ЦСКА сезира УЕФА за Гаджев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

мили

Re: ЦСКА сезира УЕФА за Гаджев

Мнениеот мили » 10 мар 2014 17:30

ralka_levskarka написа:Ако делегата го е видял, чул, записа, описал- няма проблем.

Той така ще го запише и опише, че очите на гаджето и на на левски ще се изцъклят :)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 мар 2014 17:30

o4iats написа:
zlatan написа:как пък само вашите особи с черен отенък на кожата ги обиждали бре.
Те си седят мирни ей така,айде стига и оная маймуна Присо го видяхме що за стока е.

Как няма да ги обиждат.Той Менди им видя сметката, Гаджев като не може да противодейства с игра псува. Още малко и пак ще плачка.....

човек не защитавам Гаджев пак ти казвам знам го какво леке е,ама айде стига сте мрънкали само вие за този расизъм.
Ами аз мога да ти кажа че съм таковал сестра ти пък дори и такава да нямаш.
Има делегат пише доклади-другото е чичо Томовата колиба-ти гледа ли го онова Косоко-ми то беше като животно полудяло,все едно го бяха изпуснали от някоя клетка.Стига човек защитаваш некви обитаци дето идват в нашата страна и се мислят за Богове-и при нас и при вас е тъпкано с такива.
Последна промяна от zlatan на 10 мар 2014 17:35, променено общо 1 път.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 10 мар 2014 17:32

ralka_levskarka написа:Ако делегата го е видял, чул, записа, описал- няма проблем.

А съдията щом им е показал червени картони има за какво...освен ако е пропуснал да го напише в доклада. ;)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 мар 2014 17:33

Teo написа:Гаджев да не се прави на циганин, а си признае... на повторенията ясно се вижда, как му вика ''черен мангал'' :idea:

Тео кажи бе братче сложи ръка на сърцето и си признай колко пъти в живота си използваш този израз черен мангал-аз си признавам поне веднъж дневно,но това не ме прави расист-виждаш ли разликата.Това е спор между двама души.А Косоко черен ли е ами черен е като смърта бе човек,ся не знам дали е мангал.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
EnevY
Контакти:

Мнениеот EnevY » 10 мар 2014 17:38

Гаджев е непоправим идиот с известни качества. За това ще продължава да рита в шестия в страната и ще си проваля трансферите в Украйна.
Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите.

Айнщайн

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2014 17:38

Червени Воини написа:

А съдията щом им е показал червени картони има за какво...освен ако е пропуснал да го напише в доклада. ;)

Съдията пробяга поне 30 метра, за да им покаже картоните, та не вярвам да ги е чул какво са си казали, но ги видя, че се сдърпаха и затова си получиха картоните.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 мар 2014 17:38

zlatan написа:
Teo написа:Гаджев да не се прави на циганин, а си признае... на повторенията ясно се вижда, как му вика ''черен мангал'' :idea:

Тео кажи бе братче сложи ръка на сърцето и си признай колко пъти в живота си използваш този израз черен мангал-аз си признавам поне веднъж дневно,но това не ме прави расист-виждаш ли разликата.Това е спор между двама души.А Косоко черен ли е ами черен е като смърта бе човек,ся не знам дали е мангал.

Че тая обида си е една от силните в нашата страна, но чужденците като чудят нещо ей, черен или нещо свързано с това се обиждат и за тях това си е чист расизъм!
Гаджев национален състезател, лидер на Левски, трябва да дава пример... не му прави чест да обижда по тоя начин, айде за майка му може да пусне нещо, но цветнокожите чужденци се обиждат само с думата ''черен''!

Тошко Янчев това не би го направил никога, защото е интелигентен човека!
Последна промяна от Teo на 10 мар 2014 17:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 10 мар 2014 17:40

По-добре да не се сезира УЕФА, а да затворят Гаджев в една стая с Менди и Косоко и тогава да ги обижда, обижда... :lol:

Потребителски аватар
o4iats
Контакти:

Мнениеот o4iats » 10 мар 2014 17:41

zlatan написа:
o4iats написа:
zlatan написа:как пък само вашите особи с черен отенък на кожата ги обиждали бре.
Те си седят мирни ей така,айде стига и оная маймуна Присо го видяхме що за стока е.

Как няма да ги обиждат.Той Менди им видя сметката, Гаджев като не може да противодейства с игра псува. Още малко и пак ще плачка.....

човек не защитавам Гаджев пак ти казвам знам го какво леке е,ама айде стига сте мрънкали само вие за този расизъм.
Ами аз мога да ти кажа че съм таковал сестра ти пък дори и такава да нямаш.
Има делегат пише доклади-другото е чичо Томовата колиба-ти гледа ли го онова Косоко-ми то беше като животно полудяло,все едно го бяха изпуснали от някоя клетка.Стига човек защитаваш некви обитаци дето идват в нашата страна и се мислят за Богове-и при нас и при вас е тъпкано с такива.

Съгласен съм. Но докато не почнат да се взимат мерки все така ще е. Да го наказват него и Косоко или да ги пускат да се бият в клетка и тва е!
Със здраве и дано след време да играят се български момчета пък да се псуват колкот щат!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 10 мар 2014 17:44

то не са само в левски-то така. Пенев каза на брифинга, че само играчите от вътрешното първенство си изкарват картони. До манталитет е! Да се накаже Гаджев - твърдо съм ЗА !
Последна промяна от k_oleto на 10 мар 2014 17:44, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”