ralka_levskarka написа:Ако делегата го е видял, чул, записа, описал- няма проблем.
Той така ще го запише и опише, че очите на гаджето и на на левски ще се изцъклят

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ralka_levskarka написа:Ако делегата го е видял, чул, записа, описал- няма проблем.
o4iats написа:zlatan написа:как пък само вашите особи с черен отенък на кожата ги обиждали бре.
Те си седят мирни ей така,айде стига и оная маймуна Присо го видяхме що за стока е.
Как няма да ги обиждат.Той Менди им видя сметката, Гаджев като не може да противодейства с игра псува. Още малко и пак ще плачка.....
Teo написа:Гаджев да не се прави на циганин, а си признае... на повторенията ясно се вижда, как му вика ''черен мангал''
Червени Воини написа:ralka_levskarka написа:Ако делегата го е видял, чул, записа, описал- няма проблем.
А съдията щом им е показал червени картони има за какво...освен ако е пропуснал да го напише в доклада.
zlatan написа:Teo написа:Гаджев да не се прави на циганин, а си признае... на повторенията ясно се вижда, как му вика ''черен мангал''
Тео кажи бе братче сложи ръка на сърцето и си признай колко пъти в живота си използваш този израз черен мангал-аз си признавам поне веднъж дневно,но това не ме прави расист-виждаш ли разликата.Това е спор между двама души.А Косоко черен ли е ами черен е като смърта бе човек,ся не знам дали е мангал.
zlatan написа:o4iats написа:zlatan написа:как пък само вашите особи с черен отенък на кожата ги обиждали бре.
Те си седят мирни ей така,айде стига и оная маймуна Присо го видяхме що за стока е.
Как няма да ги обиждат.Той Менди им видя сметката, Гаджев като не може да противодейства с игра псува. Още малко и пак ще плачка.....
човек не защитавам Гаджев пак ти казвам знам го какво леке е,ама айде стига сте мрънкали само вие за този расизъм.
Ами аз мога да ти кажа че съм таковал сестра ти пък дори и такава да нямаш.
Има делегат пише доклади-другото е чичо Томовата колиба-ти гледа ли го онова Косоко-ми то беше като животно полудяло,все едно го бяха изпуснали от някоя клетка.Стига човек защитаваш некви обитаци дето идват в нашата страна и се мислят за Богове-и при нас и при вас е тъпкано с такива.