Любимец - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Любимец - Черно море

Мнениеот moreto vn » 07 мар 2014 21:14

Тази тема по скоро е фен тема за Гонзо,а не за мача. :mrgreen:
Пожелавам в "Левски" неуспех.
За мача,ако му е последен мач в Черно море му пожелавам да завърши с победа. :geek:

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 07 мар 2014 21:21

Черно море дори със стойностните си играчи от есента имаше доста проблеми в гостуванията, а сега ситуацията ще е още по-лоша. За съжаление очаквам повторение на резултата от Гоце Делчев - 1:0 за Любимец :(

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 мар 2014 21:50

Svetlio написа:Черно море дори със стойностните си играчи от есента имаше доста проблеми в гостуванията, а сега ситуацията ще е още по-лоша. За съжаление очаквам повторение на резултата от Гоце Делчев - 1:0 за Любимец :(

Не ми се вярва да паднем. По скоро сериозна победа. И ще ви кажа защо. Вече и на децата е ясно, че ТИМ не желаят да развиват футбола във Варна. Ясно е, че това е последния ни по-сериозен сезон за дълго време напред. Пред футболистите на Черно море няма никаква друга алтернатива освен да се постараят максимално "да блеснат" и изявите им да се забележат от по-сериозни клубове в страната за да могат лятото да се пласират някъде. За това очаквам, особено ако Гонзо остане до края на сезона, да се насладим за последно на хубави игри на любимия ни Черно море.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 мар 2014 23:05

1:2,и щом му е мерак на Гонзо ,да си ходи.Все едно няма да има Черно море без него.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

dans1913
Контакти:

Мнениеот dans1913 » 08 мар 2014 00:20

зеления написа:Не ми се вярва да паднем. По скоро сериозна победа. И ще ви кажа защо. Вече и на децата е ясно, че ТИМ не желаят да развиват футбола във Варна. Ясно е, че това е последния ни по-сериозен сезон за дълго време напред. Пред футболистите на Черно море няма никаква друга алтернатива освен да се постараят максимално "да блеснат" и изявите им да се забележат от по-сериозни клубове в страната за да могат лятото да се пласират някъде. За това очаквам, особено ако Гонзо остане до края на сезона, да се насладим за последно на хубави игри на любимия ни Черно море.

Човек, като те слуша едва ли не идва края на Черно море, след края на сезона. Не се хаби да ми отговаряш, не си ми интересен, пиша под поста ти само защото от доста времие насам налагаш мнение за някакво апокалипстично бъдеще....вярваш ми или не, далеч си от истината ;)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 08 мар 2014 00:41

dans1913 написа:
зеления написа:Не ми се вярва да паднем. По скоро сериозна победа. И ще ви кажа защо. Вече и на децата е ясно, че ТИМ не желаят да развиват футбола във Варна. Ясно е, че това е последния ни по-сериозен сезон за дълго време напред. Пред футболистите на Черно море няма никаква друга алтернатива освен да се постараят максимално "да блеснат" и изявите им да се забележат от по-сериозни клубове в страната за да могат лятото да се пласират някъде. За това очаквам, особено ако Гонзо остане до края на сезона, да се насладим за последно на хубави игри на любимия ни Черно море.

Човек, като те слуша едва ли не идва края на Черно море, след края на сезона. Не се хаби да ми отговаряш, не си ми интересен, пиша под поста ти само защото от доста времие насам налагаш мнение за някакво апокалипстично бъдеще....вярваш ми или не, далеч си от истината ;)

Бих бил един щастлив моряк ако греша. Повярвай ми.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 мар 2014 00:54

Не съм вярвал, че ще го кажа след годините хранене по Левски и Гонзо, но определено той излезе човек с мозък, желание и единствено некадърното ръководство което година след година разсипва отбора може да го провали във Варна. Мършите от тим не знам докога ще трябва да ги търпим, но ако продължават така спиралата надолу ще си я минем цялата като клуб и град.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 мар 2014 01:25

Жалките нещастници журналистите на Гонг дори не знаят,че има такъв мач. И как може да знаят едни психопати, които по цял ден си приказват като лудите сами единствено и само за ПФК "бай Ганьо". Смешни напъни с медийна пропаганда да убеждават хората,че ПФК "бай Ганьо" е най великият,а останалите клубове просто са длъжни да обслужват интересите на бай Ганьо.
Освен да дадем пари за автобуса на левскарчето Добри Атанасов да отиде до Любимец, че поне да разберем резултата от мача :oops:

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 08 мар 2014 14:14

И феновете и журналистите сте се побъркали. Напуснали ни двама трима играчи и какво?!
Да, ТИМярите си правят няк'ви далавери с Дормуса, Гонзо пък гони тоз' или оня 'щот не го кефи, а и милее за Ганьовия, падаме от Пирин и да ръководството изглежда неадекватно и не може да се оправи с една виза и са далеч от футболната истина, НО ... нека да видим лятото, какво ще се случи и тогава да навеждаме глави. Може пък и нещата да не са толкова страшни. Ако Венков, Котев и Бергонси останат в отбора, за мен това ще означава, че има бъдеще за нас. Да може и да продадат Китанов (поредната далавера между ТИМ и Дормуса или пък не), но вероятно ще му вземем добра цена. Макар и да има проблем с визата, все още се опитват да върнат Окоро(спорен за мен играч), привличането, макар и временно за сега, на Домовчийски и Атанасов, Дашев за резерва и оставането на Венков, Котев, Бергонси, Божилов, Бакари ... имаме пълен състав от мъже и то повечето от класа за мен. Лагера в Турция ...Това не е отбор без цели. Може пък ръководството да е понаучило това онова и да се опитват наистина да направят нещо. Ако Гонзо си отиде, ще е само защото той го е поискал(макар и това да е грешка, ще е негова и за него). Никой от нас не знае истината и не може да вижда ясно в бъдещето. Нека не гадаем ... нека журналистите и Ганьо си говорят ... ами ако наш'те имат амбиция, цел и план ... ами ако и Гонзо остане и след лятото??? Ни съ знай, знай ли съ :mrgreen:

Ние трябва да пълни стадиона за да покажем на всички, че има защо Морето да се развива и всички в него да се трудят за това!

За мача с Любимец ... надявам се футболистите да не са обезверени като вас и да покажат хъс и добра игра. И ако няма заповед от горе за нещо различно от победа, то тогава предвиждам една категорична победа :geek:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 мар 2014 14:55

ГОНЗО направи ФАТАЛНА ГРЕШКА! Отива изтривалка на БАЙ ГАНЬО след мача в Любимец
varna-sport.com 07.03.2014 19:58

Гонзо направи фатална грешка! Отива изтривалка на Бай Ганьо след мача в Любимец, след като Морето и "Левски" се разбраха за трансфера му.
Какво точно са се разбрали двата клуба не е ясно. Факт е, че "Черно море" остана без треньор!
В последния си мач за Морето Георги Иванов попълни групата за неделното гостуване с юноши. Михаил Венков е контузен, наказани са Бакари и Стефан Станчев. Но за сметка на това Валери Домовчийски ще дебютира.
Снимка http://www.varna-sport.com
От този момент нататък Гонзо ще е виновникът за провалената политика, която води Тодор Батков.

Върни се в “Черно море”