Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
liliputchica

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот liliputchica » 23 фев 2014 18:54

W84me написа:
zlobul написа:Ралке , аре да не се заяждаме , какво ще кажеш ? От вашето поколение по големи "жени" -НЯМА , по скоро сте мазохисти. Нито знаете какво е Левски , нито сте в състояние да дадете каквото и да било адекватно мнение. Тва вчера беше пародия ...и то пълна . Ако бяха зачели гол на Славия , какъвто зачетоха за нас + два червени картона за нас , тогава щеше да видиш истинските "ревльовци" във форума.

ПС: и не се влияй от хора дето не могат да държат автомат (по-скоро не са виждали), ще ти навреди (приятелски съвет)

А ако съдията беше давал зор на играчите на Славия можеше да се играе малко повече от 30 минути реално, мислиш ли? Тия двата червени картона знаеш на кого помагат, със сигурност не е на Левски.

На кого помагат :roll:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 фев 2014 19:19

liliputchica написа:
W84me написа:
zlobul написа:Ралке , аре да не се заяждаме , какво ще кажеш ? От вашето поколение по големи "жени" -НЯМА , по скоро сте мазохисти. Нито знаете какво е Левски , нито сте в състояние да дадете каквото и да било адекватно мнение. Тва вчера беше пародия ...и то пълна . Ако бяха зачели гол на Славия , какъвто зачетоха за нас + два червени картона за нас , тогава щеше да видиш истинските "ревльовци" във форума.

ПС: и не се влияй от хора дето не могат да държат автомат (по-скоро не са виждали), ще ти навреди (приятелски съвет)

А ако съдията беше давал зор на играчите на Славия можеше да се играе малко повече от 30 минути реално, мислиш ли? Тия двата червени картона знаеш на кого помагат, със сигурност не е на Левски.

На кого помагат :roll:

Познай от 1 път!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 фев 2014 19:26

Разбирам болката ти,но били ми обяснил какво е Левски?
Е аз имам претенции,че знам какво е Левски?- За мен Левски е любимия ми футболен клуб. Клуб ,който ми е донесъл много радости,но и не малко болка. Но дори и Левски да изпадне, пак ще бъда от Левски ,защото това е моят клуб.
Не искам да се изкарвам по-голям или по-малък левскар от който и да е. Всеки си обича клуба по свой си начин.
Да -гола на Макриев беше от засада. Вчера Левски не игра добре и не заслужаваше да победи. Имаше доста неадекватни решения на треньора. Определено има доста какво да се желае в Сухия като треньор. Но определено имаше и грешки в ущърб на Левски. Няма да коментирам първия гол на Славия - там ситуацията е много тънка и всеки може да сгреши. Но на 2 пъти видях страничните съдии да вдигат флага за засада при атаки на Левски след като последен с топката беше играл играч на Славия. На 3 пъти съдията свири фаул срещу Г.Петков за сблъсък между него и играч на Левски извън малкия пенал ,последния от които в последните минути и топката попадна в Гаджев . Извинявай но гледах ситуацията над 10 пъти- нямаше никакъв фаул срещу Г.Петков. Все пак на 3 метра извън малкия пенал няма разлика между вратаря и останалите играчи. Това че вратаря е на земята не е причина за моментално спиране на играта. Между другото съдията Ал.Костадионв е един от съдиите на ЦСКА- провери колко мача им е свирил този съдия. и да напомня един мач между ЦСКА И Славия преди няколко годин ,когато един фаул ЦСКА го биха 4 пъти и премести мястото на фаула с около 15 метра от мястото на нарушението.
Между другото калашника съм го носил достатъчно дълго преди повече от 30 години недалеч от южната граница в легендарното поделение 24160(известно и като 24 месеца пожар ;) )

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 фев 2014 19:28

honda написа:

Е аз имам претенции,че знам какво е Левски?- За мен Левски е любимия ми футболен клуб. Клуб ,който ми е донесъл много радости,но и не малко болка. Но дори и Левски да изпадне, пак ще бъда от Левски ,защото това е моят клуб.
Не искам да се изкарвам по-голям или по-малък левскар от който и да е. Всеки си обича клуба по свой си начин.
Да -гола на Макриев беше от засада. Вчера Левски не игра добре и не заслужаваше да победи. Имаше доста неадекватни решения на треньора. Определено има доста какво да се желае в Сухия като треньор. Но определено имаше и грешки в ущърб на Левски. Няма да коментирам първия гол на Славия - там ситуацията е много тънка и всеки може да сгреши. Но на 2 пъти видях страничните съдии да вдигат флага за засада при атаки на Левски след като последен с топката беше играл играч на Славия. На 3 пъти съдията свири фаул срещу Г.Петков за сблъсък между него и играч на Левски извън малкия пенал ,последния от които в последните минути и топката попадна в Гаджев . Извинявай но гледах ситуацията над 10 пъти- нямаше никакъв фаул срещу Г.Петков. Все пак на 3 метра извън малкия пенал няма разлика между вратаря и останалите играчи. Това че вратаря е на земята не е причина за моментално спиране на играта. Между другото съдията Ал.Костадионв е един от съдиите на ЦСКА- провери колко мача им е свирил този съдия. и да напомня един мач между ЦСКА И Славия преди няколко годин ,когато един фаул ЦСКА го биха 4 пъти и премести мястото на фаула с около 15 метра от мястото на нарушението.
Между другото калашника съм го носил достатъчно дълго преди повече от 30 години недалеч от южната граница в легендарното поделение 24160(известно и като 24 месеца пожар ;) )

При въпросната ситуация с Петков нарушението е срещу защитника, а не срещу вратаря. Гледай повторението за 11 път, най-добре от камерата зад вратата и ще видиш кристално ясно как защитника бива пометен от двама играчи в синьо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 фев 2014 19:32

Мен пък Петков ме издразни, когато хвана топката и започна да се бута във футболист на Левски,едва ли не имаше рога на главата, все ми е на акъла, че не го видя.. и пак синият нападател беше виновен.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 23 фев 2014 19:43

ralka_levskarka написа:Мен пък Петков ме издразни, когато хвана топката и започна да се бута във футболист на Левски,едва ли не имаше рога на главата, все ми е на акъла, че не го видя.. и пак синият нападател беше виновен.

А какво ще кажеш за високата топка, когато Петков взе от главата на Крумов топката, там нямаше опит за игра глава в глава от защитника или аз не съм видял добре 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 фев 2014 20:00

Като няма риба, и рака е риба.

Да заповяда Кристовао.
От мен винаги е имал толеранс, защото го виждам, че качествата си ги има.

Определено ще е по-добре той да е на фланга ( няма значение на кой от 2-та ) ... От колкото М. Иванов.
А "Деко", определено ще е по-добре зад Божинов, вместо Цонев.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 фев 2014 20:06

zlobul написа:Ралке , аре да не се заяждаме , какво ще кажеш ? От вашето поколение по големи "жени" -НЯМА , по скоро сте мазохисти. Нито знаете какво е Левски , нито сте в състояние да дадете каквото и да било адекватно мнение.

Някои се сърдите, когато други левскари казват, кои са "истински левскари", и кои не, а с това мнение правиш същото.
Момичето много добре знае какво е Левски.
Това, че вижда нещата през собствените си очи и възгледи, вероятно различни от твоите, в никакъв случай не означава, че не знае какво е Левски, и какво се случва към момента.

P.S.

Сори, Рали, знам че не се нуждаеш от адвокат, но в случая се включвам заради това, че някои правят неща, за които принципно критикуват други, когато ги правят. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 23 фев 2014 20:08

THE G.A.M.E написа:Като няма риба, и рака е риба.

Да заповяда Кристовао.
От мен винаги е имал толеранс, защото го виждам, че качествата си ги има.

Определено ще е по-добре той да е на фланга ( няма значение на кой от 2-та ) ... От колкото М. Иванов.
А "Деко", определено ще е по-добре зад Божинов, вместо Цонев.

Съгласен. Малко е ялов, но ще свърши работа. Сам Ицо направи пътека за този трансфер, а дотук новият ни директор се справя изненадващо добре. Аз му се доверяам и за този избор!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 фев 2014 20:14

vaskonti написа:
honda написа:

При въпросната ситуация с Петков нарушението е срещу защитника, а не срещу вратаря. Гледай повторението за 11 път, най-добре от камерата зад вратата и ще видиш кристално ясно как защитника бива пометен от двама играчи в синьо.

От това ,което виждам съдията посочва падналия Г.Петков ,а не защитника. Не знам по какво реши ,че фаула е свирен за фаул срещу защитника . Подобна е ситацията при втория гол на Славия,ако е свирил фаул срещу защитника ,определено не показва еднакъв критерий в приблизително аналогични ситуации. Не знам по какво реши ,че сблъсъка със защитника е повече фаул отколкото играта на Г.Петков- там също има сблъсък с тази разлика ,че той е с лице към ситуацията и търси контакта и след това определено симулира.
Вече написах,че за мен Левски не заслужаваше да спечели този мач и за мен равния е най-реалния резултат. Имаше доста грешки на съдиите и то грешки ,които повлияха на крайния резултат.

Върни се в “Архив”