XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Мнениеот Tommi » 09 мар 2014 23:07

bastuna2003 написа:
Tommi написа:Всъщност нарушението на Мболи става в извън игрова ситуация. :geek: Кои са тия двама футболисти, които се борят за топката? Аз нещо не виждам тази ситуация.
П.С.: Пак ми пропусна въпроса. :oops:

И кога ситуацията с Мболи става "извън игрова" ситуация? Щото е логично, че в момента на мятане на топката (когато) му се отлепва от ръката) ситуацията според твоята логика вече е "игрова". :mrgreen:

Извън игровата ситуация е, когато топката е в игра, но няма единоборство за нея. :geek:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 09 мар 2014 23:08

Кашчей написа:
Бате, М`Боли си я запрати, не просто хвърли, в главата на Туре. Хайде да не защитавате една глупава постъпка на вратаря като матросовци. Туре постъпи неспортменски, а Райс му отговори по още глупав начин. Стига с това изнасяне на топката, защото отлично разбирате, че това се беше умишлен удар с топката по главата на Туре.
В такива случаи обикновено "контузеният" играч се превива поне една минута на терена, като се държи за главата, дори и да е ритнат в глезена, а нашият (М`Боли) веднага скокна, за да продължи играта-кого лъжете с тези си писания?

Абсолютно съм съгласен. Селска постъпка и трябва да изгори за минимум 3 мача. Глупакът може и световното да си преебе, ако Черни реши да подпише договор и става титуляр ;)
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 мар 2014 23:11

Tommi написа:
bastuna2003 написа:
Tommi написа:
Ако при този ритник има прекомерна сила, при кое нарушение няма такава? Само това искам да ми отговориш. Удобно пропусна да ми посочиш при кое хвърляне на предмет има прекомерна сила, ако при това на Мболи няма, сега ми отговори на обратната ситуация.
Не знам след колко време ще усетиш, че те затапвам с всяко мнение и ти се чудиш какво да си изсмучеш от пръстите. Правилниците започна да ми цитираш и тях ти ги оборих.

Това не е нарушение, а провокация при "неигрална" ситуация при твоята измислена логика! Ти наистина извърташ брутално нещата. И каква "прекомерна" сила изпозлва Мболи, ако приемем че просто си мята топката, защото НЯМАШЕ сигнал на съдията? Да не си 4-ти клас и да те е страх, че ще те "изселят" силно?

Васконти нещо не иска да ми отговори, хайде да пробваме с теб. Ако хвърлянето на Мболи не е с прекомерна сила, то кое хвърляне би било с прекомерна сила?
И всъщност провокацията също е нарушение. ;)

Ако я беше вързал с канап и да я метне така, както мятат хвъргачите на чук в леката атлетика :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2014 23:12

Tommi написа:
vaskonti написа:Затапвал ме бил :lol:
С кое ме затапваш - с твърдението, че едно нарушение в игрова ситуация, в което двамата футболисти се борят за топката е същото като положение в неигрова ситуация, в което единия футболист просто рита през ръцете вратаря? Все така да ме затапваш! :lol:

Всъщност нарушението на Мболи става в извън игрова ситуация. :geek: Кои са тия двама футболисти, които се борят за топката? Аз нещо не виждам тази ситуация.
П.С.: Пак ми пропусна въпроса. :oops:

Значи, първо питаш
Ако при този ритник има прекомерна сила, при кое нарушение няма такава?

А после ви заявяваш
Всъщност нарушението на Мболи става в извън игрова ситуация.

В каква връзка ми говориш за всяко нарушение? Нали питаш с какво се различава ритника на Туре от ритник в кое да е нарушение? Май не усещаш как всъщност сам се затапваш!

Прекомерната сила на хвърляне на предмет зависи от самия предмет. Едно е някой да хвърли топка, друго е да хвърли пълна бутилка с вода и трето е да се хвърлят няколко току що отскубнати стръка трева. А сега ще съм изключително любопитен да разбера какво е прекомерен ритник през ръцете, на сантиметри от лицето.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 09 мар 2014 23:15

Tommi написа:
bastuna2003 написа:
Tommi написа:
Ако при този ритник има прекомерна сила, при кое нарушение няма такава? Само това искам да ми отговориш. Удобно пропусна да ми посочиш при кое хвърляне на предмет има прекомерна сила, ако при това на Мболи няма, сега ми отговори на обратната ситуация.
Не знам след колко време ще усетиш, че те затапвам с всяко мнение и ти се чудиш какво да си изсмучеш от пръстите. Правилниците започна да ми цитираш и тях ти ги оборих.

Това не е нарушение, а провокация при "неигрална" ситуация при твоята измислена логика! Ти наистина извърташ брутално нещата. И каква "прекомерна" сила изпозлва Мболи, ако приемем че просто си мята топката, защото НЯМАШЕ сигнал на съдията? Да не си 4-ти клас и да те е страх, че ще те "изселят" силно?

Васконти нещо не иска да ми отговори, хайде да пробваме с теб. Ако хвърлянето на Мболи не е с прекомерна сила, то кое хвърляне би било с прекомерна сила?

Айде да пробваме да ми отговориш
1. Мболи държи топката в ръцете си и няма сигнал от рефер.
2. Мболи с разрешена част от тялото си вкарва топката в игра
3. Топката се удря в негърска глава, изпречила се "случайно" на пътя й.

Т.е. някой вратар ако ритне ненормално силно топката и тя събори друг играч трябва да се гледа дали топката е с прекомерна сила? Ми фауловете хора като Роналдо ги бият с "прекомерна" сила пък не гледам да ги връщат. И Менди чисти топката често с "прекомерна " сила, ама не гледам някой да се оплаква. Издишаш просто. Модераторчето не му се занимава с теба, защото явно е по-умно от мен да не спори с такива като теб ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 мар 2014 23:16

Васко, теб ритали ли са те през ръцете с твърда обувка?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 мар 2014 23:17

vaskonti написа:Значи, първо питаш
Ако при този ритник има прекомерна сила, при кое нарушение няма такава?

А после ви заявяваш
Всъщност нарушението на Мболи става в извън игрова ситуация.

В каква връзка ми говориш за всяко нарушение? Нали питаш с какво се различава ритника на Туре от ритник в кое да е нарушение? Май не усещаш как всъщност сам се затапваш!

Прекомерната сила на хвърляне на предмет зависи от самия предмет. Едно е някой да хвърли топка, друго е да хвърли пълна бутилка с вода и трето е да се хвърлят няколко току що отскубнати стръка трева. А сега ще съм изключително любопитен да разбера какво е прекомерен ритник през ръцете, на сантиметри от лицето.

Хахахаха, вече писах, че прекомерната сила се отнася за действието хвърляне, а не за вида на предмета. В правилника пише USING Ecxessive force.
За Мболи просто го споменах, няма връзка с другото.
За ритник с прекомерна сила вече ти пуснах едно видео на Пепе. Е, не е през ръцете на противника, но се надявам да ти стане ясно. Ако искаш ще ти покажа и още ритници с прекомерна сила.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 мар 2014 23:19

bastuna2003 написа:
Tommi написа:
bastuna2003 написа:
Tommi написа:

Т.е. някой вратар ако ритне ненормално силно топката и тя събори друг играч трябва да се гледа дали топката е с прекомерна сила? Ми фауловете хора като Роналдо ги бият с "прекомерна" сила пък не гледам да ги връщат. И Менди чисти топката често с "прекомерна " сила, ама не гледам някой да се оплаква. Издишаш просто. Модераторчето не му се занимава с теба, защото явно е по-умно от мен да не спори с такива като теб ;)

Ако не е имало сигнал от рефера, то за да му покаже червен картон трябваше да отсъди нарушение във вреда на ЦСКА. Нали знаеш какво щеше да е в тази част на терена?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 мар 2014 23:22

Как имате нерви да спорите с този? :lol: Няма смисъл, само си губите времето и го карате да продължава да пише глупости.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 09 мар 2014 23:22

Кашчей написа:
bastuna2003 написа:
Tommi написа:
bastuna2003 написа:
Tommi написа:

Ако не е имало сигнал от рефера, то за да му покаже червен картон трябваше да отсъди нарушение във вреда на ЦСКА. Нали знаеш какво щеше да е в тази част на терена?

На стадиона като видяхме какво направи тоя малоумник помислихме, че е дал дузпа. Мисля, че петия съдия му сигнализира, че преди това има удар без топка от снежинката. Но реално такава ситуация аз не съм виждал и не знам някъде в правилника някъде да се забранява на вратарите да целят футболисти с топката по време на игра :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”