Дано се впишат добре в отбора, но към момента съм по-скоро песимистично настроен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rivaldo10 написа:Само аз ли съм на мнение, че селекцията ни не е нищо особено, да не кажа провалена в лицето на някои от дошлите?![]()
Дано се впишат добре в отбора, но към момента съм по-скоро песимистично настроен.
Rivaldo10 написа:Само аз ли съм на мнение, че селекцията ни не е нищо особено, да не кажа провалена в лицето на някои от дошлите?![]()
TodorT написа:Rivaldo10 написа:Само аз ли съм на мнение, че селекцията ни не е нищо особено, да не кажа провалена в лицето на някои от дошлите?![]()
В ЛЕВСКИ имаме проблем със защита от мнооого време. Доволен съм, че най-накрая се сетиха и взеха цяла една нова четворка защитници. В същото време се отървахме от Милиев и Везалов. Дали новите са най-подходящи за отбора вече е друг въпрос. Аз по принцип съм скептичен към трансферите ни. Или по-точно не очаквам чудеса от новите футболисти. Все пак се надявам Белаид и Чмовш да оформят добра двойка в отбраната.... чехът е малко тромав, но ако има добро позициониране ще го преглътна. Мисля си, че Божинов би свършил работа в А група, но и към него нямам свръх очаквания. Бастош на визитка е перфектен, но визитката не играе. Притеснявам се, че първенството се подновява, а ние ляво крило нямаме. Миро Иванов не става за този пост. Не знам нашите умници дали няма да вземат Рамос и да го преквалифицират...
Betchualeng Arnaikem написа:Rivaldo10 написа:Само аз ли съм на мнение, че селекцията ни не е нищо особено, да не кажа провалена в лицето на някои от дошлите?![]()
Ще поживеем, ще видим. Колко пъти големи "надежди" не успяваха да се научат да центрират по 8 месеца.. кой пречи па 1 път тия дето не вдъхват доверие да се окажат читави :D
Djack_84 написа:А кой е казал,че трябва да играем с крила.Имаме игарчи за 4-4-2(с ромб в халфовата линия) или 4-2-3-1(с двама външни халфа,един плеймейкър зад нападателя и двама дефанзивни)
"Кристовао има много добри чувства към Левски. Жалко, че двете страни се разделиха по толкова странен начин. Първо от клуба му предложиха нов договор, няколко месеца по-късно го изгониха. Трудно е да се разбере такова поведение. И въпреки това Рамос би се върнал на "Герена". Има само едно условие – Левски ще трябва да плати всичко, което дължи на играча", обясни Лейте.
За преговорите между Рамос и Левски потвърди изпълнителният директор по финансовите въпроси Константин Баждеков.
blue atak написа:Има разговори с Кристовао Рамос, една от опциите е. Kоя ли е другата
zlobul написа:blue atak написа:Има разговори с Кристовао Рамос, една от опциите е. Kоя ли е другата
тук вече не говорим , че Левски има нужда от точно тоя. Просто тук нещата опират до схема с цел спестяване на пари. Иначе видяхме Рамос , какво може).....футболист за Гоце Делчев -ок , но за Левски ........
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта