Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Eminem написа:Тонев и той не знае какво става. Обещаха му, че ще има пари, а сега ги спряха. За такива неща, всичко трябва да е точно и документирано, а не да е само на думи
zlobul написа:Eminem написа:Тонев и той не знае какво става. Обещаха му, че ще има пари, а сега ги спряха. За такива неща, всичко трябва да е точно и документирано, а не да е само на думи
Някой ще ми каже ли каква точно е ползата за Левски от престоя на господина от надежда ? Аз не видях такава , даже напротив.
Eminem написа:zlobul написа:Eminem написа:Тонев и той не знае какво става. Обещаха му, че ще има пари, а сега ги спряха. За такива неща, всичко трябва да е точно и документирано, а не да е само на думи
Някой ще ми каже ли каква точно е ползата за Левски от престоя на господина от надежда ? Аз не видях такава , даже напротив.
Никаква полза няма, нищо полезно не е направил за клуба. Да се построи сектор А и да се маха от Левски!
PFC Litex написа:За пореден път се доказва, че бг фена се радва повече на неудчите на другите, отколкото на постиженията на своите.
Живко6461 написа:Защо да не се построи след уволнението на господин Тонев? С какво той може да бъде полезен? С кои свои качества господин Тонев е заслужил да ръководи проекта? С кои свои качества господин Тонев е заслужил ръководните длъжности, които е заемал? Аз имам отговор:
1. Номенклатурчик е.
Eminem написа:Живко6461 написа:Защо да не се построи след уволнението на господин Тонев? С какво той може да бъде полезен? С кои свои качества господин Тонев е заслужил да ръководи проекта? С кои свои качества господин Тонев е заслужил ръководните длъжности, които е заемал? Аз имам отговор:
1. Номенклатурчик е.
Много голям го раздаваше по медиите и сега трябва да си сърба попарата.

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта