Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 05 мар 2014 09:25

onegavon написа:Голям ден днеска за столичните грандове ;) !В Левски 13ч пресконференция на г-н Владимиров отделно заседание на УС под председателството на г-н Батков. В ЦСКА също пресконференция
г-н Томов от14ч.

Ей Богу, днеска ще се лъже на кубици :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 мар 2014 09:41

boabbb написа:
onegavon написа:Голям ден днеска за столичните грандове ;) !В Левски 13ч пресконференция на г-н Владимиров отделно заседание на УС под председателството на г-н Батков. В ЦСКА също пресконференция
г-н Томов от14ч.

Ей Богу, днеска ще се лъже на кубици :mrgreen: :lol: :lol:

Ти па нормален ли си? Батков и Томов никога не лъжат, те са едни честни и почтени бизнесмени и квото обещаят го изпълняват, ей Богу. :mrgreen:

Потребителски аватар
vannistelroy
Контакти:

Re: Защо Левски не инвестира в кадри?

Мнениеот vannistelroy » 05 мар 2014 10:05

Каквито началниците,такива и кадрите в Левски .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЧЕРНОМОРЕЦ И РЕАЛ МАДРИД НА СЪРЦЕ!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 05 мар 2014 10:06

За дербито на 8 имам революционно предложение. Няма нужда футболистите да играят щото мъката е голяма за феновете и на двата отбора. По- добре Батков и Лупи да седнат да се надлъгват в една зала, а ние да ги оценяваме. Сигурен съм, че шоуто ще е пълно.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 мар 2014 10:33

сини богове написа:За дербито на 8 имам революционно предложение. Няма нужда футболистите да играят щото мъката е голяма за феновете и на двата отбора. По- добре Батков и Лупи да седнат да се надлъгват в една зала, а ние да ги оценяваме. Сигурен съм, че шоуто ще е пълно.

Е, така ще ви биеме, бе :lol: Лупи ще нанесе нокаутиращия удар като каже, че НАСА става спонсор на ЦСКА от април и ще изстрелят совалка с нашето лого като реклама на акциите - евентуално зарибяване на други светове :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
N3-BUL
Контакти:

Мнениеот N3-BUL » 05 мар 2014 11:15

Докато шматков и СЗ управляват любимият ни клуб, все по зле ще става за кеф на червени жълти и зелени....

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 мар 2014 11:28

boabbb написа:
сини богове написа:За дербито на 8 имам революционно предложение. Няма нужда футболистите да играят щото мъката е голяма за феновете и на двата отбора. По- добре Батков и Лупи да седнат да се надлъгват в една зала, а ние да ги оценяваме. Сигурен съм, че шоуто ще е пълно.

Е, така ще ви биеме, бе :lol: Лупи ще нанесе нокаутиращия удар като каже, че НАСА става спонсор на ЦСКА от април и ще изстрелят совалка с нашето лого като реклама на акциите - евентуално зарибяване на други светове :mrgreen:

Уаааааа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 05 мар 2014 11:40

Много съм афектиран. Почвам да се изморявам от пародийния кръг, в който се въртим с години. Толкова много малоумни постъпки върху името на клуба....
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 мар 2014 11:58

Защото собствениците са ни ебаси " кадрите " !

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 05 мар 2014 11:58

T&T написа:В кадри инвестират само мъдрите ръководители, а комсомолецът начело на Левски определено не е мъдър и управлява клуба като държавно предприятие, разчитайки че марката Левски винаги ще привлече някой и друг спонсор, чийто пари да харчи както намери за добре.

Батков е като назначен директор-парашутист на някакво току що приватизирано държавно предприятие, където нищо не е наред. За разлика от него например, Гришата и Домусчиев сами си изградиха нещата от нулата и вложиха в тях собствена логика на работа. Затова сега там се работи правилно и перспективно. Дано същото се случи и с Ботев. Че защо не и с Берое...

Проблемът на клуб като Левски е, че... има много легенди. И в школата бъкано с легенди, и в ръководните постове. А и ако една легенда се провали, лесно намираме друга... Легенди да искаш. :)

Според мен, НАЙ-ГОЛЕМИЯТ подарък, който Батков може да направи на феновете е да сложи началото на един нов Левски, с нов начин на работа, с нова организация. Така да се каже, в годината на Юбилея, да създаде клуба на ново. Ако трябва от нулата. И ако трябва да пишем 1-2-3 нулеви години. Да се омете напълно ДЮШ от гнили ябълки, които налагат едни деца за сметка на други, заради някой лев, или заради името на баща им...
Друг е въпросът, че трябва да се вземат млади и перспективни кадри, които наистина да се пратят на стажове и обучения, в най-услешните в развитие на млади играчи отбори: Аякс и Барса например.

Много има да се направи, ама върху скапани основи, нищо не можеш да изградиш. Каквото и да вдигнеш, ще рухне.
Изображение

Върни се в “Левски”