[center]

[center]

[center]01 Март 2014 г.
19:30 ч. българско време[/center]
[center]

[center]

[center]

[center]Капацитет: 71.137
Град: Мюнхен[/center]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Captain Stottlemeyer написа:Не е важно с колко "Байерн" ще опука "Шалке"... За мен важното е, че баварците нямат реална конкуренция в Бундеслигата, а това работи срещу тях. Мисля, че не е добре и за германския футбол. Страхувам се, че това ще проличи в мачовете на "Байерн" за ШЛ (някакви признаци вече се видяха в двубоя с "Арсенал") и след няколко месеца и в мачовете на Бундестима в Бразилия...
Neron написа:Captain Stottlemeyer написа:Не е важно с колко "Байерн" ще опука "Шалке"... За мен важното е, че баварците нямат реална конкуренция в Бундеслигата, а това работи срещу тях. Мисля, че не е добре и за германския футбол. Страхувам се, че това ще проличи в мачовете на "Байерн" за ШЛ (някакви признаци вече се видяха в двубоя с "Арсенал") и след няколко месеца и в мачовете на Бундестима в Бразилия...
Добре капитане това го разбрахме. Видяхме като Юнайтед, Сити и Арсенал имат голяма конкуренция във ВЛ какво се случи с тях. И миналата година Байерн нямаше особена конкуренция в БЛ, но видяхме какво се случи в ШЛ.
Наличието на конкуренция в първенството не означава със сигурност по-добри мачове в ШЛ. Така ще се хвърлят много сили и в първенството и ще се стига до повече контузии. Играчите на Байерн са професионалисти и вече над 1 година липсата на конкуренция не виждам да се отразява върху резултатите, а ако Байерн започне да играе слабо и да губи това ще е най-малката причина.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта