zlobul написа:Ралке , аре да не се заяждаме , какво ще кажеш ? От вашето поколение по големи "жени" -НЯМА , по скоро сте мазохисти. Нито знаете какво е Левски , нито сте в състояние да дадете каквото и да било адекватно мнение. Тва вчера беше пародия ...и то пълна . Ако бяха зачели гол на Славия , какъвто зачетоха за нас + два червени картона за нас , тогава щеше да видиш истинските "ревльовци" във форума.
ПС: и не се влияй от хора дето не могат да държат автомат (по-скоро не са виждали), ще ти навреди (приятелски съвет)
Разбирам болката ти,но били ми обяснил какво е Левски?
Е аз имам претенции,че знам какво е Левски?- За мен Левски е любимия ми футболен клуб. Клуб ,който ми е донесъл много радости,но и не малко болка. Но дори и Левски да изпадне, пак ще бъда от Левски ,защото това е моят клуб.
Не искам да се изкарвам по-голям или по-малък левскар от който и да е. Всеки си обича клуба по свой си начин.
Да -гола на Макриев беше от засада. Вчера Левски не игра добре и не заслужаваше да победи. Имаше доста неадекватни решения на треньора. Определено има доста какво да се желае в Сухия като треньор. Но определено имаше и грешки в ущърб на Левски. Няма да коментирам първия гол на Славия - там ситуацията е много тънка и всеки може да сгреши. Но на 2 пъти видях страничните съдии да вдигат флага за засада при атаки на Левски след като последен с топката беше играл играч на Славия. На 3 пъти съдията свири фаул срещу Г.Петков за сблъсък между него и играч на Левски извън малкия пенал ,последния от които в последните минути и топката попадна в Гаджев . Извинявай но гледах ситуацията над 10 пъти- нямаше никакъв фаул срещу Г.Петков. Все пак на 3 метра извън малкия пенал няма разлика между вратаря и останалите играчи. Това че вратаря е на земята не е причина за моментално спиране на играта. Между другото съдията Ал.Костадионв е един от съдиите на ЦСКА- провери колко мача им е свирил този съдия. и да напомня един мач между ЦСКА И Славия преди няколко годин ,когато един фаул ЦСКА го биха 4 пъти и премести мястото на фаула с около 15 метра от мястото на нарушението.
Между другото калашника съм го носил достатъчно дълго преди повече от 30 години недалеч от южната граница в легендарното поделение 24160(известно и като 24 месеца пожар

)