damyanov1963 написа:И след колко месеца пак ще търси нов треньор?
E, как кога? Лятото отново.
Тогава Гонзо ще се завърне на бял кон.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:И след колко месеца пак ще търси нов треньор?
drughi написа:Още с назначаването на Сухия си знаех, че ще берете ядове. Какъв треньор е Здравков и къде е постигнал нещо? За мен колкото по-бързо го разкарате толкова по-добре. Не че има някакъв богат избор от треньори...Гочето и Бай Гроздан за мен вече са свършили. Тасевски е кондиционен треньор (в момента помощник в Локомотив Пловдив), Кокала не е треньор, а викач. За И.Колев нямам мнение. Най-добре ще е някой чужденец, ама дали има пари(ей богу) за кадърен...май не. Трябваше в 100 годишнината на клуба да сте в по-добро състояние. Желая ви бързо съвземане, и успехи.
tevez написа:damyanov1963 написа:И след колко месеца пак ще търси нов треньор?
damyanov1963 написа:tevez написа:damyanov1963 написа:И след колко месеца пак ще търси нов треньор?
И аз го мисля този вариант, ако не бяха изгонили и Симеон Райков...
tevez написа:damyanov1963 написа:tevez написа:damyanov1963 написа:И след колко месеца пак ще търси нов треньор?
И аз го мисля този вариант, ако не бяха изгонили и Симеон Райков...
Toй в Черно море няма да остане, ТИМ се гаврят с него, а той повече не би ги търпял.
Според мен или той, или Херо след като изпадне с Черноморец ще дойде.
По-големи са шансовете с Гонзо, защото при Херо има личен мотив, и ако дотогава нещата не се оправят няма да дойде.
veni__85 написа:Aз съм за Георги Василев , казвал съм го при всяка треньорска смяна още от мачовете със Сараево. От изброените Кокала е най-добрия вариант , а и е 1000 пъти по-добър от Здравков , Митев , Илиев , Петров и др.
Само , че въпроса е дали Велев е простил на Батков за начина по който го изгони след като ни направи шампиони.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 17 госта