XXIV кръг, "Ботев" Пд - Лудогорец, 2:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Re: XXIV кръг, "Ботев" Пд - Лудогорец

Мнениеот Себастиан Фетел » 23 фев 2014 14:49

Red_Pride написа:Чист гол, съдиите сa слепи кaкто и коментaторите :geek:

Така е, няма спор.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 фев 2014 14:51

Много добро първо полувреме.Хамза и Доре вкараха общо 17 гола малко повече от половината сезон в Румуния и се вижда,че са класни.Харесва ми темпото на мача.Това искам да виждам от нашите отбори.
Значи за да има гол топката трябва да премине с целия си обем голинията,а аз видях,че не е така че няма гол и решението на съдията е правилно.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 23 фев 2014 14:53

Аз нямам претенции. Съдята свири добре и се получава много качествен мач. :)

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 23 фев 2014 14:54

Parmalat написа:Много добро първо полувреме.Хамза и Доре вкараха общо 17 гола малко повече от половината сезон в Румуния и се вижда,че са класни.Харесва ми темпото на мача.Това искам да виждам от нашите отбори.
Значи за да има гол топката трябва да премине с целия си обем голинията,а аз видях,че не е така че няма гол и решението на съдията е правилно.

Още един недовиждащ.

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 23 фев 2014 14:55

Абе що не ревахте миналата година когато ни режеха най долно и двата мача с Лудогорец колко гола ни отмениха тогава и колко измислици свириха
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 фев 2014 14:56

Parmalat написа:Много добро първо полувреме.Хамза и Доре вкараха общо 17 гола малко повече от половината сезон в Румуния и се вижда,че са класни.Харесва ми темпото на мача.Това искам да виждам от нашите отбори.

Гледай пак, имай предвид че камерата не е успоредна на гол-линията.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 фев 2014 14:56

daniel875 написа:

Съдия на мача е Николай Йорданов. Дали това е случайност?

Сега разбрахте ли какво имах предвид когато казах ,че"и ортак с дявола ще станат"за да продължат за купата
и за 3-тото място.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 фев 2014 14:58

petko.h.markov написа:
daniel875 написа:

Съдия на мача е Николай Йорданов. Дали това е случайност?

Сега разбрахте ли какво имах предвид когато казах ,че"и ортак с дявола ще станат"за да продължат за купата
и за 3-тото място.

"Ботев" иска на всяка цена да играе в Европа, но пак не е сигурно дали ще се случи. През миналия сезон съдиите свириха на противоположната страна. Може би нещо компенсират, но селекцията на "Ботев" също влияе.
Последна промяна от daniel875 на 23 фев 2014 14:59, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

D-r Ivanov
Контакти:

Мнениеот D-r Ivanov » 23 фев 2014 14:59

Ако погледнете от ъгъла на голлинията ще видите, че топката е влезнала наистина с по голямата си част, но по правилник трябва да премине с пълният си обем, а не с 2/3 както в случая, така че, такива импулсивни и недоказани коментари нямат стойност момчета. Разполагам с техника и умения и пишете глупости. Аз в този мач подкрепям Лудогорци заради познанията ми с човек от щабът им, но мисля с главата си. Все повече мои студенти мислят като вас импулсивно и грешно. Мислете преди да пишете! :idea:

haha

Мнениеот haha » 23 фев 2014 14:59

Не знам, дали имаше гол, по- скоро да, но е трудно да се кажа от камерите, които дадоха. Аз обаче се чудя какъв беше смисълът с въвеждането на съдии зад вратите? Тия са абсолютни олигофрени и не вършат никаква работа. Сложили ги били да помагат- че те досега не са свършили нищо смислено, очевадни ситуации се случват на 2 метра пред тях, а тия слепци си траят и не помагат по никакъв начин на главния.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Лудогорец”