XXIV кръг, "Ботев" Пд - Лудогорец, 2:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XXIV кръг, "Ботев" Пд - Лудогорец
Киро Парахода май си е повярвал - не е купил съдиите този път!
никки1912 написа:grasiani написа:D-r Ivanov написа:Ако погледнете от ъгъла на голлинията ще видите, че топката е влезнала наистина с по голямата си част, но по правилник трябва да премине с пълният си обем, а не с 2/3 както в случая, така че, такива импулсивни и недоказани коментари нямат стойност момчета. Разполагам с техника и умения и пишете глупости. Аз в този мач подкрепям Лудогорци заради познанията ми с човек от щабът им, но мисля с главата си. Все повече мои студенти мислят като вас импулсивно и грешно. Мислете преди да пишете!
Д-р Иванов не знам дали сте офталмолог,но определено ви трябва такъв специалист да си прегледате очите.
По добре си гледай синьото отборче не ти е ясна играта .Вчера видя ли засадата при вашия гол или не или за вас правилата са други.
Е ,видях я,какъв ти е проблема бе смешник, имаше засада ,аз гледам реално , да съм казал ,че сме заслужавали даже и една точка с тази игра ,тука става въпрос за тази ситуация, вчера такива папагали като теб достатъчно коментираха вчерашната .Не ми била ясна играта като те гледам на теб не ти е ясна, като се впечатляваш само от фенските си пристрастия.
-
- Контакти:
AN71 написа:А стига говорете глупости бре не писна ли ви кефете се на хубавия мач за нашите стандарти и двата отбора са класа и над сини и червени което е жалко за нас сините и червени фенове
Чисто футболно мача не ми харесва,колективни грешки и индивидуални проблясъци на отделни хора.
grasiani написа:никки1912 написа:grasiani написа:D-r Ivanov написа:Ако погледнете от ъгъла на голлинията ще видите, че топката е влезнала наистина с по голямата си част, но по правилник трябва да премине с пълният си обем, а не с 2/3 както в случая, така че, такива импулсивни и недоказани коментари нямат стойност момчета. Разполагам с техника и умения и пишете глупости. Аз в този мач подкрепям Лудогорци заради познанията ми с човек от щабът им, но мисля с главата си. Все повече мои студенти мислят като вас импулсивно и грешно. Мислете преди да пишете!
Д-р Иванов не знам дали сте офталмолог,но определено ви трябва такъв специалист да си прегледате очите.
По добре си гледай синьото отборче не ти е ясна играта .Вчера видя ли засадата при вашия гол или не или за вас правилата са други.
Е ,видях я,какъв ти е проблема бе смешник, имаше засада ,аз гледам реално , да съм казал ,че сме заслужавали даже и една точка с тази игра ,тука става въпрос за тази ситуация, вчера такива папагали като теб достатъчно коментираха вчерашната .Не ми била ясна играта като те гледам на теб не ти е ясна, като се впечатляваш само от фенските си пристрастия.
Eй палячо какви ситуации коментираш бе смотаняк как прецени, че топката е вътре в целия си обем лаладжия само се изказваш неподготвен
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
Много добър мач! Ако Ботев имаха вратар като Владислав Стоянов щяха да бият с разлика.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
- D.Georgiev
- Контакти:
pehopeho написа:Много добър мач! Ако Ботев имаха вратар като Владислав Стоянов щяха да бият с разлика.
Не знам какво си гледал, ама последните 30 мин. пловдивчани топка не видяха. Не знам подготовката ли им е била некачествена или нашите натиснаха много, но в края домакините бяха доволни от резултата.

Re: XXIV кръг, "Ботев" Пд - Лудогорец, 2:2
Хубав мач се получи!Дали тази година няма да имаме нов шампион(Литекс)??!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Доволен съм от продукцията и на 2-та отбора . Х-а е резонен . Успех на Ботев 

Лудогорец бяха по-добрия отбор и това е ясно на всеки. Дали е имало гол може да каже единствено и само съдията на линията. На Йордан Минев му спестиха 100% -тов червен картон.
- D.Georgiev
- Контакти:
Хубав мач стана, видя се, че "Ботев" има голям потенциал, който не можа да разгърне в този мач. Всички нови направиха много добър мач за тях, на чело с Хамза и Доре. Това, което не ми хареса е пристастията на коментаторите, но наистина няма как да си обективен когато собственикът на телевизията и отбора е един и същ. За мен гол имаше и ме е яд, защото се плащат пари на палячото зад вратата.
Отличен мач на Моци, Мисиджан и Ешпиньо. Не беше това мачът на Марселиньо и Кайсара, като ми се струва, че по-късното започване на подготовката на втория му се отразява. И двата гола на "Ботев" бяха доста щаствили, но това не е оправдание, стояха много добре и ако не от тези ситуации, можеше да реализират други. Яд ме е за резултата, защото можеше и трябваше да вземем трите точки.
Доволен съм, че минахме без контузии, дано момчета са запазили сили за четвъртък. Успех на "Ботев"! Ние чакаме "Лацио" на "Васил Левски"!
Отличен мач на Моци, Мисиджан и Ешпиньо. Не беше това мачът на Марселиньо и Кайсара, като ми се струва, че по-късното започване на подготовката на втория му се отразява. И двата гола на "Ботев" бяха доста щаствили, но това не е оправдание, стояха много добре и ако не от тези ситуации, можеше да реализират други. Яд ме е за резултата, защото можеше и трябваше да вземем трите точки.
Доволен съм, че минахме без контузии, дано момчета са запазили сили за четвъртък. Успех на "Ботев"! Ние чакаме "Лацио" на "Васил Левски"!