Ще има ли война според вас?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Ще има ли война според вас?

Мнениеот гражданин от село » 03 мар 2014 22:40

demy27 написа:В момента Русия показва, че е още в каменната ера и показва силата си като размахва меч. Отговора на цивилизацията е с нови и модерни средства и предстои да видим какво ще стане.

Друго си е в модерната ера на разтворените задни бузи.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 03 мар 2014 22:42

гражданин от село написа:
demy27 написа:В момента Русия показва, че е още в каменната ера и показва силата си като размахва меч. Отговора на цивилизацията е с нови и модерни средства и предстои да видим какво ще стане.

Друго си е в модерната ера на разтворените задни бузи.

Ах, че остроумно! Сам ли го измисли или Путин ти помогна?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 03 мар 2014 22:43

Ще си позволя да публикувам един пост на моя приятел Александър Йорданов:

Александър Йорданов
ОТГОВАРЯМ НА РУСКИТЕ ПОДЛОГИ

Отговарям на руските подлоги. Всички български националреволюционери - от Раковски до Левски и Захари Стоянов са били против Руската империя. И това е нормално, защото самите руски революционери –декабристи, са били срещу руската империя. В по-ново време - всички умни и образовани хора, свободни по дух и демократи, бяха против Съветския съюз - като империя на злото. Ето и днес е същото - свестните хора у нас са против руската агресия в Украйна.
Подкрепят я единствено ченгета, комунета и други подобни боклуци. С други думи - историята се повтаря. Но аз си оставам заедно с Раковски, Левски и Захари Стоянов - последният - колега, председател на Парламента.

МНОГО ТОЧНО И ЯСНО КАЗАНО! Който разбрал, разбрал.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 мар 2014 22:43

Tobacco написа:
tprodanov написа:

Напълно сериозно. За да разбереш какво имам предвид, трябва да се научиш да правиш разлика между гражданин на дадена република и човек с определен етнос. Тези 65 % руснаци са украински граждани. Така по-ясно ли е?

:shock:
Украински граждани с руско самосъзнание чиято родина е Русия ;)

Няма такива правни положения самосъзнания и тн. Това е малцинство от украински граждани от руски етнос. Толкова. Това не са руснаци. Както и хората в Родопите не са турци, а българи. Разликата е драстична, ако не я правиш, проблемът е твой.

CTAHKO написа:
tprodanov написа:Нормалният свят ВЕЧЕ я направи. Кво стана с великата рубла днес? :mrgreen: Само за ден. Това е.

Стана това, че руската държава ще изкупи от еврейчетата дяловете им в руските компании на безценица :mrgreen: Само за ден. Това е.

Ъхъ.. виждам, такова изкупуване се почна.. Предполагам бойната техника на НАТО, която отива натам сигурно отива в ролята си на търговски пътник, ще продава дялове :mrgreen:

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 03 мар 2014 22:44

bobi_getov1 написа:аз се претеснявам да не ме викнат запас,че съм свързочник и трябва да бегам с една макара на гърба по бойното поле да права свръзка и пръв ще ме гръмнат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

споко аз бях шофьор на радио-рилеина станция,ще ти пазя гърба не се шашкай па и горещи чаичета ще ти правя ;) :) :) :)
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 03 мар 2014 22:45

tprodanov написа:Фюрер, много коректно си сложил статистиката. Я направи същото сравнение Русия - НАТО? :mrgreen:

Tobacco написа:
tprodanov написа:

Тва сериозно ли го мислиш? Само в Крим руснаците са над 65 процента,а украинците са 20-на процента.

Напълно сериозно. За да разбереш какво имам предвид, трябва да се научиш да правиш разлика между гражданин на дадена република и човек с определен етнос. Тези 65 % руснаци са украински граждани. Така по-ясно ли е?

А ти наясно ли си че тия "Украински" граждани са автономна област със своя власт , парламент и т.н. Та защо точно трябва да се подчиняват на малцинството там или на прищявките на Киев? Че даже и да им превземат сградите ?

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 03 мар 2014 22:46

Русия ли започна в Киев?Не говори глупости!Русия няма интерес да разцепва,но няма как да изостави интересите си!

Изображение
Офтопик:

Офтопик:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 мар 2014 22:47

demy27 написа:Ах, че остроумно! Сам ли го измисли или Путин ти помогна?

Ти можеш ли да напишеш нещо,което сам си измислил или само шаблончета от вашата "червена книжка на Мао"?
Последна промяна от гражданин от село на 03 мар 2014 22:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 03 мар 2014 22:47

tprodanov написа:Фюрер, много коректно си сложил статистиката. Я направи същото сравнение Русия - НАТО? :mrgreen:

Tobacco написа:
tprodanov написа:

Тва сериозно ли го мислиш? Само в Крим руснаците са над 65 процента,а украинците са 20-на процента.

НАТО вече обяви , че военна намеса в Украйна на пакта е изключена . НО какво ще гарантира , че една намеса на ХАТО на страната на Украйна няма да провокира намеса на Китай и Северна Корея на страната на Русия . Пак казвам силно се съмнявам че ще се стигне до военни дейстия .
Относно Крим ... пропускаш нещо много важно . Крим обяви независимост през 1992г. ... след това реши добороволно да се присъедини към Украйна като автономна република . На 30-ти този месец на референдума могат и да решат да излязат от Украйна и да станат независима държава . А могат да решат и да се присъединят към Русия . Но това ще се реши с гласуване . От народа на Крим ... Нещо което нито Янукович , нито "майданците" направиха по въпроса за асоциирането на Украйна към ЕС . Съвсем между другото над 1 милион от живеещите е Крим са или руски граждани , или с двойно гражданство . Руско и Украинско .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 03 мар 2014 22:48

лилиПУТИН горчиво ще съжалява за това което направи!
Последна промяна от DANS на 03 мар 2014 22:54, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Върни се в “Свободна зона”