ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Мнениеот MASTER_COOL » 21 фев 2014 11:25

Никога от както аз гледам футбол, не съм виждал такава смазваща доминация на Български отбор в Европа. Лудогорец този сезон пишат новата история на Българските клубове в Европа. Пишат я по безепалационен начин и единственото което мога да напиша е ГОЛЯМО БРАВО и УВАЖЕНИЕ ОТ МОЯ СТРАНА !

Нека всички червени, сини, жълти, черно - бели, зелени, оранжеви, бели бъдем на стадиона , да подкрепим ЕВРОБОЕЦА и ликуваме с нова знаменита победа.

Онези , които мислят да ходят с шалче на Лацио и да дерат гърло за жабарите, са жалки, комплексирани нещастни хорица !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 21 фев 2014 11:47

Браво на Лудогорец!Страхотен мач и най-вее страхотен вратар!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 21 фев 2014 12:35

Веско Вълчев отново сцепи мрака с коментирането си. Много му се кефя!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 20.02 |22:05

Мнениеот D.Georgiev » 21 фев 2014 13:07

donDiego написа:По-слабо изпълнение на дуспа не бях виждал , а иначе поздрави на Лудите за победата. Все пак мисля, че не трябва да се възгордяват от една победа над резервите на Лацио. Успех.
пп: Дяков загуби титулярно място и капитанска лента снощи..лично мнение

Лацио не бяха с резервите, свери си информацията - вярно дадоха шанс на някои по-млади играчи, но като им запари пуснаха всички, които можаха. Нищо неуважително към отбора, но от това, което съм погледал последните месеци - те толкова си могат. Дори мога да кажа, че срещу нас направиха най-добрият си мач от месец насам.

За Дяков - не знаеш как се работи в този отбор, това не е "Левски", "ЦСКА" или "С.Корея", за да наказват някого след един мач. Колкото е дал капитанът на този отбор за тези години ще му се прости ако ще и следващия път пак да го направи. Имайте малко уважение към футболистите, които се раздават за отборите си. Просто Дяков вчера се прегря, вероятно и дузпата му срина характера.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 фев 2014 13:17

На реванша очаквам много треперене,най-малко отсега започвайте да тренирате дузпи,въпреки че,ако Лацио влязат в мача като второто полувреме снощи,твърде вероятно е да победят,при това с разлика!(това ще зависи от с какъв състав ще дойдат в София).

ПП Вчера не видях някаква доминация на Лудогорец,напротив второто полувреме само се защитаваха!Поздравления за победата снощи,но като цяло извадихте късмет и реалният резултат трябваше да бъде 1:1(2:1),само супер формата на Стоянов ви помогна да победите!
Мисля,че истината трябва да бъде казвана,а не да се сипят само дитирабми! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 фев 2014 13:30

CSKA 78 написа:На реванша очаквам много треперене,най-малко отсега започвайте да тренирате дузпи,въпреки че,ако Лацио влязат в мача като второто полувреме снощи,твърде вероятно е да победят,при това с разлика!(това ще зависи от с какъв състав ще дойдат в София).

ПП Вчера не видях някаква доминация на Лудогорец,напротив второто полувреме само се защитаваха!Поздравления за победата снощи,но като цяло извадихте късмет и реалният резултат трябваше да бъде 1:1(2:1),само супер формата на Стоянов ви помогна да победите!

Айде ако нямаш какво да кажеш, просто да си замълчиш. Какво играха Лацио, освен ганкиното цял мач? И не е само този мач, по половин година толкова си могат. Ти какво искаш от "Лудогорец" да излезе на "Олимпико" и да нагъне "Лацио" като Нефтохимик ли? Хайде, по сериозно...

Няма такъв двуличник като теб, предполагам че и в живота си такъв...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 фев 2014 13:42

CSKA 78 написа:На реванша очаквам много треперене,най-малко отсега започвайте да тренирате дузпи,въпреки че,ако Лацио влязат в мача като второто полувреме снощи,твърде вероятно е да победят,при това с разлика!(това ще зависи от с какъв състав ще дойдат в София).

Ти сигурен ли си, че си гледал мача ?
Ай стига се натискайте във врящия казан.
Лудогорец УБИ Лацио. Уби ги с игра, с характер и хъс. Дори, когато се защитаваха бяха по-добри от тях.
Пука ми на черупката, какъв отбор е Лудогорец, от кой град са, кой им е собственик...Това беше наш Български отбор, който
направи за посмешище далеч, по-известния си опонент. Дори ококорените очи на играчите римски говореха за шока, в който бяха изпаднали
и , от който до края на мача така и не излязоха.
Честита победа на Лудогорец !!! Напъните на разните му армейски, левскарски и прочие мнения с цел да извадят този успех на Лудогорец от контекста му и да го направят незначителен са напразни и много жалки. Поне към този момент, докато препятствия, като Иртиш и Мура им изглеждат, като Еверест от непреходната му страна.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 фев 2014 13:51

D.Georgiev написа:

Айде ако нямаш какво да кажеш, просто да си замълчиш. Какво играха Лацио, освен ганкиното цял мач? И не е само този мач, по половин година толкова си могат. Ти какво искаш от "Лудогорец" да излезе на "Олимпико" и да нагъне "Лацио" като Нефтохимик ли? Хайде, по сериозно...

Няма такъв двуличник като теб, предполагам че и в живота си такъв...

Въобще не съм двуличен,както виждаш казвам ви истината в лицето(за разлика от много други)!Коментарът ми по-горе е по повод на статиите по медиите,които навяват идеята,че едва ли не Лудогорец е направо съкрушил Лацио(та,ако ще се сърдиш, се "сърди" на журналистите,ако имаш топки да признаеш истината)!
Просто,"мачът" още не е свършил и прекаленото самочувствие не е от полза за Лудогорец(справка Дяков)!

ПП Ако продължите напред и аз ще напиша някой дитирамб,мисълта ми е не се радвайте толкова на половин свършена работа(защото остава по-трудната половина)!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 21 фев 2014 13:59

Отвореното цскарче, виж какво си писал преди няколко дена :
Вие наистина май си повярвахте,а?!Няма лошо да се надъхвате,но реалността е такава,че ако завършите наравно(в първия мач) трябва много да почерпите! 8-) ;)

Лудогорец бие в Европа и това е! Не трябвало да се радваме....бихме Лацио с човек по-малко/макар и след това да се изравниха броят на играчите/, а 1-вото полувреме играхме доста по-добре от тях.. Радваме се на настоящето, а то показва, че сме най-добрия отбор в България. Няма такова нещо във футбола като реален и нереален резултат. Резултатът е такъв, какъвто показва таблото в края на мача, така че няма нужда да омаловажаваш това кеото постига Евробоеца.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 фев 2014 14:22

Честита победа!
Напълно заслужена и закономерна с оглед на играта до изгонването на играча на Лацио(там някъде се пренесох в страната на сънищата).
Показахте самочувствие и игра,достоина за уважение.Невероятен Владо Стоянов,страхотна централна защита.Много стабилен Минев и като че ли малко слаб десния бек(не го знам по име),слаб на база на силната игра на другите в защита.Много хубав завършващ удър на Безяк,явно скоро или ще се изкарат много пари от него или ще се атакува ШЛ.Титлата на България,явно пак няма да си смени притежателя.Стабилна средна линия с изключение на Дяков.Доста лош мач направи,но като цяло той си е податлив на такива изпълнения,нещо като Галчев.Трябва да си го подкрепяте,но не му е за първи път да прави глупости.
Съдията както и предния мач(Динамо) свирише по правилата и отсъждаше това,което смята за правилно.
Победа срещу Лацио си е голям успех и то на такъв етап от турнира.Това,че са слаби или че са пускали резерви си е техен проблем и решение.Всъщност към момента познавам Лацио само като име и освен Клозе,никой друг нищо ни ми говори и незнам дали са играли с титуляри или резерви.Всеки отбор е ДЛЪЖЕН да си защитава реномето и историята!Така,че.........
п.п.Дано сте отпразнували подобаващо победата!

Върни се в “Лудогорец”