Локомотив София - Левски София - 1:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bombardier

Re: Локомотив София - Левски София

Мнениеот Bombardier » 28 фев 2014 23:35

MAXIMUS написа:Днес направо ме разбихте ! Толкова слаб и грозен мач на вашия отбор , наистина не бях гледал . Само се чудя, защо поне веднъж не извикахте "оставка" и Сухия щеше да си тръгне на секундата. Може да е трагичен треньор, но поне не е нагъл . Махайте го този, че пак ще си вдигаме самочуствието с вас .

Ти ако гледа майна, кво стана на пистата след мача...гугуда дръпна николери и започна да му крещи да вземел диригентството майна, щото сухия бил пълен та*ак, ..ама камерите го скриха тва майна

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 мар 2014 00:16

Футболистите на Левски получиха два дни почивка след мача с Локомотив София, загубен с 0-1.

Следващото тренировъчно занимание на тима е в понеделник, 3-ти март, от 15,30 часа на „Герена”.

Ама те измориха ли се днес?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 01 мар 2014 00:21

1242 написа:
ivan_0608001 написа:Радвам се,че локо победиха съвсем заслужено

Кое му е заслуженото?? Че Левски владееха 70 % от времето топката, а локото само 30? Късмета не беше на страната на отбора, но когато бастош и Божи се сработят ще стане страшно за всички!

:o :shock: :mrgreen:
Оле майко.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 01 мар 2014 00:25

BadBoy написа:
Футболистите на Левски получиха два дни почивка след мача с Локомотив София, загубен с 0-1.

Следващото тренировъчно занимание на тима е в понеделник, 3-ти март, от 15,30 часа на „Герена”.

След всяка загуба им дават почивка поне два дни, да се съвземат от шока :lol: :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 мар 2014 00:27

BadBoy написа:

Ами заради подобни почивки ще чакаме Бастош да влезе във форма след още десетина дни, ще чакаме да се обиграят и т.н. Заслужават всеки ден да имат по три тренировки да им дойде акъла. Не стига, че нищо не играят, тичат само 4-5 човек, ами и почивка им дават сега :x

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 01 мар 2014 00:29

siniq_fen написа:
BadBoy написа:Когато победихте Ловеч и фортуна беше яко на ваша страна и Лудогорец с някакъв клизмарски гол и към тях добавим рулетката при дузпите с ЦСКА за купата Здравков го изкарахте големия треньор е сега ще си го търпите.

Като споделяхме по време на предсезонната подготовка, че отбора не е добре и играе ганкиното тук се изреждахте щяло и нещяло да пишете, че видиш ли сме хейтили и подобни щото сме били мразили Левски, а мен с кой ли не ме оприличихте.

В момента отбора на Левски е перфектен, невиждам никакви проблеми в нито една линия от играта и равния със Славия и загубата от Локо е просто малшанс.

Между другото на този Божинов, кой му е казал, че от него става футболист, в школата на Левски има поне един футболист, който ще го сложи в джоба си.

Тук не си сериозен нали?

Ботев ще ви изкърти за купата,а ние ще ви сравним със земята,отворковци.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 01 мар 2014 00:30

Пълни ментета! Пълни! Дано Батков си изпълни заканата.

П.п. За пръв път няма да се зарадвам дори да победим ЦСКА.
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 01 мар 2014 00:31

angelco77 написа:
siniq_fen написа:
BadBoy написа:Когато победихте Ловеч и фортуна беше яко на ваша страна и Лудогорец с някакъв клизмарски гол и към тях добавим рулетката при дузпите с ЦСКА за купата Здравков го изкарахте големия треньор е сега ще си го търпите.

Като споделяхме по време на предсезонната подготовка, че отбора не е добре и играе ганкиното тук се изреждахте щяло и нещяло да пишете, че видиш ли сме хейтили и подобни щото сме били мразили Левски, а мен с кой ли не ме оприличихте.

В момента отбора на Левски е перфектен, невиждам никакви проблеми в нито една линия от играта и равния със Славия и загубата от Локо е просто малшанс.

Между другото на този Божинов, кой му е казал, че от него става футболист, в школата на Левски има поне един футболист, който ще го сложи в джоба си.

Тук не си сериозен нали?

Нещо не те разбрах, мен ли наричаш отворко и защо?
Само Левски!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 мар 2014 00:33

angelco77 написа:Ботев ще ви изкърти за купата,а ние ще ви сравним със земята,отворковци.

За съжаление ако продължават така нещата... Ако Ботев играят така, както срещу Лудогорец-никакъв шанс за ЛЕВСКИ. Виж срещу ЦСКА вече е различно. В тези мачове с червените няма фаворити и аутсайдери. Напук на логиката се случва точно обратното всеки път. А и като гледах ЦСКА срещу Черноморец.... още повече не очаквам чудеса от мача. По-скоро едно зрелищно 0-0 и не искам да си представям какво й е на топката в такъв мач... :oops:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 01 мар 2014 00:33

siniq_fen написа:
angelco77 написа:
siniq_fen написа:

Тук не си сериозен нали?

Нещо не те разбрах, мен ли наричаш отворко и защо?

Не теб,синия отбор.

Върни се в “Левски”