XXIV кръг, "Ботев" Пд - Лудогорец, 2:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: XXIV кръг, "Ботев" Пд - Лудогорец

Мнениеот daniel875 » 23 фев 2014 15:01

haha написа:Не знам, дали имаше гол, по- скоро да, но е трудно да се кажа от камерите, които дадоха. Аз обаче се чудя какъв беше смисълът с въвеждането на съдии зад вратите? Тия са абсолютни олигофрени и не вършат никаква работа. Сложили ги били да помагат- че те досега не са свършили нищо смислено, очевадни ситуации се случват на 2 метра пред тях, а тия слепци си траят и не помагат по никакъв начин на главния.

"Сега взимаме повече", това беше девизът нали? Естествено, че говоря за перифраза. Смисълът, който се преекспонираше, беше малко по- различен.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 фев 2014 15:01

Съдията зад вратата е на метър от гредата и под тоя ъгъл и 50см да влезе пак няма да види гол :) :) :)
Изображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 фев 2014 15:02

Има гол, ама ситуацията е тънка, да не се вживяваме. Може да се сгреши. На стопкадър ако пуснете надолу един вертикал от края на топката, ще се види, че е зад голлинията. Но все пак, след мача ще проверим за да сме сигурни.
Много добра темпо. Вълнуващ мач. Само ме притеснява някой да не се контузи и нашите да си запазят силите за четвъртък. Иначе добре се обиграват. В "Ботев" добре са поработили. Да видим второто полувреме кой ще е уморен - който е играл мач в четвъртък или този, който още не е играл цял официален мач.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 23 фев 2014 15:02

Нико написа:И двата отбора са ми неприятни , защото не са български! Няма как да е български такъв отбор ,който е със само двама българи титуляри! Не броя Огнянов от жълтите за българин , защото човека си е чист циганин. Съдиите се навеждат яко на коматевци и отмененият гол на гостите е повече от скандален.

Ти как видя, че е гол да не беше на гол линията умнико?
Бегай да се обясняваш другаде вие сте ясни на всички само ЖАЛТИТИ са в главите болни.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 23 фев 2014 15:03

D-r Ivanov написа:Ако погледнете от ъгъла на голлинията ще видите, че топката е влезнала наистина с по голямата си част, но по правилник трябва да премине с пълният си обем, а не с 2/3 както в случая, така че, такива импулсивни и недоказани коментари нямат стойност момчета. Разполагам с техника и умения и пишете глупости. Аз в този мач подкрепям Лудогорци заради познанията ми с човек от щабът им, но мисля с главата си. Все повече мои студенти мислят като вас импулсивно и грешно. Мислете преди да пишете! :idea:

Д-р Иванов не знам дали сте офталмолог,но определено ви трябва такъв специалист да си прегледате очите.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 23 фев 2014 15:04

grasiani написа:
Parmalat написа:Много добро първо полувреме.Хамза и Доре вкараха общо 17 гола малко повече от половината сезон в Румуния и се вижда,че са класни.Харесва ми темпото на мача.Това искам да виждам от нашите отбори.
Значи за да има гол топката трябва да премине с целия си обем голинията,а аз видях,че не е така че няма гол и решението на съдията е правилно.

Още един недовиждащ.

Честно казано мача не ме впечатлява въпреки опитите на коментаторите да ни наложат това.Тези мачове са доста важни за Лудогорец за да се види докъде е стигнало израстването им и манталитета.Доста грешки във подаванията и на двата отбора,(нетрадиционни за Лудогорец) общо взето 2 груби грешки на на защитите и вратаря.Относно съдийството според мен имаше гол за Лудогорец,но от позицията на съдията и бързо развиващите се действия не е лесно да прецени,друг е въпроса страничният и този зад вратата къде спят??Голът на Ботев пък си беше абсолютно редовен никаква засада нямаше.
Въпрос към феновете на Ботев:За Лудогорец едно на ръка,но къде ще настанявате агитките,които ще искат да дойдат на мача в Коматево?Или пък стадионът ви ще бъде готов скоро?Защото е скандално да се дава лиценз на Коматево,ако няма как да се настаняват агитките на гостите.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 фев 2014 15:07

D-r Ivanov написа:Ако погледнете от ъгъла на голлинията ще видите, че топката е влезнала наистина с по голямата си част, но по правилник трябва да премине с пълният си обем, а не с 2/3 както в случая, така че, такива импулсивни и недоказани коментари нямат стойност момчета. Разполагам с техника и умения и пишете глупости. Аз в този мач подкрепям Лудогорци заради познанията ми с човек от щабът им, но мисля с главата си. Все повече мои студенти мислят като вас импулсивно и грешно. Мислете преди да пишете! :idea:

Няма нужда от 100 камери.След намесата на вратаря той падна от кръста нагоре след голлинията.Това показва дължината на отскока и от къде е избил топката.Просто физически закони.

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 23 фев 2014 15:09

grasiani написа:

Д-р Иванов не знам дали сте офталмолог,но определено ви трябва такъв специалист да си прегледате очите.

По добре си гледай синьото отборче не ти е ясна играта .Вчера видя ли засадата при вашия гол или не или за вас правилата са други.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 23 фев 2014 15:13

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
grasiani написа:
Parmalat написа:Много добро първо полувреме.Хамза и Доре вкараха общо 17 гола малко повече от половината сезон в Румуния и се вижда,че са класни.Харесва ми темпото на мача.Това искам да виждам от нашите отбори.
Значи за да има гол топката трябва да премине с целия си обем голинията,а аз видях,че не е така че няма гол и решението на съдията е правилно.

Още един недовиждащ.

Честно казано мача не ме впечатлява въпреки опитите на коментаторите да ни наложат това.Тези мачове са доста важни за Лудогорец за да се види докъде е стигнало израстването им и манталитета.Доста грешки във подаванията и на двата отбора,(нетрадиционни за Лудогорец) общо взето 2 груби грешки на на защитите и вратаря.Относно съдийството според мен имаше гол за Лудогорец,но от позицията на съдията и бързо развиващите се действия не е лесно да прецени,друг е въпроса страничният и този зад вратата къде спят??Голът на Ботев пък си беше абсолютно редовен никаква засада нямаше.
Въпрос към феновете на Ботев:За Лудогорец едно на ръка,но къде ще настанявате агитките,които ще искат да дойдат на мача в Коматево?Или пък стадионът ви ще бъде готов скоро?Защото е скандално да се дава лиценз на Коматево,ако няма как да се настаняват агитките на гостите.
Има сектор за гости който е за 300 човека така ,че не се притеснявай. Сега също има гостуваща публика ако се вгледаш точно срещу камерите до врата на Ботев.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 23 фев 2014 15:14

А стига говорете глупости бре не писна ли ви кефете се на хубавия мач за нашите стандарти и двата отбора са класа и над сини и червени което е жалко за нас сините и червени фенове :(

Върни се в “Лудогорец”