XXIV кръг, "Ботев" Пд - Лудогорец, 2:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

KellyB

Re: XXIV кръг, "Ботев" Пд - Лудогорец

Мнениеот KellyB » 23 фев 2014 15:15

Киро Парахода май си е повярвал - не е купил съдиите този път!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 23 фев 2014 15:21

никки1912 написа:
grasiani написа:
D-r Ivanov написа:Ако погледнете от ъгъла на голлинията ще видите, че топката е влезнала наистина с по голямата си част, но по правилник трябва да премине с пълният си обем, а не с 2/3 както в случая, така че, такива импулсивни и недоказани коментари нямат стойност момчета. Разполагам с техника и умения и пишете глупости. Аз в този мач подкрепям Лудогорци заради познанията ми с човек от щабът им, но мисля с главата си. Все повече мои студенти мислят като вас импулсивно и грешно. Мислете преди да пишете! :idea:

Д-р Иванов не знам дали сте офталмолог,но определено ви трябва такъв специалист да си прегледате очите.

По добре си гледай синьото отборче не ти е ясна играта .Вчера видя ли засадата при вашия гол или не или за вас правилата са други.

Е ,видях я,какъв ти е проблема бе смешник, имаше засада ,аз гледам реално , да съм казал ,че сме заслужавали даже и една точка с тази игра ,тука става въпрос за тази ситуация, вчера такива папагали като теб достатъчно коментираха вчерашната .Не ми била ясна играта като те гледам на теб не ти е ясна, като се впечатляваш само от фенските си пристрастия.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 23 фев 2014 15:29

AN71 написа:А стига говорете глупости бре не писна ли ви кефете се на хубавия мач за нашите стандарти и двата отбора са класа и над сини и червени което е жалко за нас сините и червени фенове :(

Чисто футболно мача не ми харесва,колективни грешки и индивидуални проблясъци на отделни хора.

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 23 фев 2014 15:49

grasiani написа:
никки1912 написа:
grasiani написа:
D-r Ivanov написа:Ако погледнете от ъгъла на голлинията ще видите, че топката е влезнала наистина с по голямата си част, но по правилник трябва да премине с пълният си обем, а не с 2/3 както в случая, така че, такива импулсивни и недоказани коментари нямат стойност момчета. Разполагам с техника и умения и пишете глупости. Аз в този мач подкрепям Лудогорци заради познанията ми с човек от щабът им, но мисля с главата си. Все повече мои студенти мислят като вас импулсивно и грешно. Мислете преди да пишете! :idea:

Д-р Иванов не знам дали сте офталмолог,но определено ви трябва такъв специалист да си прегледате очите.

По добре си гледай синьото отборче не ти е ясна играта .Вчера видя ли засадата при вашия гол или не или за вас правилата са други.

Е ,видях я,какъв ти е проблема бе смешник, имаше засада ,аз гледам реално , да съм казал ,че сме заслужавали даже и една точка с тази игра ,тука става въпрос за тази ситуация, вчера такива папагали като теб достатъчно коментираха вчерашната .Не ми била ясна играта като те гледам на теб не ти е ясна, като се впечатляваш само от фенските си пристрастия.

Eй палячо какви ситуации коментираш бе смотаняк как прецени, че топката е вътре в целия си обем лаладжия само се изказваш неподготвен
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 23 фев 2014 15:51

Много добър мач! Ако Ботев имаха вратар като Владислав Стоянов щяха да бият с разлика.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 фев 2014 15:58

pehopeho написа:Много добър мач! Ако Ботев имаха вратар като Владислав Стоянов щяха да бият с разлика.

Не знам какво си гледал, ама последните 30 мин. пловдивчани топка не видяха. Не знам подготовката ли им е била некачествена или нашите натиснаха много, но в края домакините бяха доволни от резултата.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: XXIV кръг, "Ботев" Пд - Лудогорец, 2:2

Мнениеот CSKA 78 » 23 фев 2014 16:00

Хубав мач се получи!Дали тази година няма да имаме нов шампион(Литекс)??! :) ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 23 фев 2014 16:02

Доволен съм от продукцията и на 2-та отбора . Х-а е резонен . Успех на Ботев :)

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 23 фев 2014 16:09

Лудогорец бяха по-добрия отбор и това е ясно на всеки. Дали е имало гол може да каже единствено и само съдията на линията. На Йордан Минев му спестиха 100% -тов червен картон.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 фев 2014 16:10

Хубав мач стана, видя се, че "Ботев" има голям потенциал, който не можа да разгърне в този мач. Всички нови направиха много добър мач за тях, на чело с Хамза и Доре. Това, което не ми хареса е пристастията на коментаторите, но наистина няма как да си обективен когато собственикът на телевизията и отбора е един и същ. За мен гол имаше и ме е яд, защото се плащат пари на палячото зад вратата.

Отличен мач на Моци, Мисиджан и Ешпиньо. Не беше това мачът на Марселиньо и Кайсара, като ми се струва, че по-късното започване на подготовката на втория му се отразява. И двата гола на "Ботев" бяха доста щаствили, но това не е оправдание, стояха много добре и ако не от тези ситуации, можеше да реализират други. Яд ме е за резултата, защото можеше и трябваше да вземем трите точки.

Доволен съм, че минахме без контузии, дано момчета са запазили сили за четвъртък. Успех на "Ботев"! Ние чакаме "Лацио" на "Васил Левски"!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”