Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Rivaldo10 » 20 фев 2014 20:38

Само аз ли съм на мнение, че селекцията ни не е нищо особено, да не кажа провалена в лицето на някои от дошлите? :?
Дано се впишат добре в отбора, но към момента съм по-скоро песимистично настроен.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 фев 2014 20:56

Rivaldo10 написа:Само аз ли съм на мнение, че селекцията ни не е нищо особено, да не кажа провалена в лицето на някои от дошлите? :?
Дано се впишат добре в отбора, но към момента съм по-скоро песимистично настроен.

Ще поживеем, ще видим. Колко пъти големи "надежди" не успяваха да се научат да центрират по 8 месеца.. кой пречи па 1 път тия дето не вдъхват доверие да се окажат читави :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 фев 2014 21:19

Rivaldo10 написа:Само аз ли съм на мнение, че селекцията ни не е нищо особено, да не кажа провалена в лицето на някои от дошлите? :?

В ЛЕВСКИ имаме проблем със защита от мнооого време. Доволен съм, че най-накрая се сетиха и взеха цяла една нова четворка защитници. В същото време се отървахме от Милиев и Везалов. Дали новите са най-подходящи за отбора вече е друг въпрос. Аз по принцип съм скептичен към трансферите ни. Или по-точно не очаквам чудеса от новите футболисти. Все пак се надявам Белаид и Чмовш да оформят добра двойка в отбраната.... чехът е малко тромав, но ако има добро позициониране ще го преглътна. Мисля си, че Божинов би свършил работа в А група, но и към него нямам свръх очаквания. Бастош на визитка е перфектен, но визитката не играе. Притеснявам се, че първенството се подновява, а ние ляво крило нямаме. Миро Иванов не става за този пост. Не знам нашите умници дали няма да вземат Рамос и да го преквалифицират... :oops:

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 20 фев 2014 21:43

TodorT написа:

В ЛЕВСКИ имаме проблем със защита от мнооого време. Доволен съм, че най-накрая се сетиха и взеха цяла една нова четворка защитници. В същото време се отървахме от Милиев и Везалов. Дали новите са най-подходящи за отбора вече е друг въпрос. Аз по принцип съм скептичен към трансферите ни. Или по-точно не очаквам чудеса от новите футболисти. Все пак се надявам Белаид и Чмовш да оформят добра двойка в отбраната.... чехът е малко тромав, но ако има добро позициониране ще го преглътна. Мисля си, че Божинов би свършил работа в А група, но и към него нямам свръх очаквания. Бастош на визитка е перфектен, но визитката не играе. Притеснявам се, че първенството се подновява, а ние ляво крило нямаме. Миро Иванов не става за този пост. Не знам нашите умници дали няма да вземат Рамос и да го преквалифицират... :oops:

А кой е казал,че трябва да играем с крила.Имаме игарчи за 4-4-2(с ромб в халфовата линия) или 4-2-3-1(с двама външни халфа,един плеймейкър зад нападателя и двама дефанзивни) ;)

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 20 фев 2014 22:02

Betchualeng Arnaikem написа:

Ще поживеем, ще видим. Колко пъти големи "надежди" не успяваха да се научат да центрират по 8 месеца.. кой пречи па 1 път тия дето не вдъхват доверие да се окажат читави :D

За без пари толкова като почнат мачовете ще видим ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 фев 2014 22:16

Djack_84 написа:А кой е казал,че трябва да играем с крила.Имаме игарчи за 4-4-2(с ромб в халфовата линия) или 4-2-3-1(с двама външни халфа,един плеймейкър зад нападателя и двама дефанзивни) ;)

Трудно си представям футбола днес без крила... честно да ти кажа не виждам как ще успееш без крила.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 фев 2014 13:10

"Кристовао има много добри чувства към Левски. Жалко, че двете страни се разделиха по толкова странен начин. Първо от клуба му предложиха нов договор, няколко месеца по-късно го изгониха. Трудно е да се разбере такова поведение. И въпреки това Рамос би се върнал на "Герена". Има само едно условие – Левски ще трябва да плати всичко, което дължи на играча", обясни Лейте.

За преговорите между Рамос и Левски потвърди изпълнителният директор по финансовите въпроси Константин Баждеков.

Да, ама тоя Лейте не знае, че Батков не обича да плаща и не са попаднали на точния човек :lol:
Ние искаме да го върнем с идеята да се откаже от парите си, а той ще дойде само ако му ги изплатим :mrgreen:
Сигурен съм, че преговорите ще са "успешни".

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 21 фев 2014 15:35

Има разговори с Кристовао Рамос, една от опциите е. Kоя ли е другата :)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 21 фев 2014 18:18

blue atak написа:Има разговори с Кристовао Рамос, една от опциите е. Kоя ли е другата :)

тук вече не говорим , че Левски има нужда от точно тоя. Просто тук нещата опират до схема с цел спестяване на пари. Иначе видяхме Рамос , какво може :)).....футболист за Гоце Делчев -ок , но за Левски ........
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 21 фев 2014 18:36

zlobul написа:
blue atak написа:Има разговори с Кристовао Рамос, една от опциите е. Kоя ли е другата :)

тук вече не говорим , че Левски има нужда от точно тоя. Просто тук нещата опират до схема с цел спестяване на пари. Иначе видяхме Рамос , какво може :)).....футболист за Гоце Делчев -ок , но за Левски ........

Не мога да се съглася. Рамос е класен играч, особено за нашето първенство - бърз, рязък старт, много добра техника. Отделно пасовете и центриранията му са повече от прилични, с нищо не са по-лоши от тези на Ларсен Туре.

Ако не се лъжа ти беше фен на Сирака, но не го защитавай. Много се нaсра при последното си връщане.

Върни се в “Архив”