za nas e toj religiq написа:batbozho написа:Аз имам един въпрос към Тошето,че гледам пак е активен в плюнките:
Защо по дяволите вашето ръководство заедно с тарторите ви се уплашиха да дадат повече от 1200 билета на 43000 стадион.Защо не дадоха целият цектор Г които е за 5000,пък тогава да се види колко щяха да доидат и колко билети щяха да се продадат.
Сега беше шанса реално да покажете колко много милиони сте и как целият град е жълт и как ще сте 5 пъти повече при свободен достъп,а се изпонасрахте от страх.А можеше съвсем спокойно да се раздели стадиона както днес.
И що да го правим пък не ми стана ясно ? Малцинство сте и се стараем да не забравяте , къде и какво ви е мястото в обществото![]()
ПУУУ мама му стараа , едно ръководство в държавата ще има дето мисли за демографската криза , и пак има недоволни
Ми от раждането ви живеете цял живот с една единствена идея:как да ни унижите.И в декларацията даже го споменахте какво ви е на жалките душички.
И сега се отвори най-удобната възможност да го направите.Да разделите стадиона по-равно и да отидете 5 пъти повече.
Истината е,че се изпонасрахте от страх да не ви лъснат лъжливите задници пред цяла Бг.Да не рухне за един мач с години градената картонена кула за мита колко сте много и колко сте велики.Жалки сте и винаги ще си останете такива,това е положението.
[/offtopic]