Локомотив София - Левски София - 1:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

foetuss
Контакти:

Re: Локомотив София - Левски София

Мнениеот foetuss » 28 фев 2014 19:12

trex написа:
foetuss написа:Това, което ме шокира е, че този Бру получава заплата.. няма значение колко, но му се дават пари на този човек... един чистач показва много повече умения в чистенето на тоалетни /да натопи парцала в кофа и да го извади след това/, отколкото този на терена. Необяснимото ми е, че това не му е първия мач, в който не е във форма, а попринцип си е толкова некадърен. Ако някой може да ми обясни защо го налагат нека ми каже. Ако има залози, за това, колко центрирания ще му ги засече още първия защитник, разбирам, но наистина по добре е едно колче да забият на негово място и ще свърши повече работа...

Бру е човека за центрирания, за свободни удари и даже да гради играта :lol: И с 3-те е перфектен. Като някой друг бие свободните удари и голове правят. Определено е провал и половина. Щом дори Здравков разбра в 1 момент и извика "Гаджееееев центирай ти" :lol: .

Абсурдът е, че Гаджев прави центриранията в националния отбор. 90% от атаките ни завършват с центриране. При нас центрират или Мюлдер, който винаги изпраща топката далече извън наказателното поле или Бру, който пък е неговата противоположност. Ако можеше да се направи някакъв хибрид между двамата, щяхме да имаме един умерен и с трезв поглед към това кой къде е на терена играч.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 фев 2014 19:14

^
Е та Крумов май най-добре центрира от Левски, за момента, макар да е играл 2 мача.

Иначе си прав за Бру, тоя центриранията му падат на 7 метра преди играчите... :)

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 28 фев 2014 19:19

Аз не разбирам, какво искате от новите, нали всички са звезди. Бастош страховит, но отдавна не е играл и докато влезе във форма ще мине първенството. Йовов каза, че идва звезда от първа величина. Чеха пристига направо от действащо първенство, но след една грешка веднага е забит на пейката. Крумов е играч, който подава точно и изпълнява добре пряксвободни удари, но днес е резерва заради новия португалец. Той пък в Надежда три пъти си повежда топката в тъч, но понеже идва от колоса Жилина, трябва да е титуляр. Белаид в Локото играше супер стабилно до Тунчев, но днес изглеждаше притеснен. Не се представи лошо и не мисля, че трябва да се сменя. Мъката ми е за Божинката! От талант номер едно в Европа преди пет-шест години, сега е заприличал на кюфте, което трудно си завърта задника, за тичане и скорост да не говорим. Ако така ще си възражда кариерата, още отсега да се откаже и да стане фолк певец. Сега разбирам, защо Верона го обявиха за най-лошия трансфер. А беше време, когато за него се биеха Ювентус и Фиорентина. Г-н Сухия също има вина, защото гледа сумати контроли и не разбра, че отбора е зле отзад и всяко центриране е пълна паника.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 28 фев 2014 19:20

Moята прогноза беше 1:1,явно съм ви надценил :mrgreen: Ако съдията не ви беше подпрял срещу Славия щяхте да имате 0 точки от първите 2 кръга-колкото и заслужавахте.Поредната мегаселекция отиде в коша :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 28 фев 2014 19:20

Значи, малко да се самоизтъкна. За Сухия ви казах, че е пълен некадърник, такъв е. Каквито и "аргументи" да ми извадите, няма да ме убедите в обратното. За Кевин Бру ви казах, че е некадърник и маймуна. Ако едното не е, то поне другото е със сигурност, но май си е и двете. Такива некадърници ги разкривам още в зародиш, но мога и да ви разкрия хора, от които имаме нужда. Mога и някои грешки да ви кажа, които Сухия "специалист" не осъзнава. На първо място, нямаме човек, който да играе зад нападателите, тип Дарко, Вутов и всякакви подобни играчи. Имаме нужда от такъв играч, невероятна нужда. Този Бастош ли е, какъв е, дано малко от малко свърши работа, че да ни отсрами. На Сухия тактиката е гениална. Излизаме без крила, но за сметка на това центрираме балонно през целия мач :o :shock: (В скоби, ЗАМИНАВАЙ СИ ЗА БОТЕВ ВРАЦА, ДА ТИ ЕБ* *******!). Тази грешка е достатъчна, но непускането на Крумов и държането на Бру толкова дълго, вече бяха апотеоза. Тактиката ни е една и съща от години, ако може да се нарече тактика. Да бяхме на контри излезли срещу Локо, пак щеше да е нещо по-различно и по-смислено.
Такива са фактите. А, още едно лично мнение. Ако чорбарът Петев беше останал, най-вероятно нямаше да играем сух футбол. Човекът щеше да изгради отбор, който може поне да си подаде три пъти топката точно(без да връща назад). За мен тези фенове, които го съблякоха, са пълни нещастници(като това не е обида, това си е факт). Едни 500-1000 човека определят всичко. Е*ем ви и хореографиите и всичко! Наврете си ги отзад! Левски е събирал пълен стадион И БЕЗ ВАС. Тон за песен всеки е давал и сме пеели и БЕЗ ВАС. И чак трябва да се съобразяваме, че видиш ли ФЕНОВЕТЕ не искали тоя или оня....... Олеле! Много съм разочарован, защото малките фенчета там са се поддали на идиотията на по-възрастните. Копират им всяка простотия. А има и нормални хора сред фракциите, които просто си обичат отбора. Призовавам ги тези, на които им е останал малко акъл, да се разграничат, те знаят от какво и от кои. И последно, някой така я метна миниумката, че щеше да уцели някакво момченце, което "охраняваше" мача...
Последна промяна от konvoec на 28 фев 2014 19:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 фев 2014 19:21

Спортният директор на Левски Христо Йовов не говори пред медиите след резила срещу Локо София – 0:1. Той обаче даде интервю пред Livesport.bg час след края на двубоя.

„Не искам да бъда краен в изказванията си, защото в момента съм прекалено афектиран. Нека да преспим и утре ще решим какво ще се случва – ще има ли промени, трябва ли да има, да има ли нов треньор и т.н.“

Бившият капитан на „сините“ коментира и въпроса за напрежението между него и Тодор Батков, след като собственикът на клуба не го беше информирал за промените в школата.

Какво се случи с концепцията на Йовов, какво е казал на футболистите и защо Левски продължава да е толкова трагичен – ОЧАКВАЙТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ДО МИНУТИ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 фев 2014 19:32

Такааааа. На мен това ми дойде в повече. За 95 минути 1( една!) смислена атака! Такова чудо не помня да е било! Били сме зле, били сме с егати съставите странни, но една атака за мач не сме имали... Сухия за два мача пропиля натрупаното и загуби и крехкото доверие, което имаха към него феновете. Хич и няма да му анализирам воденето на мача- гледам някои преди мен са казали това-онова. Съжалявам, но Здравков трябва да напусне моментално!
С оглед ситуацията единственият вариант, който аз виждам, е Велев.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

foetuss
Контакти:

Мнениеот foetuss » 28 фев 2014 19:32

konvoec написа:За Сухия ви казах, че е пълен некадърник, такъв е. Каквито и "аргументи" да ми извадите, няма да ме убедите в обратното.

Много черногледо гледаш на нещата. Има и положителна страна човека - ако си няма и най- малка представа какво трябва да извърши един треньор, то поне е по-добър от Митов. :lol:

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 28 фев 2014 19:33

Средняшки отбори , средняшки футбол . Но все пак по- добрия победи :mrgreen:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 фев 2014 19:38

slash1912 написа:Moята прогноза беше 1:1,явно съм ви надценил :mrgreen: Ако съдията не ви беше подпрял срещу Славия щяхте да имате 0 точки от първите 2 кръга-колкото и заслужавахте.Поредната мегаселекция отиде в коша :lol:

Какво и е на селекцията? Имаш нападатели с много голове зад гърба си и не можеш да ги използваш. Няма треньор, правите се, че не виждате, защото така ви отърва.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”