Tommi написа:bastuna2003 написа:Tommi написа:
Ако при този ритник има прекомерна сила, при кое нарушение няма такава? Само това искам да ми отговориш. Удобно пропусна да ми посочиш при кое хвърляне на предмет има прекомерна сила, ако при това на Мболи няма, сега ми отговори на обратната ситуация.
Не знам след колко време ще усетиш, че те затапвам с всяко мнение и ти се чудиш какво да си изсмучеш от пръстите. Правилниците започна да ми цитираш и тях ти ги оборих.
Това не е нарушение, а провокация при "неигрална" ситуация при твоята измислена логика! Ти наистина извърташ брутално нещата. И каква "прекомерна" сила изпозлва Мболи, ако приемем че просто си мята топката, защото НЯМАШЕ сигнал на съдията? Да не си 4-ти клас и да те е страх, че ще те "изселят" силно?
Васконти нещо не иска да ми отговори, хайде да пробваме с теб. Ако хвърлянето на Мболи не е с прекомерна сила, то кое хвърляне би било с прекомерна сила?
И всъщност провокацията също е нарушение.

Айде да пробваме да ми отговориш
1. Мболи държи топката в ръцете си и няма сигнал от рефер.
2. Мболи с разрешена част от тялото си вкарва топката в игра
3. Топката се удря в негърска глава, изпречила се "случайно" на пътя й.
Т.е. някой вратар ако ритне ненормално силно топката и тя събори друг играч трябва да се гледа дали топката е с прекомерна сила? Ми фауловете хора като Роналдо ги бият с "прекомерна" сила пък не гледам да ги връщат. И Менди чисти топката често с "прекомерна " сила, ама не гледам някой да се оплаква. Издишаш просто. Модераторчето не му се занимава с теба, защото явно е по-умно от мен да не спори с такива като теб