HoUs4oOL написа:Alonso_Massa написа:50 милиона през лятото ми се виждат малко, но едни 100 милиона със сигурност ще са от голяма полза и ще се купят поне 3-4 класни играчи и допълнително като се отървенм от ненужните играчи също ще вземем една сума, с която също можем да вземем още един класен играч. Аз лично бих разпределил стоте милиона по следния начин. Бих взел един вратар не за резерва на Миньоле, ами за конкуренция. Един наистина класен централен защитник и един качествен ляв бек. Един класен халф на мястото на Хендо. Един нападател на 28+ години, който да не излезе скъпо, ама като влезе в 60-65 минута да може да вкарва важни голове. И едно наистина класно крило. С тези 100 милиона това е наистина постижима цел, но ще видим дали Брендо мисли като мен, че да вземе попълнения точно на тези позиции. И все пак ще кажа нещо, което казвам от няколко седмици насам, нека първо се класираме в ШЛ и тогава да си правим сметките.
Ако Байерн купи Дракслер,трябва да натиснем яко за Шакири,да речем,че се включим и в битката за Вертонген,който би свършил чудесна работа в защитата.
Дали пък не можем да натиснем и за Марио Гомез би бил невероятна опция в атака?
То за Гомез преди години имаше доста спекулации. А факта, че от Байерн отиде да играе във Фиорентина, определено би ни помогнал да го вземем, защото е по-лесно да вземеш играч на Фиорентина отколкото на Байерн. Друг е въпроса, че като го гледам, има 5 мача и 2 гола от 2013 до сега. Това на какво се дължи, някой знае ли? Защото ако е някоя трайна контузия, според мен няма смисъл да повтаряме грешката с Акуйлани.