Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Мнениеот ntodorov » 14 мар 2014 22:09

subzero написа:В интерес на истината,пропуснах "полета на орела " и Крисия. И май по-добре.
Май пак сме "взаимствали". ;)
Като почнем с история,песни,скандирания,та до полета....Кирчова работа.

Не мога да се съглася с теб колега.
Посочи ми един отбор, който да си има своите автентични Крисия, подарък орел и национална кауза.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 мар 2014 22:12

ntodorov написа:
subzero написа:В интерес на истината,пропуснах "полета на орела " и Крисия. И май по-добре.
Май пак сме "взаимствали". ;)
Като почнем с история,песни,скандирания,та до полета....Кирчова работа.

Не мога да се съглася с теб колега.
Посочи ми един отбор, който да си има своите автентични Крисия, подарък орел и национална кауза.

:mrgreen:
Всеизвестно е,че съм прост и объркан.
Простете !!! :oops:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 мар 2014 22:18

bastuna2003 написа:

Няма да ни разберете какво говорим, защото никога не сте изпитвали нещо истинско. Не сте изживявали вашата мъка, при вас всичко е нарисувано. Не сте имали вашите "съскащи змии", не сте имали вашата Тулуза или Лил, когато 30 000 на стадиона са по-тихи от сълзите им. Вие сте резултат от успехите ви (заслужени) и ще изчезнете малко след тях. Затова моля ви, наслаждавайте се на момента и на упреквайте другите за тяхната същност. ;)

Абсолютно съм съгласен,колега.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 мар 2014 22:31

subzero написа:
bastuna2003 написа:

Няма да ни разберете какво говорим, защото никога не сте изпитвали нещо истинско. Не сте изживявали вашата мъка, при вас всичко е нарисувано. Не сте имали вашите "съскащи змии", не сте имали вашата Тулуза или Лил, когато 30 000 на стадиона са по-тихи от сълзите им. Вие сте резултат от успехите ви (заслужени) и ще изчезнете малко след тях. Затова моля ви, наслаждавайте се на момента и на упреквайте другите за тяхната същност. ;)

И като прочетох името Лил, отново ми се насълзиха очите..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 мар 2014 22:39

roskov9 написа:
Позна ЦСКА78, браво. Плюс преценката ти колкото и да не ми се харесваше си бе реална. Мисля че ни съсипа червения картон, но нямаме извиние. Трябваше да вкараме и това е, пък колко положения не са влезли си остава само зрелище. Само по стойката се видя раликата в играчите.
Индивидуалните избухвания се оказаха сривове, а тактическата постройка некоригирана от Базел насам, гарантира бърз гол, и после още няколко.
Много унизително се получи, но помия не се изля чак толкова много, което доста ме радва. Нека видим възможно ли е някакво надграждане през лятото или това ниво ще остане непреодолимо за нас.

Надграждане?!Тази дума е нож с две остриета. Разбира се, за да се върви напред трябват инвестиции, но в повечето случаи парите инвестирани в нови футболисти(най-вече в България) са пари хвърлени на вятъра! Да вземем за пример най-големият рекорд за входящ трансфер в България- Лео Лима, купен от ЦСКА за 1,8 млн. долара, тези които са по- възрастни знаят какво се случи после. Хвърлянето на големи суми не дава гаранции за успех!
Лудогорец още не е свикнал да губи(в пряк и преносен смисъл на думата).
Може да се каже, че нямате история(не и такава ,че да бъде забелязана от други, освен от самите привърженици на клуба),а историята учи, че всеки отбор не може постоянно да побеждава. Не може постоянно да е на върха, има повече спадове в един отбор,отколкото пикове. След голям пик, следва голям спад в играта на даден отбор! Такива са имали и ЦСКА(в България),когато са били наистина класен отбор. Такива са имали и Реал Мадрид(в Европа),не случайно за 112 години са спечелили купата на Европа само 9 пъти.
Защо го пиша всичко това? Може би ,защото не трябва да имате големи очаквания за новия сезон(в ЕКТ).Вие сега пишете историята си и бърза работа нямате! Времето е пред вас и, дори да не повторите постижението си от тази година, ще имате и други възможности по- натам. ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 мар 2014 22:42

CSKA 78 написа:
roskov9 написа:
Позна ЦСКА78, браво. Плюс преценката ти колкото и да не ми се харесваше си бе реална. Мисля че ни съсипа червения картон, но нямаме извиние. Трябваше да вкараме и това е, пък колко положения не са влезли си остава само зрелище. Само по стойката се видя раликата в играчите.
Индивидуалните избухвания се оказаха сривове, а тактическата постройка некоригирана от Базел насам, гарантира бърз гол, и после още няколко.
Много унизително се получи, но помия не се изля чак толкова много, което доста ме радва. Нека видим възможно ли е някакво надграждане през лятото или това ниво ще остане непреодолимо за нас.

Надграждане?!Тази дума е нож с две остриета. Разбира се, за да се върви напред трябват инвестиции, но в повечето случаи парите инвестирани в нови футболисти(най-вече в България) са пари хвърлени на вятъра! Да вземем за пример най-големият рекорд за входящ трансфер в България- Лео Лима, купен от ЦСКА за 1,8 млн. долара, тези които са по- възрастни знаят какво се случи после. Хвърлянето на големи суми не дава гаранции за успех!
Лудогорец още не е свикнал да губи(в пряк и преносен смисъл на думата).
Може да се каже, че нямате история(не и такава ,че да бъде забелязана от други, освен от самите привърженици на клуба),а историята учи, че всеки отбор не може постоянно да побеждава. Не може постоянно да е на върха, има повече спадове в един отбор,отколкото пикове. След голям пик, следва голям спад в играта на даден отбор! Такива са имали и ЦСКА(в България),когато са били наистина класен отбор. Такива са имали и Реал Мадрид(в Европа),не случайно за 112 години са спечелили купата на Европа само 9 пъти.
Защо го пиша всичко това? Може би ,защото не трябва да имате големи очаквания за новия сезон(в ЕКТ).Вие сега пишете историята си и бърза работа нямате! Времето е пред вас и, дори да не повторите постижението си от тази година, ще имате и други възможности по- натам. ;)

Е,те за тва бързат. Сега да пишат история,колкото могат. Щото нямат време . ;)

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 14 мар 2014 22:59

Време има и ако трябва да съм откровен, аз лично не смятам, че тази година ще съумеем да станем шампион. Прекалено бързо се случват нещата и е нормално да има и спад. Никой не може да се превърне в хегемон в нашите условия!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
avg

Мнениеот avg » 15 мар 2014 00:07

Престанете да ми говорите за история! Не ме интересува вашите отборчета преди колко десетилетия са били на полуфинали или финали в Европийските турнири! Не са ни притрябвали истории, това е нашия български мантелитет, заради тези истории така славни и безценни другите вървят напред а ние в България ще се молин да не ни се паднат Мура и Иртиш, че надали пак бихме се изложили. Но какво от това нали двете ни отборчета имат истории зад гърба си, и за какво са ви ако мога да ви попитам. Можете спокойно да си изтъркате дупетата с тях :mrgreen: ние живеем в настоящето.Настояще в което Лудогорец прави национална кауза - ДА, Лудогорец прави сензация в Европа. И някои от вас се скъсват от яд, че стадиона се пълни до пропукване. Гордейте се с историиките си, а нас ни оставете да се наслаждаваме на продукцията на ЛУДОГОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ
:)

Потребителски аватар
avg

Мнениеот avg » 15 мар 2014 00:11

ralka_levskarka написа:
subzero написа:
bastuna2003 написа:

И като прочетох името Лил, отново ми се насълзиха очите..

Никой не може да ми каже дали и колко много ще се радвам на успеха на Лудогорец! Да- Лудогорец е национална кауза Да- Лудогорец прави сензация в Европа, такава каквато нито Левски нито ЦСКА не са правили, не ме интересува преди колко години и те са играли на осминафинали, времена в които може би не сме били родени повечето. Това е нашия български мантелитет - да живеем със снякви спомени, затова другите ще вървят напред а ние ше се надяваме да не се паднем с Мура и Иртиш че надали може да се изложим пак. Като не искате да подкрепяте Лудогорец тогава недейте! Никой не ви кара насила. Гледайте си вашите два отбора и си говорете колко осминафинали са играли преди години в Европа. А ние ще се наслаждаваме на ЕДИНСТВЕНИЯ български отбор, който не само с играта си на терена но преди всичко с държанието си извън него ни кара да се гордеем, че сме българи.
:)

Darth Ludogorets
Контакти:

Мнениеот Darth Ludogorets » 15 мар 2014 01:14

Бреййй, много акъл от Акули бе, кое как ще стане никой не мой предвиди, много врачки сте, бе, поне едно адеквано мнение от Картаго, за под форума на Лудогец.

Върни се в “Лудогорец”