Сашо Станков със скандално разкритие: Херо искаше да им даде

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Сашо Станков със скандално разкритие: Херо искаше да им даде

Мнениеот child in time » 11 мар 2014 00:25

Ботевистите все в нашия форум , а Кривия кой ще го спасява???
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 11 мар 2014 00:29

child in time написа:Ботевистите все в нашия форум , а Кривия кой ще го спасява???

А Бобан и Галчев :lol: :lol: :lol:
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 11 мар 2014 00:45

Доста глупости сътвори напоследък Херо.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 11 мар 2014 00:53

smurfcho написа:
child in time написа:Ботевистите все в нашия форум , а Кривия кой ще го спасява???

А Бобан и Галчев :lol: :lol: :lol:

Те се спасиха сами! :) :) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 11 мар 2014 04:27

Станков що не си довърши изречението,както трябва.Идва Херо и ме пита защо им се хвърляме,а не се хвърляме и на останалите 8-) Нещата изглеждат по съвсем друг начин нали 8-) Добре,че за купата не играят с някой отбор от В група,че тогава сигурно щеше да пусне юношите :lol: :lol:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 11 мар 2014 08:01

Сега явно след няколко дни ще видите как Берое и Черно море ще лягат на Локомотив София и Славия за да останат в А група !
Само стойте и гледайте ;)

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 11 мар 2014 09:00

Ivo-Chernomoretz написа:Сега явно след няколко дни ще видите как Берое и Черно море ще лягат на Локомотив София и Славия за да останат в А група !

Берое - може, ама Черно море - няма как! Те с Локо Сф и Славия повече няма да играят. :mrgreen: Поне в това първенство. В другото - не знам, от вас зависи. :)

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 11 мар 2014 11:14

Ivo-Chernomoretz написа:Сега явно след няколко дни ще видите как Берое и Черно море ще лягат на Локомотив София и Славия за да останат в А група !

Вместо да гледаме,как Берое ще ни лягали,кажи вие защо не ги победихте,като старозагорци не ми изглеждаха много надъхани в мача :lol: .Въобще ще победите ли някой от тази втора седмица или ще го ударите на молби да не ви "скачат" :mrgreen:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 мар 2014 12:08

hd29 написа:

Вместо да гледаме,как Берое ще ни лягали,кажи вие защо не ги победихте,като старозагорци не ми изглеждаха много надъхани в мача :lol: .Въобще ще победите ли някой от тази втора седмица или ще го ударите на молби да не ви "скачат" :mrgreen:

Аз ще ти отговоря,защото сме слаби и с тази трупа в момента нямаме място в А група.
А до това кой скача и кой не скача то се видя,и точно ти като фен на Локомотив сф да ми говориш за "молби" и скачанки,аре моля ти се. :oops:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 11 мар 2014 14:05

Загрявката и тренировката за плейофите започна.Следете двубоите на моряците и железничарите в първата седмица,на славистите,беройцитесофиските железничари във втората.Мили родни картинки.Сашо Станков с неадекватен отговор.Пазел се за Добруджа, и несериозно обвинение станало на четири очи.Пада от Марс и не е чувал за Вихрен Сандански,Беласица Петрич и Славия София чиито собственици буквално бяха лидери на черното тото.Единият има букмейкърски къщи за залагания в Индонезия,другият е начело на пловдивски отбор,а добрата стара Славия живурка благодарение на залозите.Да не е променило нещо след последният дъжд.

Върни се в “Локо Пловдив”