Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот mikata » 23 фев 2014 09:59

28,02 е близо, какво ли ще измисли Тонев :?: :x
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 фев 2014 12:53

Какво има да казва, той Батков вече го каза, трибуната вероятно ще е готова на груб строеж в края на лятото.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 фев 2014 13:03

Тонев и той не знае какво става. Обещаха му, че ще има пари, а сега ги спряха. За такива неща, всичко трябва да е точно и документирано, а не да е само на думи

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 23 фев 2014 16:24

Eminem написа:Тонев и той не знае какво става. Обещаха му, че ще има пари, а сега ги спряха. За такива неща, всичко трябва да е точно и документирано, а не да е само на думи

Някой ще ми каже ли каква точно е ползата за Левски от престоя на господина от надежда ? Аз не видях такава , даже напротив.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 фев 2014 17:07

zlobul написа:
Eminem написа:Тонев и той не знае какво става. Обещаха му, че ще има пари, а сега ги спряха. За такива неща, всичко трябва да е точно и документирано, а не да е само на думи

Някой ще ми каже ли каква точно е ползата за Левски от престоя на господина от надежда ? Аз не видях такава , даже напротив.

Никаква полза няма, нищо полезно не е направил за клуба. Да се построи сектор А и да се маха от Левски!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 24 фев 2014 01:01

Eminem написа:
zlobul написа:

Никаква полза няма, нищо полезно не е направил за клуба. Да се построи сектор А и да се маха от Левски!

Защо да не се построи след уволнението на господин Тонев? С какво той може да бъде полезен? С кои свои качества господин Тонев е заслужил да ръководи проекта? С кои свои качества господин Тонев е заслужил ръководните длъжности, които е заемал? Аз имам отговор:
1. Номенклатурчик е.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 фев 2014 13:30

PFC Litex написа:За пореден път се доказва, че бг фена се радва повече на неудчите на другите, отколкото на постиженията на своите.

Преди 5-6 седмици времето в неделя беше просто прекрасно-топло,слънчево.Реших да се разходя в Борисовата градина.Минах и покрай стадион"Българска
армия".Едно направено игрище,деца играят,родителите им ги чакат.Обиколих целия стадион и ми стана мъчно.Бурени,рушащи се врати и бетонове портали.
Мизерията пълна.Сега бих се обърнал към феновете на другите отбори да не злорадстват относно строежа на сектора"А".Този сектор рано или късно ще
бъде построен,но все пак се опитват нещо да направят.Навсякъде другите са мизерия и "тишина"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 фев 2014 17:23

Живко6461 написа:Защо да не се построи след уволнението на господин Тонев? С какво той може да бъде полезен? С кои свои качества господин Тонев е заслужил да ръководи проекта? С кои свои качества господин Тонев е заслужил ръководните длъжности, които е заемал? Аз имам отговор:
1. Номенклатурчик е.

Много голям го раздаваше по медиите и сега трябва да си сърба попарата.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 26 фев 2014 17:53

Eminem написа:
Живко6461 написа:Защо да не се построи след уволнението на господин Тонев? С какво той може да бъде полезен? С кои свои качества господин Тонев е заслужил да ръководи проекта? С кои свои качества господин Тонев е заслужил ръководните длъжности, които е заемал? Аз имам отговор:
1. Номенклатурчик е.

Много голям го раздаваше по медиите и сега трябва да си сърба попарата.

Е той си сърба сигурно, ама уискито. Прав е колегата над теб..може да се бъзикаме, но това е жалко, не само в този случай, а по принцип. Хората навън си правят и пазят и се хвалят с направеното едни други, а ние тук си говорим глупости и всеки се присмива на другия колко бил зле. Истината е , че феновете трябва да са на стадиона, а отборът да се управлява разумно. Не е нужно да се правят бомбастични трансфери, а да се влага в база и деца + треньори тип Хубчев (западни треньорски школи) , единни методики от най-малките до мъжете и никакво изхвърляне в целите и разходите. Не ви ли се струва странно ,защо в България идват играчи от силни първенства, а не правят нищо :idea:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 фев 2014 00:14

Тия дни работата по сектора се засили сериозно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”