Red_Pride написа:Чист гол, съдиите сa слепи кaкто и коментaторите
Така е, няма спор.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Red_Pride написа:Чист гол, съдиите сa слепи кaкто и коментaторите
Parmalat написа:Много добро първо полувреме.Хамза и Доре вкараха общо 17 гола малко повече от половината сезон в Румуния и се вижда,че са класни.Харесва ми темпото на мача.Това искам да виждам от нашите отбори.
Значи за да има гол топката трябва да премине с целия си обем голинията,а аз видях,че не е така че няма гол и решението на съдията е правилно.
Parmalat написа:Много добро първо полувреме.Хамза и Доре вкараха общо 17 гола малко повече от половината сезон в Румуния и се вижда,че са класни.Харесва ми темпото на мача.Това искам да виждам от нашите отбори.
Значи за да има гол топката трябва да премине с целия си обем голинията,а аз видях,че не е така че няма гол и решението на съдията е правилно.
daniel875 написа:Red_Pride написа:Чист гол, съдиите сa слепи кaкто и коментaторите
Съдия на мача е Николай Йорданов. Дали това е случайност?
petko.h.markov написа:daniel875 написа:Red_Pride написа:Чист гол, съдиите сa слепи кaкто и коментaторите
Съдия на мача е Николай Йорданов. Дали това е случайност?
Сега разбрахте ли какво имах предвид когато казах ,че"и ортак с дявола ще станат"за да продължат за купата
и за 3-тото място.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта