Сашо Станков със скандално разкритие: Херо искаше да им даде
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: Сашо Станков със скандално разкритие: Херо искаше да им даде
Ботевистите все в нашия форум , а Кривия кой ще го спасява???
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

child in time написа:Ботевистите все в нашия форум , а Кривия кой ще го спасява???
А Бобан и Галчев

"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
Доста глупости сътвори напоследък Херо.
- child in time
- Контакти:
smurfcho написа:child in time написа:Ботевистите все в нашия форум , а Кривия кой ще го спасява???
А Бобан и Галчев![]()
![]()
Те се спасиха сами!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Станков що не си довърши изречението,както трябва.Идва Херо и ме пита защо им се хвърляме,а не се хвърляме и на останалите
Нещата изглеждат по съвсем друг начин нали
Добре,че за купата не играят с някой отбор от В група,че тогава сигурно щеше да пусне юношите

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
-
- Контакти:
Сега явно след няколко дни ще видите как Берое и Черно море ще лягат на Локомотив София и Славия за да останат в А група !
Само стойте и гледайте
Само стойте и гледайте

Ivo-Chernomoretz написа:Сега явно след няколко дни ще видите как Берое и Черно море ще лягат на Локомотив София и Славия за да останат в А група !
Само стойте и гледайте
Берое - може, ама Черно море - няма как! Те с Локо Сф и Славия повече няма да играят.

Ivo-Chernomoretz написа:Сега явно след няколко дни ще видите как Берое и Черно море ще лягат на Локомотив София и Славия за да останат в А група !
Само стойте и гледайте
Вместо да гледаме,как Берое ще ни лягали,кажи вие защо не ги победихте,като старозагорци не ми изглеждаха много надъхани в мача

hd29 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Сега явно след няколко дни ще видите как Берое и Черно море ще лягат на Локомотив София и Славия за да останат в А група !
Само стойте и гледайте
Вместо да гледаме,как Берое ще ни лягали,кажи вие защо не ги победихте,като старозагорци не ми изглеждаха много надъхани в мача.Въобще ще победите ли някой от тази втора седмица или ще го ударите на молби да не ви "скачат"
Аз ще ти отговоря,защото сме слаби и с тази трупа в момента нямаме място в А група.
А до това кой скача и кой не скача то се видя,и точно ти като фен на Локомотив сф да ми говориш за "молби" и скачанки,аре моля ти се.

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
- Контакти:
Загрявката и тренировката за плейофите започна.Следете двубоите на моряците и железничарите в първата седмица,на славистите,беройцитесофиските железничари във втората.Мили родни картинки.Сашо Станков с неадекватен отговор.Пазел се за Добруджа, и несериозно обвинение станало на четири очи.Пада от Марс и не е чувал за Вихрен Сандански,Беласица Петрич и Славия София чиито собственици буквално бяха лидери на черното тото.Единият има букмейкърски къщи за залагания в Индонезия,другият е начело на пловдивски отбор,а добрата стара Славия живурка благодарение на залозите.Да не е променило нещо след последният дъжд.