Локомотив Пловдив уволни административния д-р Атанас Узунов

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

svobodni
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив уволни административния д-р Атанас Узунов

Мнениеот svobodni » 07 мар 2014 14:29

plovdivram написа:
svobodni написа:
plovdivram написа:botevforever, добре си се справил само, че имам една забележка към написаното и то е свързано с частта му с подигравките... За какви подигравки може да става дума за ДЕКЛАРАЦИЯ на КЛУБНО РЪКОВОДСТВО, което една огромна част недолюбват открито, а другите са наясно за какво става въпрос, 'ма си "налягат парцалите"... Аз не виждам какво има да свързва феновете ни с това ОСВЕН, ако НЕ излезе и фенклуба ни с позиция!!! Тогава вече може и да си напълно прав... но нека изчакаме.... Но мен ако питаш ЦЕЛТА изобщо не са феновете на отбора.... тук ми "мирише" на някакво вричане в "любов", а Узунов се явява неудобен...

С поредната декларация на никой няма да го наклоним. Засяга ни това и се свързва с нас, защото името ни на публика е замесено! Узунов ни бил подстрекател и видиш ли затова съм ходил да протестирам на 7-ми и 14-ти. Докато не изгоним свинята и цялата тая пасмина нищо хубаво не ни очаква.

Ами той утре Динев може да си пусне декларация с която да ни изкарва какви ли не!!! Мен лично не може да ме засегне с каквото и да е било, в което знам, че не съм имал нищо общо.... Точно и затова не мога и няма да приема за ОБИДА и ПОДИГРАВКА каквото и да е било от "ТРЕТА СТРАНА", защото така ще направя кефа на човека пуснал тази ГНУС... Ако имаме проблем, то той си е наистина с него... Всичко друго аз лично си го пропускам през ушите и даже може само да ме МОТИВИРА, защото знам, че е просто плод на НЕЧИЯ ОМРАЗА, а не ИСТИНА, от която да ме заболи!!!

Когато МОЯТ ЛОКОМОТИВ заговори против СВОИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ ...тогава става ЛИЧНО. Защото декларацията не е от ЛИЦЕТО ДИНЕВ, а СЕ ПУСКА ОТ ИМЕТО НА ЦЕЛИЯ КЛУБ В ОФИЦИАЛНИЯ НИ САЙТ?!

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 07 мар 2014 14:41

plovdivram написа:

botevforever, добре си се справил само, че имам една забележка към написаното и то е свързано с частта му с подигравките... За какви подигравки може да става дума за ДЕКЛАРАЦИЯ на КЛУБНО РЪКОВОДСТВО, което една огромна част недолюбват открито, а другите са наясно за какво става въпрос, 'ма си "налягат парцалите"... Аз не виждам какво има да свързва феновете ни с това ОСВЕН, ако НЕ излезе и фенклуба ни с позиция!!! Тогава вече може и да си напълно прав... но нека изчакаме.... Но мен ако питаш ЦЕЛТА изобщо не са феновете на отбора.... тук ми "мирише" на някакво вричане в "любов", а Узунов се явява неудобен...

Да не би да искаш да кажеш, че по времето на селската мастия, когато се гавреше с клуба ни, не ни подигравахте(че някои и още продължават)?
Би ли ми обяснил каква е разликата?Защо, съответно, тогава имахте право, а ние сега да нямаме?(вадиш дума от контекста на мнението ми, в което акцента не е върху подигравките.Дори не съм и направил такава, ако забелязваш).
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 07 мар 2014 14:49

Глупаците от ръководството да вземат за се застрелят!

Да уволняваш човек по причина на политическа ангажираност, и в същата декларация, в която обясняваш това уволнение, да даваш оценка на политическото управление на държавата, която е повече от смешна, малоумна, нелогична и не на място, е признак на висша степен на кретенизъм.

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 07 мар 2014 14:52

ДПС се подигра с ПЛОВДИВ, сега излезна декларация от ДПС с която ръкопляскат на Локо Пловдив. Мисля, че привържениците на този отбор няма да приживеят това и ще си отмъстят сигурно. Също така е жалко един от най-българските градове да има два отбора контролирани от ДПС. :oops:

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 07 мар 2014 14:53

Daniel Levski написа:ДПС се подигра с ПЛОВДИВ, сега излезна декларация от ДПС с която ръкопляскат на Локо Пловдив. Мисля, че привържениците на този отбор няма да приживеят това и ще си отмъстят сигурно. Също така е жалко един от най-българските градове да има два отбора контролирани от ДПС. :oops:

Готов съм да ги излежа всичките...

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 07 мар 2014 14:54

Забъркаха ви в гадна политическа интрига, при това явно. И резултатите не закъсняха: http://novini.dir.bg/2014/03/07/news16266419.html. Струва ми се, че феновете би трябвало да реагират незабавно! Е, тия които са обезспокоени, де...

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 07 мар 2014 14:54

С действията си определени хора си вкараха автогол, защото те ще доведат единствено до обединение на феновете.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 07 мар 2014 14:56

Коко Динев много се изложи с този ход. Ето, чета, че ДПС са подкрепили Локо Пд с декларация за уволнението на Узунов. И сега всички имат право да кажат, че Локо Пд е отбор на турците. Което абсолютно не е вярно. За всички нормално мислещи хора в тази държава е ясно кой е отборът на ДПС - това е Ботев (Пд). Обаче сега феновете на Локо трябва да обясняват, че нямат сестра....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 мар 2014 14:57

С тази декларация на ДПС става все по-очевадно, че това си е ПОЛИТИЧЕСКА история!!!
Изображение

skoda1980
Контакти:

Мнениеот skoda1980 » 07 мар 2014 14:57

- Видно е, че при сегашната законно избрана власт животът в държавата се подобрява. Не сме против властта и искаме името на клуба да бъде свързано само със спорт и да сме встрани от политическите борби.
Само по себе си това е взаимно изключващо се. Хем заемат позицията на управляващите че живота се подобрява, хем са в страни от полиническите борби. Пълен та*ак.

Върни се в “Локо Пловдив”