Локомотив София - Левски София - 1:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Локомотив София - Левски София
Ралке, не е само до тренера. Нямаме генерална стратегия и концепция, нямаме и обучени кадри. Пак ще изтекат парите без никакъв ефект. Тука някои гледам пак риват за Петев-абе вие малоумни ли сте? Тоя стана шампион два пъти единствено заради простотията първо на ЦСКА( 8 точки и три греди), а после нашата ( Славия ). Същия х.й е като Сухия, никаква разлика. Да слагат там Кокала и да гоним Купата, то се е видяло...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Е какво му харесвате на този кокал
Той където отиде прави големи отбори. И той е за отбор с 9 души отзад и каквото стане напред.

Nestor Mahno написа:С Валери и Макриев във атаката ни става атомна,Рафаел умело ще им хвърля пасове,Туре и Рамос ще порят риби по фланговете,Владо и Старокин ще са непримирими биткаджии в средата,с връщането на Димов и евентуалната поява на Аймен защитата ни става солидна,особено като добавим и Мюлдер и Нунеш по бековете!
2-0 за Левски!
Боже е е е ,боже ужас

-
- Контакти:
Синьо сърце написа:Ралке, не е само до тренера. Нямаме генерална стратегия и концепция, нямаме и обучени кадри. Пак ще изтекат парите без никакъв ефект. Тука някои гледам пак риват за Петев-абе вие малоумни ли сте? Тоя стана шампион два пъти единствено заради простотията първо на ЦСКА( 8 точки и три греди), а после нашата ( Славия ). Същия х.й е като Сухия, никаква разлика. Да слагат там Кокала и да гоним Купата, то се е видяло...
Кой риве, бе? Риве? Искам да ми кажеш на Лудогорец кой им изгради тоя стил на игра, Стойчо пенсионера ли? Освен това, не знам колко пъти са щели да изпуснат титлата, обаче сравни играта има, когато Петев беше треньор, с играта на Левски от 2-3 години. Като не е гаранция, разбира се, че щяхме да сме някакъв супер отбор, обаче ГАРАНЦИЯ е, че нямаше да сме толкова жалки като сега. Жалки! Тоя отбор е жалък. Ти видЕ ли какъв отбор ни би? Това ниво, което показват, е за отбор между 8-мо - 12-то място. Тактиката на Сухия е пълно лайно. Този треньор е ЛАЙНО! Не ме интересува къв левскар е, некадърник!!! Цял живот ще им лижа аз гъзовете, щото били левскари. Дано най-големия чорбар дойде и ни направи ако не шампиони, то поне да играем футбол, защото, драги ми колега, това което играем НЕ Е ФУТБОЛ! Това, което сме НЕ Е ОТБОР и като "антилевскарите" спрат да ходят на стадиона, ще си останат само ултра' УЛТРА' '' ' 300-400 човека. И да знаеш, надписът им УЛТРА' ще е все по-нагоре в сектор Б, ако ме разбираш.
Моментално да махат тоя некадърник - Сухия! Качулатите приятели да кажат кой да е треньор. Чакам сега мнения, понеже много събличат, барем вземат да облечат някой.
- Синьо сърце
- Контакти:
trex написа:Е какво му харесвате на този кокалТой където отиде прави големи отбори. И той е за отбор с 9 души отзад и каквото стане напред.
Ба, харесваме-фронтът е пробит и трябва бързо да се закърпи скъсаното...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
- JohnnieWalker
- Контакти:
Чудно
от домакинство на Славия и гостуване на Локо Сф, 1 точка подарена от съдията
Честито шампиони 

konvoec написа:Синьо сърце написа:Ралке, не е само до тренера. Нямаме генерална стратегия и концепция, нямаме и обучени кадри. Пак ще изтекат парите без никакъв ефект. Тука някои гледам пак риват за Петев-абе вие малоумни ли сте? Тоя стана шампион два пъти единствено заради простотията първо на ЦСКА( 8 точки и три греди), а после нашата ( Славия ). Същия х.й е като Сухия, никаква разлика. Да слагат там Кокала и да гоним Купата, то се е видяло...
Кой риве, бе? Риве? Искам да ми кажеш на Лудогорец кой им изгради тоя стил на игра, Стойчо пенсионера ли? Освен това, не знам колко пъти са щели да изпуснат титлата, обаче сравни играта има, когато Петев беше треньор, с играта на Левски от 2-3 години. Като не е гаранция, разбира се, че щяхме да сме някакъв супер отбор, обаче ГАРАНЦИЯ е, че нямаше да сме толкова жалки като сега. Жалки! Тоя отбор е жалък. Ти видЕ ли какъв отбор ни би? Това ниво, което показват, е за отбор между 8-мо - 12-то място. Тактиката на Сухия е пълно лайно. Този треньор е ЛАЙНО! Не ме интересува къв левскар е, некадърник!!! Цял живот ще им лижа аз гъзовете, щото били левскари. Дано най-големия чорбар дойде и ни направи ако не шампиони, то поне да играем футбол, защото, драги ми колега, това което играем НЕ Е ФУТБОЛ! Това, което сме НЕ Е ОТБОР и като "антилевскарите" спрат да ходят на стадиона, ще си останат само ултра' УЛТРА' '' ' 300-400 човека. И да знаеш, надписът им УЛТРА' ще е все по-нагоре в сектор Б, ако ме разбираш.
Моментално да махат тоя некадърник - Сухия! Качулатите приятели да кажат кой да е треньор. Чакам сега мнения, понеже много събличат, барем вземат да облечат някой.
само Петев имаше потенциала, който да ни измъкне от тоталната криза, дори и само да научи играчите да си подават два три паса, което щеше да е огромен успех. Сега нищо добро не ни чака. Мисля си, че ще става и по зле. Всичко се руши едно след друго, след редица грешни стъпки, наистина не виждам градивен вариант, няма и да има. За мен следващите няколко години ще бъдем в средата на таблицата или поне без промяна в играта. Нещата, които си плачат за промяна твърде задълбаха вече.
-
- Контакти:
IvanGit написа:Nestor Mahno написа:С Валери и Макриев във атаката ни става атомна,Рафаел умело ще им хвърля пасове,Туре и Рамос ще порят риби по фланговете,Владо и Старокин ще са непримирими биткаджии в средата,с връщането на Димов и евентуалната поява на Аймен защитата ни става солидна,особено като добавим и Мюлдер и Нунеш по бековете!
2-0 за Левски!
Боже е е е ,боже ужас![]()
![]()
![]()
Човека е познал целия състав на Левски в Надежда, но не е отцелил, какво ще правят. Атомното нападение има два удара към вратата, Бастос хвърля пасове, но бавничко, щото не е тренирал човека. Рамос го нямаше, но Туре наистина можеше да чисти риби от 15.30 до 17.15, че и без това на терена не направи нищо. Не знам, как ще ги хване тези риби, като скороста му е пенсионерска. Биткаджиите го докарват само на стойки. Единия с брада, като талибан 90 минути действа на ходом, другия пък само гледа лошо, но противниците вече не се плашат. Няма да пропусна и бековете и докато Мюлдер си го знаеме, то новия португалец го запомних, че два пъти си подкара топката в тъч. Белаид е стълб в отбраната и си тежи на мястото щом Маркиньос на 32 години го надбягва. Да не говорим за единия негър с гребен, дето като хукнеше и неможеше да го стигнат. Изобщо всичките, които си изброил са идеални и доста хора ще се радват ако играят и следващия мач.
Nestor Mahno написа:С Валери и Макриев във атаката ни става атомна,Рафаел умело ще им хвърля пасове,Туре и Рамос ще порят риби по фланговете,Владо и Старокин ще са непримирими биткаджии в средата,с връщането на Димов и евентуалната поява на Аймен защитата ни става солидна,особено като добавим и Мюлдер и Нунеш по бековете!
2-0 за Левски!
!!!!!

В понеделник босът на клуба и спортният директор Христо Йовов ще обсъдят бъдещето на Антони Здравков.
Два варианта са предложени на собственика на Левски Тодор Батков за нов треньор на "сините", научи zonasport.bg.
В понеделник босът на клуба и спортният директор Христо Йовов ще обсъдят бъдещето на Антони Здравков, под чието ръководство отборът разочарова в първите два пролетни кръга в "А" група.
Според информацията от "Герена", съветникът в Левски Иван Вуцов е предложил новия заместник-шеф на детско-юношеската школа Иван Колев, докато Христо Йовов е настоял на поста да бъде назначен румънецът Михай Стойкица.
Прогнозите на хора, близки до клуба, сочат, че Антони Здравков почти сигурно ще бъде освободен точно преди вечното дерби с ЦСКА.