Беше на път да ви реанимира и след Иртиш... Бяхте с 10 души, в Пловдив и с нула фенове и пак като нищо да биете... Но тогава Тошко беше на различно мнение, ако си спомняш!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Ботев”