ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой отбор ще продължи в следващата фаза на турнира?

Анкетата завърши на 25 фев 2014 21:23

Олимпиакос
16
41%
Манчестър Юнайтед
23
59%

Общо гласове: 39

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Re: ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед

Мнениеот CECO_1981 » 26 фев 2014 09:34

Rofles написа:
vasilnv написа:Мойс ли е виновен, че РвП не може да вкара??
Мойс ли е виновен, че Смоулинг не може да центрира?
Мойс ли е виновен, че за последните 10 минути създадохме толкова положения, че да обърнем мача, а ние не вкарахме и едно?

Ако наистина има бунт от играчите към треньора, то всеки един от тях трябва да бъде изгонен като улично куче, пък ние ще си доиграем сезона с юношите. Бесен съм, но не Мойс ни е виновен за всичките проблеми!
Юнайтед трябва да излязат със същите играчи от последните 10 минути в реванша. Само Рафаел трябва да замени Смоулинг.

Втория гол го пишете не Карик. Не е нормално един дефанзивен полузащитник да допусне да бъде преминат така... ама за това сигурно Мойс е виновен. ;)

Да ти кажа ли защо е виновен Мойс ? Щом не е бил подготвен за славата на Юнайтед защо е дошъл ? Защото е лаком. Щом Смолинг не може да центрира, щом се вижда отдалече, че е куц кон на бека тотално пълен минус защо не игра Рафаел, че и Бютнер дори ? Карик, Клевърли, Йънг, Валенсия, Смолинг не съм ги пуснал аз да се разхождат по терена нали ? Имаш Янузай, Кагава, Фелайни защо не ги пусна тях ? Сега нямаме мач във ВЛ нямаше да им стане лошо от още 90мин. Не е нормално, че 8 месеца нищо не играем и всеки отбор ни разкрива. Не е нормално нали ? Кой е виновен за начина на игра ?

Напълно съм съгласен с теб и подкрепям казаното от теб.Този човек не е готов да бъде треньор на голям клуб,като Юнайтед поради простата причина,че той е работил в клуб с амбиции сведени,до оцеляване в ВЛ.
Изображение

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 26 фев 2014 09:43

Кажете ми.. Може ли ШЛ да ти е единственото спасение на сезона, да играеш срещу Олимпиакос, чиито футболисти са изритани от другите отбори и са отишли там и да играеш без ГРАМ желание. Играчите също имат вина ама Мойс не ги е мотивирал и ги е пуснал точно тези така, че той си е виновен сам. Казах ви.. Смолинг, Клевърли, Карик, Йънг, Валенсия моментално вън. Като прибавим към тях и ужасяващия Рио.. без коментар. Какво се случва :?: :?: :?: :?: :?:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 фев 2014 09:45

Rofles написа:Кажете ми.. Може ли ШЛ да ти е единственото спасение на сезона, да играеш срещу Олимпиакос, чиито футболисти са изритани от другите отбори и са отишли там и да играеш без ГРАМ желание. Играчите също имат вина ама Мойс не ги е мотивирал и ги е пуснал точно тези така, че той си е виновен сам. Казах ви.. Смолинг, Клевърли, Карик, Йънг, Валенсия моментално вън. Като прибавим към тях и ужасяващия Рио.. без коментар. Какво се случва :?: :?: :?: :?: :?:

1. Oправдай се с предишния наставник.
2. Оправдай се с играчите.
3. Подготви три листчета.

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 фев 2014 09:50

Ясно е, че имаме нужда от класни заместници на въпросните футболисти които си изброил.
Призовавам ви да бъдете по - спокойни. Излишни нерви, които ви се отразяват негативно на здравето.
Снощи бях супер афектиран и едвам заспах. Затова обаче утрото е по - мъдро от вечерта.
Този сезон ще е такъв - провал след провал. Истината е, че без здрава селекция и Моуриньо ще се провали. Изчерпани футболисти в зенита на кариерите си, без грам мотивация. Чистка и нещата ще потръгнат !
Идва нова ЕРА и се надявам да е успешна ! Ще се изправим отново на крака и ще бъдем познатото английско страшилище !

BELIEVE !!!
Последна промяна от MASTER_COOL на 26 фев 2014 09:52, променено общо 1 път.
Важното е да излезеш с чест !

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 26 фев 2014 09:52

MASTER_COOL написа:Ясно е, че имаме нужда от класни заместници на въпросните футболисти които си изброил.
Призовавам ви да бъдете по - спокойни. Излишни нерви, които ви се отразяват негативно на здравето.
Снощи бях супер афектиран и едвам заспах. Затова обаче утрото е по - мъдро от вечерта.
Този сезон ще е такъв - провал след провал. Истината е, че без здрава селекция и Моуриньо ще се провали. Изчерпани футболисти в зенита на кариерите си, без грам мотивация. Чистка и нещата ще потръгнат !
Идва нова ЕРА и се надявам да е успешна ! Ще се изправим отново на крака и ще бъдем познатото английско страшилеще !

BELIEVE !!!

:roll: Мойс е най-некъдърният тренор в историята на футбола. Не може да избере правилният състав в нито един мач до сега. За тактика да не говорим. :lol:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 26 фев 2014 09:53

Янузай и Фелайни направиха приличен мач срещу Палас, особено Фелата. Защо не го пусна да играе сега срещу гърците ? Защо Клевърли, който не е играл от... не знам, а и + това, че си е пълен - попринцип. Защо бе мамка му ? Рууни не става за ХАЛФ, Рууни е нападател. Ще ме извинявате ама Кагава и Мата биха се справили много по-добре от Рууни като 10ки, ТОВА Е ! Помните ли, че през 2009 САФ опита Рууни на фланга и не беше никак зле дори. Рууни отляво - Янузай отдясно и Мата 10ка.. това е.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 фев 2014 09:53

Ако отпаднем от Олимпиакос, на 99 % съм УБЕДЕН, че ще имаме нов треньор от лятото ! Сезона ще го доиграе Райън Гигс ! ;)

Сега да не се окаже, че всички ще искаме да отпаднем от ШЛ !

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 26 фев 2014 09:54

MASTER_COOL написа:Ясно е, че имаме нужда от класни заместници на въпросните футболисти които си изброил.
Идва нова ЕРА и се надявам да е успешна ! Ще се изправим отново на крака и ще бъдем познатото английско страшилище !

BELIEVE !!!

Да вярваме в кой ? Ние няма да можем да ги бием само с името си за жалост.. Не мога да вярвам в Дейвид Мойс.. Не мога да вярвам в Клевърли, Смолинг, Карик, Рио, Валенсия, Йънг... Остава ни да вярваме само и единствено в отбора напук на тия дето се опитват да го закопат..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 фев 2014 09:55

MASTER_COOL написа:Ако отпаднем от Олимпиакос, на 99 % съм УБЕДЕН, че ще имаме нов треньор от лятото ! Сезона ще го доиграе Райън Гигс ! ;)

Сега да не се окаже, че всички ще искаме да отпаднем от ШЛ !

Аз съм "ЗА" Гигс - Скоулс - Гари - Едвин до края на сезона :)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 фев 2014 09:56

След като Неманя Видич е обявил , че напуска. Вече мислите му не са на Олд Трафорд. Няма никакво място в титулярният състав. НИКАКВО ! Проваля ни постоянно. Безумно слаб е Видич този сезон ! Да се слага на пейката и да гние до лятото. Сръбски боклук !

Върни се в “Манчестър Ю”