Локомотив София - Левски София - 1:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: Локомотив София - Левски София

Мнениеот bastuna2003 » 28 фев 2014 22:41

1242 написа:
ivan_0608001 написа:Радвам се,че локо победиха съвсем заслужено

Кое му е заслуженото?? Че Левски владееха 70 % от времето топката, а локото само 30? Късмета не беше на страната на отбора, но когато бастош и Божи се сработят ще стане страшно за всички!

Евала пич. Левски трябва да има повече фенове като теб. Тия мрънкалници тук да ги съблечете всички!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 фев 2014 22:53

Когато победихте Ловеч и фортуна беше яко на ваша страна и Лудогорец с някакъв клизмарски гол и към тях добавим рулетката при дузпите с ЦСКА за купата Здравков го изкарахте големия треньор е сега ще си го търпите.

Като споделяхме по време на предсезонната подготовка, че отбора не е добре и играе ганкиното тук се изреждахте щяло и нещяло да пишете, че видиш ли сме хейтили и подобни щото сме били мразили Левски, а мен с кой ли не ме оприличихте.

В момента отбора на Левски е перфектен, невиждам никакви проблеми в нито една линия от играта и равния със Славия и загубата от Локо е просто малшанс.

Между другото на този Божинов, кой му е казал, че от него става футболист, в школата на Левски има поне един футболист, който ще го сложи в джоба си.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 28 фев 2014 22:55

Другарю Батков, ти се махай от Левски, цървул селски!

Не може начело на отбора на народа да е червен комуняга, агент на ДС!!!
Да не забравиш да вземеш с теб и платените ти наркомани начело с Гугутков и качулатите надрусани уж фенове но и те не знаят по-каква работа са на стадиона !

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 28 фев 2014 22:58

BadBoy написа:Когато победихте Ловеч и фортуна беше яко на ваша страна и Лудогорец с някакъв клизмарски гол и към тях добавим рулетката при дузпите с ЦСКА за купата Здравков го изкарахте големия треньор е сега ще си го търпите.

Като споделяхме по време на предсезонната подготовка, че отбора не е добре и играе ганкиното тук се изреждахте щяло и нещяло да пишете, че видиш ли сме хейтили и подобни щото сме били мразили Левски, а мен с кой ли не ме оприличихте.

В момента отбора на Левски е перфектен, невиждам никакви проблеми в нито една линия от играта и равния със Славия и загубата от Локо е просто малшанс.

Между другото на този Божинов, кой му е казал, че от него става футболист, в школата на Левски има поне един футболист, който ще го сложи в джоба си.

Аме ето ти пак говориш глупости кой и къде е казал, че сме цъфнали.Дразни ни факта, че насаждаш мненията си без никой да питал ;)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 фев 2014 23:11

BadBoy написа:Когато победихте Ловеч и фортуна беше яко на ваша страна и Лудогорец с някакъв клизмарски гол и към тях добавим рулетката при дузпите с ЦСКА за купата Здравков го изкарахте големия треньор е сега ще си го търпите.

Тук не си сериозен нали?
Само Левски!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 фев 2014 23:12

AN71 написа:

Аме ето ти пак говориш глупости кой и къде е казал, че сме цъфнали.Дразни ни факта, че насаждаш мненията си без никой да питал ;)

Зная, аз цяла зима все глупости пиша, а сега на лице е резултата от глупостите.
Не мнение ненасаждам, просто не съм клубно обременен и ми е лесно да видя слабите места и щом човек, като мен успява да ги види дето гледам футбола за кеф смятай колко сте зле.

Сега се сещам, че тук някой във форума пишеха, че харесва Сухия щото налагал юноши и залагал на млади момчета, та колко юноши играха днес, щото преди седмица ви писах, че юноши ще помиришат терен само ако се наложи да пълнят дупки по терена.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 28 фев 2014 23:20

1242 написа:1 млд не, но около 47 милиона за следващите 5 години за първия отбор + пари за стадиона вече са факт на 99 %

http://www.livesport.bg/levski-mozhe-da ... 42828.html
похвално майна, че за теб чашката е наполовина пълна, но виж да не е пукнато дъното майна ;)

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 28 фев 2014 23:21

Днес направо ме разбихте ! Толкова слаб и грозен мач на вашия отбор , наистина не бях гледал . Само се чудя, защо поне веднъж не извикахте "оставка" и Сухия щеше да си тръгне на секундата. Може да е трагичен треньор, но поне не е нагъл . Махайте го този, че пак ще си вдигаме самочуствието с вас .

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 28 фев 2014 23:23

balef написа:Другарю Батков, ти се махай от Левски, цървул селски!

Не може начело на отбора на народа да е червен комуняга, агент на ДС!!!
Да не забравиш да вземеш с теб и платените ти наркомани начело с Гугутков и качулатите надрусани уж фенове но и те не знаят по-каква работа са на стадиона !

Ако си мислиш, че Грашнов беше демократ, много се лъжеш майна. Винаги сте били с комуната, организираната престъпна група на гугутката и те майна 8-)

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 28 фев 2014 23:30

MAXIMUS написа:Днес направо ме разбихте ! Толкова слаб и грозен мач на вашия отбор , наистина не бях гледал . Само се чудя, защо поне веднъж не извикахте "оставка" и Сухия щеше да си тръгне на секундата. Може да е трагичен треньор, но поне не е нагъл . Махайте го този, че пак ще си вдигаме самочуствието с вас .

Koи ще доиде като се махне :)

Върни се в “Левски”