Rofles написа:vasilnv написа:Мойс ли е виновен, че РвП не може да вкара??
Мойс ли е виновен, че Смоулинг не може да центрира?
Мойс ли е виновен, че за последните 10 минути създадохме толкова положения, че да обърнем мача, а ние не вкарахме и едно?
Ако наистина има бунт от играчите към треньора, то всеки един от тях трябва да бъде изгонен като улично куче, пък ние ще си доиграем сезона с юношите. Бесен съм, но не Мойс ни е виновен за всичките проблеми!
Юнайтед трябва да излязат със същите играчи от последните 10 минути в реванша. Само Рафаел трябва да замени Смоулинг.
Втория гол го пишете не Карик. Не е нормално един дефанзивен полузащитник да допусне да бъде преминат така... ама за това сигурно Мойс е виновен.
Да ти кажа ли защо е виновен Мойс ? Щом не е бил подготвен за славата на Юнайтед защо е дошъл ? Защото е лаком. Щом Смолинг не може да центрира, щом се вижда отдалече, че е куц кон на бека тотално пълен минус защо не игра Рафаел, че и Бютнер дори ? Карик, Клевърли, Йънг, Валенсия, Смолинг не съм ги пуснал аз да се разхождат по терена нали ? Имаш Янузай, Кагава, Фелайни защо не ги пусна тях ? Сега нямаме мач във ВЛ нямаше да им стане лошо от още 90мин. Не е нормално, че 8 месеца нищо не играем и всеки отбор ни разкрива. Не е нормално нали ? Кой е виновен за начина на игра ?
Напълно съм съгласен с теб и подкрепям казаното от теб.Този човек не е готов да бъде треньор на голям клуб,като Юнайтед поради простата причина,че той е работил в клуб с амбиции сведени,до оцеляване в ВЛ.

[/center]