Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот KOPScousers » 03 мар 2014 16:10

HoUs4oOL написа:
Alonso_Massa написа:50 милиона през лятото ми се виждат малко, но едни 100 милиона със сигурност ще са от голяма полза и ще се купят поне 3-4 класни играчи и допълнително като се отървенм от ненужните играчи също ще вземем една сума, с която също можем да вземем още един класен играч. Аз лично бих разпределил стоте милиона по следния начин. Бих взел един вратар не за резерва на Миньоле, ами за конкуренция. Един наистина класен централен защитник и един качествен ляв бек. Един класен халф на мястото на Хендо. Един нападател на 28+ години, който да не излезе скъпо, ама като влезе в 60-65 минута да може да вкарва важни голове. И едно наистина класно крило. С тези 100 милиона това е наистина постижима цел, но ще видим дали Брендо мисли като мен, че да вземе попълнения точно на тези позиции. И все пак ще кажа нещо, което казвам от няколко седмици насам, нека първо се класираме в ШЛ и тогава да си правим сметките. ;)

Ако Байерн купи Дракслер,трябва да натиснем яко за Шакири,да речем,че се включим и в битката за Вертонген,който би свършил чудесна работа в защитата.
Дали пък не можем да натиснем и за Марио Гомез би бил невероятна опция в атака? :?

То за Гомез преди години имаше доста спекулации. А факта, че от Байерн отиде да играе във Фиорентина, определено би ни помогнал да го вземем, защото е по-лесно да вземеш играч на Фиорентина отколкото на Байерн. Друг е въпроса, че като го гледам, има 5 мача и 2 гола от 2013 до сега. Това на какво се дължи, някой знае ли? Защото ако е някоя трайна контузия, според мен няма смисъл да повтаряме грешката с Акуйлани.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 03 мар 2014 16:27

Имаше контузия да... даже не съм сигурен дали се още не се възтановява 2 месеца беше аут от терените... :oops:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 03 мар 2014 17:04

Има проблеми с контузии,затова не вкарва,не може да се нагоди към Фиорентина от тези травми.
Но мисля,че ще свърши идеална работа особено в закучените мачове подобни на тези срещу Вила,УБА и Нюкасъл.
А и опита му ще е безценен в ШЛ.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 03 мар 2014 17:10

Гомес? Според мен е изпята неговата. Аз лично предпочитам да се даде още 1 шанс на Борини.

Потребителски аватар
stan_lfc
Контакти:

Мнениеот stan_lfc » 03 мар 2014 18:23

Така и така сте почнали и аз да изкажа едно мнение.Виждам 2ма нападателя който поне единия ще ни свърши много работа това са Реми (който няма договор още с Нюкясъл и другия е 100% изпадащи Фулъм Митроглу) и 2мата за около 8 мил.Бързи гъвкави и играят и по крилата ако Съндърланд изпадне може да се атакуъва Адам Джонсън.Бентеке също е опция даже и Агболахор.За ляв бек си мисля че ще бъде Бертранд (надявам се не обаче Брендън го харесва).За халф най-много искам Конопплянка(за Днипро той като Бейл за Тотнъм).Вътрешен халф надявам се Ракитич или Дембеле.Защитник някой на мястото на Шкъртел може да се пробваме пак за Пападополус или Майка Ричардс всичко е в сферата на моите очаквания .ДА влезем първо в ШЛ тогава трансферите :)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 03 мар 2014 20:29

Ще се търси бърз и поврътлив нападател, за Гомез може да забравите.Люик Реми е добър избор, а Нюкасъл имат репутацията на отбор, който продава :)
Антоан Гризман от Сосиедад ще бъде страхотен удар - млад, бърз, техничен, че и доста голове вкарва в Сосиедад, но там конкуренцията ще е жестока.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 03 мар 2014 21:06

daduradam написа:Ще се търси бърз и поврътлив нападател, за Гомез може да забравите.Люик Реми е добър избор, а Нюкасъл имат репутацията на отбор, който продава :)
Антоан Гризман от Сосиедад ще бъде страхотен удар - млад, бърз, техничен, че и доста голове вкарва в Сосиедад, но там конкуренцията ще е жестока.

Е,имаме ги двама такива бързи и поврътливи,нали трябва да има и някаква различна опция,да има план Б? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 03 мар 2014 21:26

Марио Гомез за план Б ? Ти чуваш ли се изобщо, не можем да си позволим да имаме играчи от такъв калибър на пейката, ние не сме Байерн Мюнхен.Ако ще е за план Б по-добре Клозе, но сега всички ще скочат да ми обясняват колко бил стар и прочие.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 03 мар 2014 22:08

daduradam написа:Марио Гомез за план Б ? Ти чуваш ли се изобщо, не можем да си позволим да имаме играчи от такъв калибър на пейката, ние не сме Байерн Мюнхен.Ако ще е за план Б по-добре Клозе, но сега всички ще скочат да ми обясняват колко бил стар и прочие.

Ха-ха!
Нали уж ще се борим на 2-3 фронта?
Няма как да очакваш нещо повече от 1/8 финал в ШЛ и място в Топ4 с Борини и Аспас на пейката.
Въпреки че италианеца показва израстване в Съндърланд,можеш ли да разчиташ на него да ти обръща мач срещу Ювентус примерно? :roll:
На Ливърпул мястото му е до най-големите,а не до Тотнъм и Евертън!

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 03 мар 2014 22:13

HoUs4oOL написа:
daduradam написа:Марио Гомез за план Б ? Ти чуваш ли се изобщо, не можем да си позволим да имаме играчи от такъв калибър на пейката, ние не сме Байерн Мюнхен.Ако ще е за план Б по-добре Клозе, но сега всички ще скочат да ми обясняват колко бил стар и прочие.

Ха-ха!
Нали уж ще се борим на 2-3 фронта?
Няма как да очакваш нещо повече от 1/8 финал в ШЛ и място в Топ4 с Борини и Аспас на пейката.
Въпреки че италианеца показва израстване в Съндърланд,можеш ли да разчиташ на него да ти обръща мач срещу Ювентус примерно? :roll:
На Ливърпул мястото му е до най-големите,а не до Тотнъм и Евертън!

Ти да не очакваш догодина да вдигнем ШЛ и да станем шампиони на Англия :shock: Пак ти казвам, при положение че имаме проблеми на двата бека, в средата и по едното крилата няма как да си купуваме резерви от ранга на Гомез, не сме Байерн, проумей го това ;)

Върни се в “Ливърпул”