Анкета: Koй да е? И. Колев, Е. Велев, Ж. Тасевски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой да е новият треньор на Левски?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Анкета: Koй да е? И. Колев, Е. Велев, Ж. Тасевски

Мнениеот tevez » 01 мар 2014 20:06

damyanov1963 написа:И след колко месеца пак ще търси нов треньор?

E, как кога? Лятото отново.
Тогава Гонзо ще се завърне на бял кон.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 мар 2014 20:09

drughi написа:Още с назначаването на Сухия си знаех, че ще берете ядове. Какъв треньор е Здравков и къде е постигнал нещо? За мен колкото по-бързо го разкарате толкова по-добре. Не че има някакъв богат избор от треньори...Гочето и Бай Гроздан за мен вече са свършили. Тасевски е кондиционен треньор (в момента помощник в Локомотив Пловдив), Кокала не е треньор, а викач. За И.Колев нямам мнение. Най-добре ще е някой чужденец, ама дали има пари(ей богу) за кадърен...май не. Трябваше в 100 годишнината на клуба да сте в по-добро състояние. Желая ви бързо съвземане, и успехи.

Успех и на Локо - отбора на Пловдив!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 мар 2014 20:10

tevez написа:

И аз го мисля този вариант, ако не бяха изгонили и Симеон Райков...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 мар 2014 20:17

damyanov1963 написа:
tevez написа:

Toй в Черно море няма да остане, ТИМ се гаврят с него, а той повече не би ги търпял.
Според мен или той, или Херо след като изпадне с Черноморец ще дойде.
По-големи са шансовете с Гонзо, защото при Херо има личен мотив, и ако дотогава нещата не се оправят няма да дойде.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 01 мар 2014 20:18

Aз съм за Георги Василев , казвал съм го при всяка треньорска смяна още от мачовете със Сараево. От изброените Кокала е най-добрия вариант , а и е 1000 пъти по-добър от Здравков , Митев , Илиев , Петров и др.
Само , че въпроса е дали Велев е простил на Батков за начина по който го изгони след като ни направи шампиони.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 мар 2014 20:37

За мен идеален вариант за треньор е Едуард Ераносян- но съжаление не е невъзможен,но е много малко вероятен. За мен Едо е най-добрия български треньор. Голям професионалист, абсолютно перде- нещо много важно за треньора на Левски, при него и тактика и дисциплина и физическа подготовка ще бъдат на ниво.
От възможните варианти- Седрик Бардон, като според мен е престъпление срещу Левски да не бъде използван може би най-интелигентния( в смисъл разбиращ играта ) футболист играл в Левски в последните години,ако не като треньор,като шеф на школата9за мен една не по-малка важна длъжност).
Ако зависеше от мен веднага бих върнал Д.Боримиров като спортно-технически директор. Не го харесвам особено,но е голям левскар и никога не би направил нещо в ущърб на Левски, и при него повярвайте ми всички ще се разтичат и няма да има мърдосване, може да е всякакъв но при него поне има ред и дисциплина и ако трябва ще играе и дървен Господ в съблекалнята. Отделно ,ако той стоеше на пейката на Левски ,Н.Йорданов щеще да посчи дузпата вчера,когато топката се удари в ръката на защитник на Локо ,просто и съдиите му имат респект. Малко хора знаят,че ако човек в българския футбол,от който Н.Сираков се страхува ,това е Д.Боримиров. Нека да бъдем честни в момента Левски е като сирак и други отбори се разпореждат и със съдии и с БФС и ако искаме успехи ни трябва някой ,който да парира хората работещи срещу Левски.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 мар 2014 20:49

tevez написа:
damyanov1963 написа:
tevez написа:

Toй в Черно море няма да остане, ТИМ се гаврят с него, а той повече не би ги търпял.
Според мен или той, или Херо след като изпадне с Черноморец ще дойде.
По-големи са шансовете с Гонзо, защото при Херо има личен мотив, и ако дотогава нещата не се оправят няма да дойде.

А не само Гонзо ни липсва за да ускорим затъването

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 01 мар 2014 21:09

Все още ли има хора,които не са разбрали,че сегашното положение се дължи на присъствието на Гонзо и повлеканата Гаджев в Левски.Ако бъде върнат този некадърник отбора може и да изпадне.Какъв ръководител и треньор може да бъде човек,който не знае таблицата за умножение и в цялост българската азбука.Затова Левски е на това положение.За последен път видях Левски да играе нападателен футбол по времето на Вили Вуцов,но заради егото на Гонзо и манията му за величие,благодарение на солташ.ка му Гаджев,на Вили му бе спретнат номер и той бе освободен само след два мача.На Вили трябва да се даде нов шанс,а Гаджев трябва да се изрита от Левски,за да се спрат интригите и раздорите в отбора.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 01 мар 2014 22:19

veni__85 написа:Aз съм за Георги Василев , казвал съм го при всяка треньорска смяна още от мачовете със Сараево. От изброените Кокала е най-добрия вариант , а и е 1000 пъти по-добър от Здравков , Митев , Илиев , Петров и др.
Само , че въпроса е дали Велев е простил на Батков за начина по който го изгони след като ни направи шампиони.

http://www.blitz.bg/sport/article/217374 :lol: :lol:

Върни се в “Левски”