Бундеслига: 23- и кръг, Байерн - Шалке 04

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Бундеслига: 23- и кръг, Байерн - Шалке 04

Мнениеот MCMXIII » 26 фев 2014 15:29

[center]Изображение[/center]

[center]ИзображениеИзображение Изображение[/center]

[center]01 Март 2014 г.
19:30 ч. българско време
[/center]

[center]Капацитет: 71.137
Град: Мюнхен
[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Бундеслига: 23- и кръг, БАЙЕРН - ШАЛКЕ 04

Мнениеот ЕМИЛ » 26 фев 2014 15:44

3:0

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 фев 2014 15:45

Стабилен мач, но все пак отива на 4:0, те 3 ги биха в Гелзенкирхен ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 фев 2014 15:53

Не е важно с колко "Байерн" ще опука "Шалке"... За мен важното е, че баварците нямат реална конкуренция в Бундеслигата, а това работи срещу тях. Мисля, че не е добре и за германския футбол. Страхувам се, че това ще проличи в мачовете на "Байерн" за ШЛ (някакви признаци вече се видяха в двубоя с "Арсенал") и след няколко месеца и в мачовете на Бундестима в Бразилия... :(
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 26 фев 2014 15:58

Нови експерименти на Пеп и подценяване ..1-0 или 2-1
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 26 фев 2014 16:03

3:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 фев 2014 16:08

Captain Stottlemeyer написа:Не е важно с колко "Байерн" ще опука "Шалке"... За мен важното е, че баварците нямат реална конкуренция в Бундеслигата, а това работи срещу тях. Мисля, че не е добре и за германския футбол. Страхувам се, че това ще проличи в мачовете на "Байерн" за ШЛ (някакви признаци вече се видяха в двубоя с "Арсенал") и след няколко месеца и в мачовете на Бундестима в Бразилия... :(

Добре капитане това го разбрахме. Видяхме като Юнайтед, Сити и Арсенал имат голяма конкуренция във ВЛ какво се случи с тях. И миналата година Байерн нямаше особена конкуренция в БЛ, но видяхме какво се случи в ШЛ.
Наличието на конкуренция в първенството не означава със сигурност по-добри мачове в ШЛ. Така ще се хвърлят много сили и в първенството и ще се стига до повече контузии. Играчите на Байерн са професионалисти и вече над 1 година липсата на конкуренция не виждам да се отразява върху резултатите, а ако Байерн започне да играе слабо и да губи това ще е най-малката причина.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 26 фев 2014 16:11

3:0
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 фев 2014 16:30

Neron написа:
Captain Stottlemeyer написа:Не е важно с колко "Байерн" ще опука "Шалке"... За мен важното е, че баварците нямат реална конкуренция в Бундеслигата, а това работи срещу тях. Мисля, че не е добре и за германския футбол. Страхувам се, че това ще проличи в мачовете на "Байерн" за ШЛ (някакви признаци вече се видяха в двубоя с "Арсенал") и след няколко месеца и в мачовете на Бундестима в Бразилия... :(

Добре капитане това го разбрахме. Видяхме като Юнайтед, Сити и Арсенал имат голяма конкуренция във ВЛ какво се случи с тях. И миналата година Байерн нямаше особена конкуренция в БЛ, но видяхме какво се случи в ШЛ.
Наличието на конкуренция в първенството не означава със сигурност по-добри мачове в ШЛ. Така ще се хвърлят много сили и в първенството и ще се стига до повече контузии. Играчите на Байерн са професионалисти и вече над 1 година липсата на конкуренция не виждам да се отразява върху резултатите, а ако Байерн започне да играе слабо и да губи това ще е най-малката причина.

Юнайтед нямат конкуренция за втората четвърт (местата от 6-то до 10-то място) във ВЛ, защото този сезон мястото им реално е там. Слаб отбор с още по-слаб треньор. Сити бяха леко, но достатъчно, порязани срещу Барселона. Арсенал нямаха късмет, а срещу най-добрия клубен отбор в света такъв е необходим. Освен това играха почти час с човек по-малко. Контузии могат да се получат и на тренировка, и в приятелски мачове. Гледал съм срещи от Бундеслигата и от ВЛ, когато първият жълт картон е бил показван някъде към 60-та минута - толкова коректно и с уважение един към друг са играли футболистите, въпреки оспорвания характер на срещата. Както и да е - няма да споря. Бъдещето ще покаже кой крив, кой прав. Хубав ден. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Байерн”