grasiani написа:Parmalat написа:Много добро първо полувреме.Хамза и Доре вкараха общо 17 гола малко повече от половината сезон в Румуния и се вижда,че са класни.Харесва ми темпото на мача.Това искам да виждам от нашите отбори.
Значи за да има гол топката трябва да премине с целия си обем голинията,а аз видях,че не е така че няма гол и решението на съдията е правилно.
Още един недовиждащ.
Честно казано мача не ме впечатлява въпреки опитите на коментаторите да ни наложат това.Тези мачове са доста важни за Лудогорец за да се види докъде е стигнало израстването им и манталитета.Доста грешки във подаванията и на двата отбора,(нетрадиционни за Лудогорец) общо взето 2 груби грешки на на защитите и вратаря.Относно съдийството според мен имаше гол за Лудогорец,но от позицията на съдията и бързо развиващите се действия не е лесно да прецени,друг е въпроса страничният и този зад вратата къде спят??Голът на Ботев пък си беше абсолютно редовен никаква засада нямаше.
Въпрос към феновете на Ботев:За Лудогорец едно на ръка,но къде ще настанявате агитките,които ще искат да дойдат на мача в Коматево?Или пък стадионът ви ще бъде готов скоро?Защото е скандално да се дава лиценз на Коматево,ако няма как да се настаняват агитките на гостите.