AN71 написа:BadBoy написа:Когато победихте Ловеч и фортуна беше яко на ваша страна и Лудогорец с някакъв клизмарски гол и към тях добавим рулетката при дузпите с ЦСКА за купата Здравков го изкарахте големия треньор е сега ще си го търпите.
Като споделяхме по време на предсезонната подготовка, че отбора не е добре и играе ганкиното тук се изреждахте щяло и нещяло да пишете, че видиш ли сме хейтили и подобни щото сме били мразили Левски, а мен с кой ли не ме оприличихте.
В момента отбора на Левски е перфектен, невиждам никакви проблеми в нито една линия от играта и равния със Славия и загубата от Локо е просто малшанс.
Между другото на този Божинов, кой му е казал, че от него става футболист, в школата на Левски има поне един футболист, който ще го сложи в джоба си.
Аме ето ти пак говориш глупости кой и къде е казал, че сме цъфнали.Дразни ни факта, че насаждаш мненията си без никой да питал

Зная, аз цяла зима все глупости пиша, а сега на лице е резултата от глупостите.
Не мнение ненасаждам, просто не съм клубно обременен и ми е лесно да видя слабите места и щом човек, като мен успява да ги види дето гледам футбола за кеф смятай колко сте зле.
Сега се сещам, че тук някой във форума пишеха, че харесва Сухия щото налагал юноши и залагал на млади момчета, та колко юноши играха днес, щото преди седмица ви писах, че юноши ще помиришат терен само ако се наложи да пълнят дупки по терена.