Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Мнениеот bastuna2003 » 14 мар 2014 00:56

Venko123 написа:Защо не подкрепих Лудогорец?

Не можех да си позволя да спра еуфорията. Еуфорията на масово плонжиране в краката на един човек. Защото това ми даваше самочувствието на изправен и знаещ цената си човешки индивид.

Много важна уговорка: Преди да кажа следващите думи ще уточня, че всички - от старши треньора Стойчо Стоев на Лудогорец до домакина на отбора Мич, всички в спотно-техническия щаб са ми приятели, а член на екипа ми е, като брат. Поднасям силни аплаузи за момчетата от отбора за всичко, което направиха и им пожелавам с цялото си сърце успех с един гол повече в Испания, така че да продължат.

Това беше уговорката.

Оттук нататък няма как да очаквате моите симпатии. Не можете по няколко причини, като например:

1. В годината, в която бяха коронясани за шампиони, ръководителите на този клуб се държаха, като новоприпечелили мутри с бухалки;

2. Същите хора бяха част от една от най-тежките пародии в българския футбол. Играчите от Перник получиха изненадващо забавените си заплати за два месеца, клубът се представи на стадион "Мир и дружба" с детска формация срещу Лудогорец, а след това с общонационална подкрепа се изпъчи на ЦСКА. Не без съдействието и на вътрешни сили в ЦСКА, заради ... нека го кажат някой ден;

3. Същите хора си позволиха да извадят мутренска агресия във Враца, наричайки хората на този град селяни и текезесари в офицално обръщение на клуба, след като Ботев отказа да се наведе. А да наречеш Враца територия на селяния, е точно същото да твърдиш,че Разград е културен център. И всичко това нямаше нищо общо с отрудените хора на Лудогорието, а с парвнющината на няколко особи, които са лица и досега;

4. Същите хора се подсигуриха с мутри от Варна. Ние извадихме поименно със снимки биячите от последния мач, в който една разбойническа схема бе узаконена. И какво от това? Полицията се направи на бодната с тирбушон тапа. Кръвта стои. Дори не физически вече. Но стои. И споменът, и нискочелите изроди, за цялото купено предателство, за подготвения геноцид над ЦСКА;

5. Същите хора се подиграха с действителния архитект на този отбор. С младия и талантлив български треньор Ивайло Петев;

6. Човек от същата група хора вече е в Изпълкома на БФС и не се забави да ни посъветва как трябва да се учим от Лудогорец. Хайде ние да си четем "Аз съм българче" и да не си мешаме капите! Всеки със своята. Щото на Северозапад казваме в такива случаи - кога стана калайджия, кога ти почерня задника;

7. Не подкрепям, защото бе купена масово съвест;

8. Не подкрепям и не бих съветвал никой да се учи на поведение от феновете на този отбор. Ако съдим по последните им изяви от първия мач срещу Валенсия, то всичко е толкова нищожно. Зрителите на военния театър винаги са наясно с пиесата. Сигналите от трибуните в този мач издаваха по-скоро "спонтанен митинг". В събота, при по-празен стадион ще чуете защо твърдя това.

Мога да продължа още много, но всяко връщане в спомена ме мърси отново и отново. за разлика от плонжиращите с костюми, аз имам памет. Имам си и костюми. Но ги използвам по предназначение. Пазя се от калта. Същата, с която пръскат по мен и с която затлачиха мозъците на неочаквано много готови да проституират.

Съжалявам. Дори да съм единствен - този проект не ми харесва. Той не може да има моята и на моите приятели подкрепа.

Бих добавил и няколко неща от мен:

9. Насаждане на псевдопатриотизъм - навсякъде и по всяко време
10. Медиен комфорт - преиначаване на фактите и лизане на задници - като се почне от "биршия" колега Петричев и се приключи с Домуса.
11. Съдийския комфорт на тима от Разград - как за 3 години в А група веднъж не бяха от другата страна
12. Късметът, който ги съпътстваше - от трите греди на ЦСКА в Разград, през провала на Левски срещу Славия, дори трите им гола срещу Лацио - луд късмет, който беше представям през цялото време като световна класа
13. Преекспониране на ситуацията - пълните стадиони срещу Лацио и Валенсия са представени като постижение на модерния и безгрешен Лудогорец, а реално 70% от хората просто искаха да гледат европейски отбори. Днес беше пълно с деца, семейства и двойки, отиващи по-скоро на зрелище и забавление, а който каквото иска да говори истинските футболни фенове са мъжете.
14. Чужденците, играещи за пари и новоизпечените фенове (гловихънтъри), които до скоро не са се интересували от футбол, но вече гордо раздават морал навсякъде и се тагват във фейсбук.

Няма да ни разберете какво говорим, защото никога не сте изпитвали нещо истинско. Не сте изживявали вашата мъка, при вас всичко е нарисувано. Не сте имали вашите "съскащи змии", не сте имали вашата Тулуза или Лил, когато 30 000 на стадиона са по-тихи от сълзите им. Вие сте резултат от успехите ви (заслужени) и ще изчезнете малко след тях. Затова моля ви, наслаждавайте се на момента и на упреквайте другите за тяхната същност. ;)
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 мар 2014 00:58

bobonikolov написа:
soccerav написа:Какво се занимавате с разни форумни герои тука?! Айде в дивия, после що им се подиграваме като отпадат от Иртиш и подобни. Лудогорец играе за България, а тук някакви капацитети седнали да четат лекции пред компютрите. Смешници. Когато направите това което направи Лудогорец тогава ще имате правото да обиждате. Айде майната ви, че ми тровите нервите! За мача няма много какво да се каже, Валенсия от 4-5 точни удара вкараха 3 гола, нашите сигурно поне 5 изкараха извън стадиона. Бахти как не могат да я уцелят тая врата не знам.. Сигурно Йовов ги е учил :mrgreen: Успех на реванша, макар че според мен е мисия невъзможна, но..футбол е, ще видим какво ще се случи. Дължа да отбележа, че малкото момиче което пееше беше невероятно! Много ме изкефи. Браво!

ЦСКА:
2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982)
1 полуфинал за КНК (1989)
4 четвъртфинала за КЕШ;

Левски:
УЕФА Лига Европа
1/4-финалист - 1975-76 срещу Барселона (Общ резултат 5:8)
1/4-финалист - 2005-06 срещу Шалке 04 (Общ резултат 2:4)
УЕФА Купа на носителите на купи
1/4-финалист - 1969-70 срещу Гурник Забже (Общ резултат 4:4)
1/4-финалист - 1976-77 срещу Атлетико Мадрид (Общ резултат 2:3)
1/4-финалист - 1986-87 срещу Реал Сарагоса (Общ резултат 0:4)
УЕФА Шампионска лига
1/8-финалист - 1965-66 срещу Бенфика Лисабон (Общ резултат 4:5)
1/8-финалист - 1977-78 срещу Аякс (Общ резултат 2:4)
1/8-финалист - 1984-85 срещу Днепър (Днепропетровск) (Общ резултат 3:3)
1/8-финалист - 1993-94 срещу Вердер Бремен (Общ резултат 2:3)

Ботев:
КНК
Три 1/16 финала, два 1/8 финала, един 1/4 финал;
КЕШ
Два 1/16 финала
Купа на УЕФА
Един 1/16 финал и един 1/32 финал.

Та кой чии успехи трябва да поситга?

Тази вечер играхте по - добре от мача с Лацио тук, но Валенсия игра в пъти по - концентрирано от римляните и си взе своето.

Удобно изпускаш няколко факта:
1. Преди 89-та "Левски" и особено ЦСКА обираха каймака на българските футболисти, защото така се решаваше "отгоре", затова няма как да се сравняват успехи на частен клуб, с успехи зад които е стояла държавата;
2. Всичко, което си написал е постигнато за десетки години участие в ЕКТ. Докато това е едва втората европейска година на Лудогорец;
3. Лудорогец стигна до тук, изигравайки най-голяма бройка мачове в ЕКТ, печелейки групата си и записвайки най-много победи, нещо което не е постигано от друг български отбор досега.
[center]Изображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 14 мар 2014 01:03

tsonpen написа:Удобно изпускаш няколко факта:
1. Преди 89-та "Левски" и особено ЦСКА обираха каймака на българските футболисти, защото така се решаваше "отгоре", затова няма как да се сравняват успехи на частен клуб, с успехи зад които е стояла държавата;
2. Всичко, което си написал е постигнато за десетки години участие в ЕКТ. Докато това е едва втората европейска година на Лудогорец;
3. Лудорогец стигна до тук, изигравайки най-голяма бройка мачове в ЕКТ, печелейки групата си и записвайки най-много победи, нещо което не е постигано от друг български отбор досега.

На кой му пука как си стигнал до 1/8 финал в ЛЕ - на никой ! Сега ги броите тези мачове , след години никой няма да си спомня ! Е да голата статистика си остава , но тя за статистиците.
Колко и дави се иска , но докато не стигне Лудогорец полуфинал ще си остане един от много ! Ще видим след 15г дали ще ви има ;) Или отново ще сте с друго име и крадена история !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 мар 2014 01:08

bastuna2003 написа:
Venko123 написа:Защо не подкрепих Лудогорец?

Не можех да си позволя да спра еуфорията. Еуфорията на масово плонжиране в краката на един човек. Защото това ми даваше самочувствието на изправен и знаещ цената си човешки индивид.

Много важна уговорка: Преди да кажа следващите думи ще уточня, че всички - от старши треньора Стойчо Стоев на Лудогорец до домакина на отбора Мич, всички в спотно-техническия щаб са ми приятели, а член на екипа ми е, като брат. Поднасям силни аплаузи за момчетата от отбора за всичко, което направиха и им пожелавам с цялото си сърце успех с един гол повече в Испания, така че да продължат.

Това беше уговорката.

Оттук нататък няма как да очаквате моите симпатии. Не можете по няколко причини, като например:

1. В годината, в която бяха коронясани за шампиони, ръководителите на този клуб се държаха, като новоприпечелили мутри с бухалки;

2. Същите хора бяха част от една от най-тежките пародии в българския футбол. Играчите от Перник получиха изненадващо забавените си заплати за два месеца, клубът се представи на стадион "Мир и дружба" с детска формация срещу Лудогорец, а след това с общонационална подкрепа се изпъчи на ЦСКА. Не без съдействието и на вътрешни сили в ЦСКА, заради ... нека го кажат някой ден;

3. Същите хора си позволиха да извадят мутренска агресия във Враца, наричайки хората на този град селяни и текезесари в офицално обръщение на клуба, след като Ботев отказа да се наведе. А да наречеш Враца територия на селяния, е точно същото да твърдиш,че Разград е културен център. И всичко това нямаше нищо общо с отрудените хора на Лудогорието, а с парвнющината на няколко особи, които са лица и досега;

4. Същите хора се подсигуриха с мутри от Варна. Ние извадихме поименно със снимки биячите от последния мач, в който една разбойническа схема бе узаконена. И какво от това? Полицията се направи на бодната с тирбушон тапа. Кръвта стои. Дори не физически вече. Но стои. И споменът, и нискочелите изроди, за цялото купено предателство, за подготвения геноцид над ЦСКА;

5. Същите хора се подиграха с действителния архитект на този отбор. С младия и талантлив български треньор Ивайло Петев;

6. Човек от същата група хора вече е в Изпълкома на БФС и не се забави да ни посъветва как трябва да се учим от Лудогорец. Хайде ние да си четем "Аз съм българче" и да не си мешаме капите! Всеки със своята. Щото на Северозапад казваме в такива случаи - кога стана калайджия, кога ти почерня задника;

7. Не подкрепям, защото бе купена масово съвест;

8. Не подкрепям и не бих съветвал никой да се учи на поведение от феновете на този отбор. Ако съдим по последните им изяви от първия мач срещу Валенсия, то всичко е толкова нищожно. Зрителите на военния театър винаги са наясно с пиесата. Сигналите от трибуните в този мач издаваха по-скоро "спонтанен митинг". В събота, при по-празен стадион ще чуете защо твърдя това.

Мога да продължа още много, но всяко връщане в спомена ме мърси отново и отново. за разлика от плонжиращите с костюми, аз имам памет. Имам си и костюми. Но ги използвам по предназначение. Пазя се от калта. Същата, с която пръскат по мен и с която затлачиха мозъците на неочаквано много готови да проституират.

Съжалявам. Дори да съм единствен - този проект не ми харесва. Той не може да има моята и на моите приятели подкрепа.

Бих добавил и няколко неща от мен:

9. Насаждане на псевдопатриотизъм - навсякъде и по всяко време
10. Медиен комфорт - преиначаване на фактите и лизане на задници - като се почне от "биршия" колега Петричев и се приключи с Домуса.
11. Съдийския комфорт на тима от Разград - как за 3 години в А група веднъж не бяха от другата страна
12. Късметът, който ги съпътстваше - от трите греди на ЦСКА в Разград, през провала на Левски срещу Славия, дори трите им гола срещу Лацио - луд късмет, който беше представям през цялото време като световна класа
13. Преекспониране на ситуацията - пълните стадиони срещу Лацио и Валенсия са представени като постижение на модерния и безгрешен Лудогорец, а реално 70% от хората просто искаха да гледат европейски отбори. Днес беше пълно с деца, семейства и двойки, отиващи по-скоро на зрелище и забавление, а който каквото иска да говори истинските футболни фенове са мъжете.
14. Чужденците, играещи за пари и новоизпечените фенове (гловихънтъри), които до скоро не са се интересували от футбол, но вече гордо раздават морал навсякъде и се тагват във фейсбук.

Няма да ни разберете какво говорим, защото никога не сте изпитвали нещо истинско. Не сте изживявали вашата мъка, при вас всичко е нарисувано. Не сте имали вашите "съскащи змии", не сте имали вашата Тулуза или Лил, когато 30 000 на стадиона са по-тихи от сълзите им. Вие сте резултат от успехите ви (заслужени) и ще изчезнете малко след тях. Затова моля ви, наслаждавайте се на момента и на упреквайте другите за тяхната същност. ;)

Извинявай, но ако ми кажеш, че си вярваш на това, които си написал, ще се убедя напълно, че влезе ли муха в едното ти ухо, без проблем ще излезе от другото. Не знам дали усещате, но тази вечер само се утвърждавате като обикновени плюнки. Доста сте почакали да леете жлъч и макар и чак Валенсия да успя да победи Лудогорец, пак не ви мигва окото да пишете врели-некипели, все едно Лудогорец губи от отбор от същия калибър и все едно Лудогорец нещо не е играл в мача.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 14 мар 2014 01:10

Сега ще стане страшно. Разните капацитети в подкрепа на съдийските аванти за техния отбор ще казват: "Напълно заслужено - видяхте в Европа (червения картон на Валенсия), че така се свири!!!
Не гледам мачове от Разград, обаче имам чувството, че даже български съдии подобна аванта не биха им пуснали. Явно когато Домусчиев се похвали, че Лудогорец е стъпил на европейската сцена е имал това предвид.
Как след този измислен червен картон няма да се покаже някой сополанко да изреве:
"Ние сме от малък град (малка държава) и нас няма кой да ни позволи да продължим напред"!
...

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 14 мар 2014 01:13

tsonpen написа:
Извинявай, но ако ми кажеш, че си вярваш на това, които си написал, ще се убедя напълно, че влезе ли муха в едното ти ухо, без проблем ще излезе от другото. Не знам дали усещате, но тази вечер само се утвърждавате като обикновени плюнки. Доста сте почакали да леете жлъч и макар и чак Валенсия да успя да победи Лудогорец, пак не ви мигва окото да пишете врели-некипели, все едно Лудогорец губи от отбор от същия калибър и все едно Лудогорец нещо не е играл в мача.

Казах ти, радвай си се на отбора ти. Пожелавам ви успех. Чел съм ти мненията и ти не си човек, с който си струва да се говори. Лека

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 мар 2014 01:17

Parmalat написа:Топ 10 на отборите с най-висок коефициент в Европа

1 FC Barcelona Esp 30.5856 36.6428 34.1714 27.5428 26.4570 155.399
2 Bayern München Ger 30.6166 24.1332 33.0500 36.5856 25.7428 150.128
3 Real Madrid Esp 22.5856 33.6428 36.1714 29.5428 25.4570 147.399
4 Chelsea Eng 22.5856 26.6714 33.0500 30.2856 21.0142 133.606
5 Manchester United Eng 28.5856 36.6714 16.0500 21.2856 22.0142 124.606
6 Benfica Por 21.0000 25.7600 23.3666 28.3500 18.4500 116.926
7 Arsenal Eng 25.5856 22.6714 22.0500 21.2856 21.0142 112.606
8 Atlético Madrid Esp 24.5856 9.6428 34.1714 13.5428 28.4570 110.399
9 Valencia Esp 19.5856 21.6428 25.1714 22.5428 17.4570 106.399
10 FC Porto Por 21.0000 31.7600 12.3666 22.3500 13.4500 100.926

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2014.html

Това показва всичко.

Сега го показваш този списък,а преди мача какво говореше?!
Не беше ли нещо от сорта:"Валенсия са преодолим отбор";"Тия пандаха от Райо Валекано"(демек,че не са нищо особено).
А други фенове на Лудогорец,те какво написаха? -"Не разбирам,защо мислите ,че Валенсия са по-добри от Лацио"?
Имаше и прогнози-2;3:0 за Лудогорец.
Явно си е необходимо някой да ви сваля самочувствието(което е без покритие) от време на време.
Както е явно,че падането от високо много боли! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 мар 2014 01:24

В крайна сметка замисляте ли се,че никой преди началото на сезона не е очаквал Лудогорец да пробие на директни елиминации?
Българският отбор с бюджет от 5 милиона евро колкото Левски.Отстрани Слован с 3 милиона евро бюджет.След това Партизан с бюджет от 7 милиона.След това Базел и 50 милиона евро бюджет се оказаха непреодолими.
Попаднаха в група с ПСВ 50 милиона евро бюджет,Динамо Загреб 20 милиона евро бюджет и Черноморец Одеса 25 милиона евро бюджет.Класираха се първи с 5 победи и 1 равенство.Като подобриха куп български рекорди.След това дойде Лацио със 125 милиона евро бюджет или 25 пъти повече от Лудогорец и ги отстраниха станали едва третия български отбор след Левски и ЦСКА отстранявал италиански.Сега дойде и Валенсия със 120 милиона евро бюджет.

Слован Братислава 3 000 000 евро
Лудогорец 5 000 000 евро
Партизан 7 000 000 евро
Динамо Загреб 20 000 000 евро
Черноморец Одеса 25 000 000 евро
ПСВ Айндховен 50 000 000 евро
Базел 50 000 000 евро
Валенсия 120 000 000 евро
Лацио 125 000 000 евро
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 14 мар 2014 01:31

Parmalat написа:
Лудогорец 5 000 000 евро
Партизан 7 000 000 евро
Базел 50 000 000 евро
Лацио 125 000 000 евро

Тия числа, откъде са? Кажи де не се притеснявай. Да не са от Transfermarkt?
Това за PSV, Lazio, Dinamo Zagreb не са верните числа. За другите не знам но тези три от бора в момента са зле. Дори и за Valenisa не съм сигурен, защото и те имат финансови проблеми и то огромни но все пак са Испански отбор а там пари за играта се дават.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 14 мар 2014 01:32

Parmalat написа:В крайна сметка замисляте ли се,че никой преди началото на сезона не е очаквал Лудогорец да пробие на директни елиминации?
Българският отбор с бюджет от 5 милиона евро колкото Левски.Отстрани Слован с 3 милиона евро бюджет.След това Партизан с бюджет от 7 милиона.След това Базел и 50 милиона евро бюджет се оказаха непреодолими.
Попаднаха в група с ПСВ 50 милиона евро бюджет,Динамо Загреб 20 милиона евро бюджет и Черноморец Одеса 25 милиона евро бюджет.Класираха се първи с 5 победи и 1 равенство.Като подобриха куп български рекорди.След това дойде Лацио със 125 милиона евро бюджет или 25 пъти повече от Лудогорец и ги отстраниха станали едва третия български отбор след Левски и ЦСКА отстранявал италиански.Сега дойде и Валенсия със 120 милиона евро бюджет.

Лудогорец 5 000 000 евро
Партизан 7 000 000 евро
Базел 50 000 000 евро
Лацио 125 000 000 евро

Е и какво? Трябва да изпаднем в захлас и да лижем гъза на един крадец и една еднодневка? Гледахме Лацио и Валенсия, играят приятен футбол Лудогорец и за момента са най-добри в България. И очаквате истинските привърженици да си предадем отбора и да се захласнем по налагащия се псевдопатриотизъм, налаган от малоумни журналисти, повтарящи до захлас - българи, коефициент, евробоец? Не сме толкова елементарни! Поне не всички :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”