Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
КНДР

Re: Ще бъде ли поделена Украйна?

Мнениеот КНДР » 27 фев 2014 18:25

CTAHKO написа:Почти сигурно е, че ще бъде разделена 8-)

Дано повечето умни украинци влязат в съюз с Русия и да оставят платените соросоидчета на Запада.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 фев 2014 18:33

КНДР написа:

Дано повечето умни украинци влязат в съюз с Русия и да оставят платените соросоидчета на Запада.

Руснаците не са толкова прости като украинците, че да влязат доброволно в Еврейския съюз и да им се разкатае фамилията.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 27 фев 2014 18:35

Тц-тц-тц няма такива изроди като руснаците... просто :Х :Х :Х
И като си представя как някакви промити мозъци възхваляват диктатурата от преди 10-ти...

Според мен ще си вземат Крим, то това нз дали е точно гражданска война, щото руското малцинство не е чак толкова огромно, просто Русия ще си нападне Украйна и толкова... ддз, дано Нато, ООН и т.н. успеят да спасят Украйна, ама всички знаем колко мръсно племе са руснаците...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 27 фев 2014 18:36

wolf написа:
КНДР написа:

Руснаците не са толкова прости като украинците, че да влязат доброволно в Еврейския съюз и да им се разкатае фамилията.

Къде съм писъл нещо за еврейският съюз? Казвам че по-голямата част от украинския народ предпочита Русия вместо ЕС. Ако има разцепление по малката част ще са платените соросоиди на ЕС.
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 27 фев 2014 18:38

Alex написа:Тц-тц-тц няма такива изроди като руснаците... просто :Х :Х :Х
И като си представя как някакви промити мозъци възхваляват диктатурата от преди 10-ти...

Според мен ще си вземат Крим, то това нз дали е точно гражданска война, щото руското малцинство не е чак толкова огромно, просто Русия ще си нападне Украйна и толкова... ддз, дано Нато, ООН и т.н. успеят да спасят Украйна, ама всички знаем колко мръсно племе са руснаците...

Промитите мозъци са тези които се кланят на еврейските си господари от ЕС и циганина Сорос.
Ако не беше Русия сега в Сирия щеше да има война. Путин трябва да му връчат Нобелова награда за Мир, защото ако не е той щеше да воюва половината свят.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 фев 2014 18:43

Ами ако има референдум и на него самото население реши Крим да си остане към Русия, какво правим :roll: Тогава НАТО и ООН кого и с какви средства ще спасяват :roll:

П.П. Руското малцинство в Украйна е около 15 милиона 8-) Не знам това дали е малко или много :roll:
Последна промяна от CTAHKO на 27 фев 2014 18:45, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 фев 2014 18:43

Защо делите Украйна на Путиноиди и Соросоиди?Ако диктатора бе послушал народа си през лятото и бе провел избори,сега нямаше да се питаме Украйна ще се цепи ли или не.А почне ли да се разделя страната,то това няма да стане без жертви.Нима вие това искате?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 27 фев 2014 18:46

Югославия номер 2 в общи линии. Източна Украйна, която е богата на залежи, Русия никога няма да я изпусне, така че ЕС ще получи едното нищо. Украинската нация е изкуствено създадена в общи линии и тези земи поначало са си руски. :roll:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 27 фев 2014 19:04

Ако Русия реши да взема нещо от Украйна няма да е само Крим (Путин няма да влиза в открита конфронтация само за полуострова). Ако има руска намеса, то целта е Харков, Донецк, Мариупол, Днепропетровск и Одеса - т.е. цялата руска част, а не само Крим.
Според мен няма да се раздели Украйна. Може да се кантонизира или федерализира, но не и да се раздели.

h123
Контакти:

Мнениеот h123 » 27 фев 2014 19:08

КНДР написа:
wolf написа:
КНДР написа:

Къде съм писъл нещо за еврейският съюз? Казвам че по-голямата част от украинския народ предпочита Русия вместо ЕС. Ако има разцепление по малката част ще са платените соросоиди на ЕС.

Абе ти вярваш ли си като ги пишеш тия простотии? Ти беше в Украйна и преброи над 40 милиона кой къде иска в ЕС или не? Повече от половината неискали ЕС....пълни простотии.Аз не бих казал искат или неискат.Аз бих казал друго - Живял съм в Украина, приятелката ми е украинка.Знам доста за Украйна и познавам много хора украинци както и руснаци живеещи в украйна и украинци живеещи в Русия.От тези които аз познавам а те са много нито 1 нежелае това което е било досега и всеки до 1 иска в ЕС! Аз иначе живея и работя във Финландия, а там пък колко руснаци има които работят и неискат и да чуят за Русия просто ти е бедна фантазията.И неслучайно в магазините когато стане 21.00 и казват и на фински и на руски че ще затварят.Това ясно показва каква маса са във Финландия.При мен работят около 180-200 човека руснаци и украинци говорел съм и със 50-55г и с 20 и с 35 от всякакви възрастови групи още лятото ми казаха че ще стане скоро страшно и че народа ще се надигне.Е как 1 не се намери от тия хора да ми каже че му е гот да живее в тая Украйна? Последния с който бях говорил беше споделил че преди няколко години имал собствен бизнес но държавата лапала по 75 процента данък еее как да оцелее човек? Населението е мачкано а хазната както днес четох е тотално ограбена....но то и няма и как друго яче след вчерашните фотоси със полилеите за 13млн евро....в резиденцията на бившия президент малоумника. И накрая за финал там където живях 1 г. хляба струваше в бг парички около 3лв а заплатата беше 96 евро в един бар толкова получаваше една позната, Друг познат пък работи на стадиона на шахтар дцк за прекрасната заплата от 120 евро пак при цена 3лв за хляб и около 4лв за 2 литра бира цени много мога да изреждам мизерията е пълна.Всеки месец дори плащат за боклука който изхвърлят по 25-30лв такса така както ние плащаме за кабелна просто при тях си е задължително а цената е бомбастична тука ако взема всичко да пиша кое как е до сутринта няма ми стигне времето.Иначе е лесно някои олигофрени които не са живяли в Укр да се изказват неподготвено, такива на които близките им не са били уличени от куршум на барикадите издигнати от народа против местната власт и корупция.Хората протестират против много неща и най-вече против живота който водят докарано до просешка тояга от своя псевдо президент.

Върни се в “Архив”