plovdivram написа:svobodni написа:plovdivram написа:botevforever, добре си се справил само, че имам една забележка към написаното и то е свързано с частта му с подигравките... За какви подигравки може да става дума за ДЕКЛАРАЦИЯ на КЛУБНО РЪКОВОДСТВО, което една огромна част недолюбват открито, а другите са наясно за какво става въпрос, 'ма си "налягат парцалите"... Аз не виждам какво има да свързва феновете ни с това ОСВЕН, ако НЕ излезе и фенклуба ни с позиция!!! Тогава вече може и да си напълно прав... но нека изчакаме.... Но мен ако питаш ЦЕЛТА изобщо не са феновете на отбора.... тук ми "мирише" на някакво вричане в "любов", а Узунов се явява неудобен...
С поредната декларация на никой няма да го наклоним. Засяга ни това и се свързва с нас, защото името ни на публика е замесено! Узунов ни бил подстрекател и видиш ли затова съм ходил да протестирам на 7-ми и 14-ти. Докато не изгоним свинята и цялата тая пасмина нищо хубаво не ни очаква.
Ами той утре Динев може да си пусне декларация с която да ни изкарва какви ли не!!! Мен лично не може да ме засегне с каквото и да е било, в което знам, че не съм имал нищо общо.... Точно и затова не мога и няма да приема за ОБИДА и ПОДИГРАВКА каквото и да е било от "ТРЕТА СТРАНА", защото така ще направя кефа на човека пуснал тази ГНУС... Ако имаме проблем, то той си е наистина с него... Всичко друго аз лично си го пропускам през ушите и даже може само да ме МОТИВИРА, защото знам, че е просто плод на НЕЧИЯ ОМРАЗА, а не ИСТИНА, от която да ме заболи!!!
Когато МОЯТ ЛОКОМОТИВ заговори против СВОИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ ...тогава става ЛИЧНО. Защото декларацията не е от ЛИЦЕТО ДИНЕВ, а СЕ ПУСКА ОТ ИМЕТО НА ЦЕЛИЯ КЛУБ В ОФИЦИАЛНИЯ НИ САЙТ?!