onegavon написа:Голям ден днеска за столичните грандове!В Левски 13ч пресконференция на г-н Владимиров отделно заседание на УС под председателството на г-н Батков. В ЦСКА също пресконференция
г-н Томов от14ч.
Ей Богу, днеска ще се лъже на кубици

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
onegavon написа:Голям ден днеска за столичните грандове!В Левски 13ч пресконференция на г-н Владимиров отделно заседание на УС под председателството на г-н Батков. В ЦСКА също пресконференция
г-н Томов от14ч.
boabbb написа:onegavon написа:Голям ден днеска за столичните грандове!В Левски 13ч пресконференция на г-н Владимиров отделно заседание на УС под председателството на г-н Батков. В ЦСКА също пресконференция
г-н Томов от14ч.
Ей Богу, днеска ще се лъже на кубици![]()
![]()
сини богове написа:За дербито на 8 имам революционно предложение. Няма нужда футболистите да играят щото мъката е голяма за феновете и на двата отбора. По- добре Батков и Лупи да седнат да се надлъгват в една зала, а ние да ги оценяваме. Сигурен съм, че шоуто ще е пълно.
boabbb написа:сини богове написа:За дербито на 8 имам революционно предложение. Няма нужда футболистите да играят щото мъката е голяма за феновете и на двата отбора. По- добре Батков и Лупи да седнат да се надлъгват в една зала, а ние да ги оценяваме. Сигурен съм, че шоуто ще е пълно.
Е, така ще ви биеме, беЛупи ще нанесе нокаутиращия удар като каже, че НАСА става спонсор на ЦСКА от април и ще изстрелят совалка с нашето лого като реклама на акциите - евентуално зарибяване на други светове
T&T написа:В кадри инвестират само мъдрите ръководители, а комсомолецът начело на Левски определено не е мъдър и управлява клуба като държавно предприятие, разчитайки че марката Левски винаги ще привлече някой и друг спонсор, чийто пари да харчи както намери за добре.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта