Пожелавам в "Левски" неуспех.
За мача,ако му е последен мач в Черно море му пожелавам да завърши с победа.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Svetlio написа:Черно море дори със стойностните си играчи от есента имаше доста проблеми в гостуванията, а сега ситуацията ще е още по-лоша. За съжаление очаквам повторение на резултата от Гоце Делчев - 1:0 за Любимец
зеления написа:Не ми се вярва да паднем. По скоро сериозна победа. И ще ви кажа защо. Вече и на децата е ясно, че ТИМ не желаят да развиват футбола във Варна. Ясно е, че това е последния ни по-сериозен сезон за дълго време напред. Пред футболистите на Черно море няма никаква друга алтернатива освен да се постараят максимално "да блеснат" и изявите им да се забележат от по-сериозни клубове в страната за да могат лятото да се пласират някъде. За това очаквам, особено ако Гонзо остане до края на сезона, да се насладим за последно на хубави игри на любимия ни Черно море.
dans1913 написа:зеления написа:Не ми се вярва да паднем. По скоро сериозна победа. И ще ви кажа защо. Вече и на децата е ясно, че ТИМ не желаят да развиват футбола във Варна. Ясно е, че това е последния ни по-сериозен сезон за дълго време напред. Пред футболистите на Черно море няма никаква друга алтернатива освен да се постараят максимално "да блеснат" и изявите им да се забележат от по-сериозни клубове в страната за да могат лятото да се пласират някъде. За това очаквам, особено ако Гонзо остане до края на сезона, да се насладим за последно на хубави игри на любимия ни Черно море.
Човек, като те слуша едва ли не идва края на Черно море, след края на сезона. Не се хаби да ми отговаряш, не си ми интересен, пиша под поста ти само защото от доста времие насам налагаш мнение за някакво апокалипстично бъдеще....вярваш ми или не, далеч си от истината
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта