до ръководството на фк Ботев

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Re: до ръководството на фк Ботев

Мнениеот batbozho » 15 мар 2014 20:25

za nas e toj religiq написа:
batbozho написа:Аз имам един въпрос към Тошето,че гледам пак е активен в плюнките:
Защо по дяволите вашето ръководство заедно с тарторите ви се уплашиха да дадат повече от 1200 билета на 43000 стадион.Защо не дадоха целият цектор Г които е за 5000,пък тогава да се види колко щяха да доидат и колко билети щяха да се продадат.
Сега беше шанса реално да покажете колко много милиони сте и как целият град е жълт и как ще сте 5 пъти повече при свободен достъп,а се изпонасрахте от страх.А можеше съвсем спокойно да се раздели стадиона както днес.

И що да го правим пък не ми стана ясно ? Малцинство сте и се стараем да не забравяте , къде и какво ви е мястото в обществото ;)
ПУУУ мама му стараа , едно ръководство в държавата ще има дето мисли за демографската криза , и пак има недоволни :o

Ми от раждането ви живеете цял живот с една единствена идея:как да ни унижите.И в декларацията даже го споменахте какво ви е на жалките душички.
И сега се отвори най-удобната възможност да го направите.Да разделите стадиона по-равно и да отидете 5 пъти повече.
Истината е,че се изпонасрахте от страх да не ви лъснат лъжливите задници пред цяла Бг.Да не рухне за един мач с години градената картонена кула за мита колко сте много и колко сте велики.Жалки сте и винаги ще си останете такива,това е положението.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 15 мар 2014 20:35

sudromanista73 написа:
kubik написа:Няма победи,няма фенове.
99% глорихънтарчета

една идея.Пуснете безплатно пепси ,могат и да дойдат :lol:

за нас е той религия.... пич просто сте малки за нас.повечето ви фенове са фалшименто.мерси,дръжте си ги :)

Вълчо,айде като си отворен ми докажи с факти,кога сте били повече от нас в обща посещаемост повече от три пъти...Аз ходя по стадионите от повече от три десетилетия,познавам много ваши фенове и такова нещо не мога да се сетя с изключение на шампОАнският ви се сезон от 2004? И много моля с ФАКТИ :!:

Абе, смешник, кой ще се занимава с теб да ти дава факти. Я не се излагай. На всички е ясно какви сте смешници и как признавате само фактите, които ви отърват, а всичко друго шумно се отрича. Върви да си водиш пропагандата в някои помашки села. Там може и да теи повярват.
Последна промяна от demy27 на 15 мар 2014 20:35, променено общо 1 път.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 15 мар 2014 20:35

sudromanista73 написа:
99% глорихънтарчета

за нас е той религия.... пич просто сте малки за нас.повечето ви фенове са фалшименто.мерси,дръжте си ги :)

Вълчо,айде като си отворен ми докажи с факти,кога сте били повече от нас в обща посещаемост повече от три пъти...Аз ходя по стадионите от повече от три десетилетия,познавам много ваши фенове и такова нещо не мога да се сетя с изключение на шампОАнският ви се сезон от 2004? И много моля с ФАКТИ :!:

ибрахиме, фактите щеше да ги видиш с очите си на мача утре.както написа бат божо от страх ,че ще каже пук жълтия балон .Показахте циганските си номера като скрихте билетите.факт!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 15 мар 2014 20:41

sudromanista73 написа:
99% глорихънтарчета

И след като това е така според теб и всички други жълтури,защо се уплащихте да ни унижите с 5 пъти повече хора на дербито след свободна продажба на билети.Аз не мога да се сетя за нещо по-категорично доказващо вашето "невиждано превъзходство" по трибуните а вие се уплащихте и то в момент когато вие сте най-добре от създаването си а ние си гоним президента и отлива на хора е очевиден.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 15 мар 2014 20:42

DALTON написа:Феновете на локото вместо да е радват,че ще бъдат повече от 300 сега наглеят,нека да кажат при обратната ситуация колко билета щяха да дадат на другите.

Когато можехме да дадем на Ботев 900 билета - 10% от капацитета ние им дадохме 1 800. Някой тъп жълтур това отчете ли го или са толкова заети да обясняват колко са много и колко са велики, че това го пропуснаха.
L'Europa non è lontana

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 15 мар 2014 20:50

botevforever написа:
kubik написа:2500 човека хахах
караибрахим ще бъде доволен

да бяха дали билетите поне да си напълним сектора да не ставаме за срам -на дерби 4000 човека

феУките фенове гости като домакини.Нищо чудно и с ограниченията да сме повече от тях 8-)

Цървул, а Вие защо не ни дадохте повече билети последния мач на лаута, а си оставихте полупразни секторите на 7 хилядния си стадион?
Видя ли Ви срама цяла България тогава?Видя го.Нещо можеш ли да кажеш по този въпрос?
Никога не сте били и няма да бъдете повече от нас.
Във Вашите форуми си го признавате и си скубете косите, ама в Гонг голям го вадите - да се издокарате пред другите.
Всички в България знаят кой е отборът на Пловдив, включително и сините Ви приятелки.

хехе две лъжи.бяха ви отпуснати двойно повече билети.Това което вие никога няма да направите.
Всички билети бяха разпродадени за мача.

Мерси от фалшиви ментаци фенове ,където ходят само като има Пепси и победи като вас-99% ви са такива 8-)

Сега от комплексите ви към нас.Стадиона го оставихте празен :oops:
...а трябваше да се раздели на две,поне да го понапълним и да не изглежда,гротестна картинка
Последна промяна от kubik на 15 мар 2014 20:53, променено общо 2 пъти.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 15 мар 2014 20:51

Не се подигравайте на противника, че не може да присъства на мача - все пак трябва и транспорт първо от дома им до Пловдив и чак след това до София и вечерта обратно същото упражнение. Изисква повече време и средства. Нека проявим разбиране. И кебапчета няма да има сигурно.

Марш за справка в опорните точки! :mrgreen:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 мар 2014 20:58

batbozho написа:
za nas e toj religiq написа:
batbozho написа:Аз имам един въпрос към Тошето,че гледам пак е активен в плюнките:
Защо по дяволите вашето ръководство заедно с тарторите ви се уплашиха да дадат повече от 1200 билета на 43000 стадион.Защо не дадоха целият цектор Г които е за 5000,пък тогава да се види колко щяха да доидат и колко билети щяха да се продадат.
Сега беше шанса реално да покажете колко много милиони сте и как целият град е жълт и как ще сте 5 пъти повече при свободен достъп,а се изпонасрахте от страх.А можеше съвсем спокойно да се раздели стадиона както днес.

И що да го правим пък не ми стана ясно ? Малцинство сте и се стараем да не забравяте , къде и какво ви е мястото в обществото ;)
ПУУУ мама му стараа , едно ръководство в държавата ще има дето мисли за демографската криза , и пак има недоволни :o

Ми от раждането ви живеете цял живот с една единствена идея:как да ни унижите.И в декларацията даже го споменахте какво ви е на жалките душички.
И сега се отвори най-удобната възможност да го направите.Да разделите стадиона по-равно и да отидете 5 пъти повече.
Истината е,че се изпонасрахте от страх да не ви лъснат лъжливите задници пред цяла Бг.Да не рухне за един мач с години градената картонена кула за мита колко сте много и колко сте велики.Жалки сте и винаги ще си останете такива,това е положението.

Въобще не се сещам за вас , докато не видя пискливите ви напъни във форума ;) От толкова рев сте взели да посинявате , горките онеправдани те :)

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 15 мар 2014 20:59

Давай наред Заро, ти можеш. Трий наред компроматите :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 15 мар 2014 21:00

Тези нещастници, на които 3/4 от феновете им ходят на мач "Зъ дъ сми повичи ут буфирити", я продадоха 2 000 билета я не, но целта е изпълнена и повечето от тях да не са луди да си оставят нивите и вместо да копаят, да бият път до София за някакъв мач. Тя газта да не е без пари?
L'Europa non è lontana

Върни се в “Локо Пловдив”