roskov9 написа:
Позна ЦСКА78, браво. Плюс преценката ти колкото и да не ми се харесваше си бе реална. Мисля че ни съсипа червения картон, но нямаме извиние. Трябваше да вкараме и това е, пък колко положения не са влезли си остава само зрелище. Само по стойката се видя раликата в играчите.
Индивидуалните избухвания се оказаха сривове, а тактическата постройка некоригирана от Базел насам, гарантира бърз гол, и после още няколко.
Много унизително се получи, но помия не се изля чак толкова много, което доста ме радва. Нека видим възможно ли е някакво надграждане през лятото или това ниво ще остане непреодолимо за нас.
Надграждане?!Тази дума е нож с две остриета. Разбира се, за да се върви напред трябват инвестиции, но в повечето случаи парите инвестирани в нови футболисти(най-вече в България) са пари хвърлени на вятъра! Да вземем за пример най-големият рекорд за входящ трансфер в България- Лео Лима, купен от ЦСКА за 1,8 млн. долара, тези които са по- възрастни знаят какво се случи после. Хвърлянето на големи суми не дава гаранции за успех!
Лудогорец още не е свикнал да губи(в пряк и преносен смисъл на думата).
Може да се каже, че нямате история(не и такава ,че да бъде забелязана от други, освен от самите привърженици на клуба),а историята учи, че всеки отбор не може постоянно да побеждава. Не може постоянно да е на върха, има повече спадове в един отбор,отколкото пикове. След голям пик, следва голям спад в играта на даден отбор! Такива са имали и ЦСКА(в България),когато са били наистина класен отбор. Такива са имали и Реал Мадрид(в Европа),не случайно за 112 години са спечелили купата на Европа само 9 пъти.
Защо го пиша всичко това? Може би ,защото не трябва да имате големи очаквания за новия сезон(в ЕКТ).Вие сега пишете историята си и бърза работа нямате! Времето е пред вас и, дори да не повторите постижението си от тази година, ще имате и други възможности по- натам.

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!