CTAHKO написа:Почти сигурно е, че ще бъде разделена
Дано повечето умни украинци влязат в съюз с Русия и да оставят платените соросоидчета на Запада.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Почти сигурно е, че ще бъде разделена
КНДР написа:CTAHKO написа:Почти сигурно е, че ще бъде разделена
Дано повечето умни украинци влязат в съюз с Русия и да оставят платените соросоидчета на Запада.
wolf написа:КНДР написа:CTAHKO написа:Почти сигурно е, че ще бъде разделена
Руснаците не са толкова прости като украинците, че да влязат доброволно в Еврейския съюз и да им се разкатае фамилията.
Alex написа:Тц-тц-тц няма такива изроди като руснаците... просто :Х :Х :Х
И като си представя как някакви промити мозъци възхваляват диктатурата от преди 10-ти...
Според мен ще си вземат Крим, то това нз дали е точно гражданска война, щото руското малцинство не е чак толкова огромно, просто Русия ще си нападне Украйна и толкова... ддз, дано Нато, ООН и т.н. успеят да спасят Украйна, ама всички знаем колко мръсно племе са руснаците...
И като си представя как някакви промити мозъци възхваляват диктатурата от преди 10-ти...
Според мен ще си вземат Крим, то това нз дали е точно гражданска война, щото руското малцинство не е чак толкова огромно, просто Русия ще си нападне Украйна и толкова... ддз, дано Нато, ООН и т.н. успеят да спасят Украйна, ама всички знаем колко мръсно племе са руснаците...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
КНДР написа:wolf написа:КНДР написа:CTAHKO написа:Почти сигурно е, че ще бъде разделена
Руснаците не са толкова прости като украинците, че да влязат доброволно в Еврейския съюз и да им се разкатае фамилията.
Къде съм писъл нещо за еврейският съюз? Казвам че по-голямата част от украинския народ предпочита Русия вместо ЕС. Ако има разцепление по малката част ще са платените соросоиди на ЕС.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта