demy27 написа:В момента Русия показва, че е още в каменната ера и показва силата си като размахва меч. Отговора на цивилизацията е с нови и модерни средства и предстои да видим какво ще стане.
Друго си е в модерната ера на разтворените задни бузи.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
demy27 написа:В момента Русия показва, че е още в каменната ера и показва силата си като размахва меч. Отговора на цивилизацията е с нови и модерни средства и предстои да видим какво ще стане.
гражданин от село написа:demy27 написа:В момента Русия показва, че е още в каменната ера и показва силата си като размахва меч. Отговора на цивилизацията е с нови и модерни средства и предстои да видим какво ще стане.
Друго си е в модерната ера на разтворените задни бузи.
Александър Йорданов
ОТГОВАРЯМ НА РУСКИТЕ ПОДЛОГИ
Отговарям на руските подлоги. Всички български националреволюционери - от Раковски до Левски и Захари Стоянов са били против Руската империя. И това е нормално, защото самите руски революционери –декабристи, са били срещу руската империя. В по-ново време - всички умни и образовани хора, свободни по дух и демократи, бяха против Съветския съюз - като империя на злото. Ето и днес е същото - свестните хора у нас са против руската агресия в Украйна.
Подкрепят я единствено ченгета, комунета и други подобни боклуци. С други думи - историята се повтаря. Но аз си оставам заедно с Раковски, Левски и Захари Стоянов - последният - колега, председател на Парламента.
Tobacco написа:tprodanov написа:
Напълно сериозно. За да разбереш какво имам предвид, трябва да се научиш да правиш разлика между гражданин на дадена република и човек с определен етнос. Тези 65 % руснаци са украински граждани. Така по-ясно ли е?
![]()
Украински граждани с руско самосъзнание чиято родина е Русия
CTAHKO написа:tprodanov написа:Нормалният свят ВЕЧЕ я направи. Кво стана с великата рубла днес?Само за ден. Това е.
Стана това, че руската държава ще изкупи от еврейчетата дяловете им в руските компании на безценицаСамо за ден. Това е.
bobi_getov1 написа:аз се претеснявам да не ме викнат запас,че съм свързочник и трябва да бегам с една макара на гърба по бойното поле да права свръзка и пръв ще ме гръмнат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tprodanov написа:Фюрер, много коректно си сложил статистиката. Я направи същото сравнение Русия - НАТО?Tobacco написа:tprodanov написа:
Тва сериозно ли го мислиш? Само в Крим руснаците са над 65 процента,а украинците са 20-на процента.
Напълно сериозно. За да разбереш какво имам предвид, трябва да се научиш да правиш разлика между гражданин на дадена република и човек с определен етнос. Тези 65 % руснаци са украински граждани. Така по-ясно ли е?
demy27 написа:Ах, че остроумно! Сам ли го измисли или Путин ти помогна?
tprodanov написа:Фюрер, много коректно си сложил статистиката. Я направи същото сравнение Русия - НАТО?Tobacco написа:tprodanov написа:
Тва сериозно ли го мислиш? Само в Крим руснаците са над 65 процента,а украинците са 20-на процента.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта