Никога от както аз гледам футбол, не съм виждал такава смазваща доминация на Български отбор в Европа. Лудогорец този сезон пишат новата история на Българските клубове в Европа. Пишат я по безепалационен начин и единственото което мога да напиша е ГОЛЯМО БРАВО и УВАЖЕНИЕ ОТ МОЯ СТРАНА !
Нека всички червени, сини, жълти, черно - бели, зелени, оранжеви, бели бъдем на стадиона , да подкрепим ЕВРОБОЕЦА и ликуваме с нова знаменита победа.
Онези , които мислят да ходят с шалче на Лацио и да дерат гърло за жабарите, са жалки, комплексирани нещастни хорица !
ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Браво на Лудогорец!Страхотен мач и най-вее страхотен вратар!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
-
- Контакти:
Веско Вълчев отново сцепи мрака с коментирането си. Много му се кефя!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

- D.Georgiev
- Контакти:
Re: ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 20.02 |22:05
donDiego написа:По-слабо изпълнение на дуспа не бях виждал , а иначе поздрави на Лудите за победата. Все пак мисля, че не трябва да се възгордяват от една победа над резервите на Лацио. Успех.
пп: Дяков загуби титулярно място и капитанска лента снощи..лично мнение
Лацио не бяха с резервите, свери си информацията - вярно дадоха шанс на някои по-млади играчи, но като им запари пуснаха всички, които можаха. Нищо неуважително към отбора, но от това, което съм погледал последните месеци - те толкова си могат. Дори мога да кажа, че срещу нас направиха най-добрият си мач от месец насам.
За Дяков - не знаеш как се работи в този отбор, това не е "Левски", "ЦСКА" или "С.Корея", за да наказват някого след един мач. Колкото е дал капитанът на този отбор за тези години ще му се прости ако ще и следващия път пак да го направи. Имайте малко уважение към футболистите, които се раздават за отборите си. Просто Дяков вчера се прегря, вероятно и дузпата му срина характера.

На реванша очаквам много треперене,най-малко отсега започвайте да тренирате дузпи,въпреки че,ако Лацио влязат в мача като второто полувреме снощи,твърде вероятно е да победят,при това с разлика!(това ще зависи от с какъв състав ще дойдат в София).
ПП Вчера не видях някаква доминация на Лудогорец,напротив второто полувреме само се защитаваха!Поздравления за победата снощи,но като цяло извадихте късмет и реалният резултат трябваше да бъде 1:1(2:1),само супер формата на Стоянов ви помогна да победите!
Мисля,че истината трябва да бъде казвана,а не да се сипят само дитирабми!
ПП Вчера не видях някаква доминация на Лудогорец,напротив второто полувреме само се защитаваха!Поздравления за победата снощи,но като цяло извадихте късмет и реалният резултат трябваше да бъде 1:1(2:1),само супер формата на Стоянов ви помогна да победите!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- D.Georgiev
- Контакти:
CSKA 78 написа:На реванша очаквам много треперене,най-малко отсега започвайте да тренирате дузпи,въпреки че,ако Лацио влязат в мача като второто полувреме снощи,твърде вероятно е да победят,при това с разлика!(това ще зависи от с какъв състав ще дойдат в София).
Айде ако нямаш какво да кажеш, просто да си замълчиш. Какво играха Лацио, освен ганкиното цял мач? И не е само този мач, по половин година толкова си могат. Ти какво искаш от "Лудогорец" да излезе на "Олимпико" и да нагъне "Лацио" като Нефтохимик ли? Хайде, по сериозно...
Няма такъв двуличник като теб, предполагам че и в живота си такъв...

CSKA 78 написа:На реванша очаквам много треперене,най-малко отсега започвайте да тренирате дузпи,въпреки че,ако Лацио влязат в мача като второто полувреме снощи,твърде вероятно е да победят,при това с разлика!(това ще зависи от с какъв състав ще дойдат в София).
Ти сигурен ли си, че си гледал мача ?
Ай стига се натискайте във врящия казан.
Лудогорец УБИ Лацио. Уби ги с игра, с характер и хъс. Дори, когато се защитаваха бяха по-добри от тях.
Пука ми на черупката, какъв отбор е Лудогорец, от кой град са, кой им е собственик...Това беше наш Български отбор, който
направи за посмешище далеч, по-известния си опонент. Дори ококорените очи на играчите римски говореха за шока, в който бяха изпаднали
и , от който до края на мача така и не излязоха.
Честита победа на Лудогорец !!! Напъните на разните му армейски, левскарски и прочие мнения с цел да извадят този успех на Лудогорец от контекста му и да го направят незначителен са напразни и много жалки. Поне към този момент, докато препятствия, като Иртиш и Мура им изглеждат, като Еверест от непреходната му страна.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
D.Georgiev написа:CSKA 78 написа:На реванша очаквам много треперене,най-малко отсега започвайте да тренирате дузпи,въпреки че,ако Лацио влязат в мача като второто полувреме снощи,твърде вероятно е да победят,при това с разлика!(това ще зависи от с какъв състав ще дойдат в София).
Айде ако нямаш какво да кажеш, просто да си замълчиш. Какво играха Лацио, освен ганкиното цял мач? И не е само този мач, по половин година толкова си могат. Ти какво искаш от "Лудогорец" да излезе на "Олимпико" и да нагъне "Лацио" като Нефтохимик ли? Хайде, по сериозно...
Няма такъв двуличник като теб, предполагам че и в живота си такъв...
Въобще не съм двуличен,както виждаш казвам ви истината в лицето(за разлика от много други)!Коментарът ми по-горе е по повод на статиите по медиите,които навяват идеята,че едва ли не Лудогорец е направо съкрушил Лацио(та,ако ще се сърдиш, се "сърди" на журналистите,ако имаш топки да признаеш истината)!
Просто,"мачът" още не е свършил и прекаленото самочувствие не е от полза за Лудогорец(справка Дяков)!
ПП Ако продължите напред и аз ще напиша някой дитирамб,мисълта ми е не се радвайте толкова на половин свършена работа(защото остава по-трудната половина)!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Отвореното цскарче, виж какво си писал преди няколко дена :
Лудогорец бие в Европа и това е! Не трябвало да се радваме....бихме Лацио с човек по-малко/макар и след това да се изравниха броят на играчите/, а 1-вото полувреме играхме доста по-добре от тях.. Радваме се на настоящето, а то показва, че сме най-добрия отбор в България. Няма такова нещо във футбола като реален и нереален резултат. Резултатът е такъв, какъвто показва таблото в края на мача, така че няма нужда да омаловажаваш това кеото постига Евробоеца.
Вие наистина май си повярвахте,а?!Няма лошо да се надъхвате,но реалността е такава,че ако завършите наравно(в първия мач) трябва много да почерпите!![]()
Лудогорец бие в Европа и това е! Не трябвало да се радваме....бихме Лацио с човек по-малко/макар и след това да се изравниха броят на играчите/, а 1-вото полувреме играхме доста по-добре от тях.. Радваме се на настоящето, а то показва, че сме най-добрия отбор в България. Няма такова нещо във футбола като реален и нереален резултат. Резултатът е такъв, какъвто показва таблото в края на мача, така че няма нужда да омаловажаваш това кеото постига Евробоеца.
Честита победа!
Напълно заслужена и закономерна с оглед на играта до изгонването на играча на Лацио(там някъде се пренесох в страната на сънищата).
Показахте самочувствие и игра,достоина за уважение.Невероятен Владо Стоянов,страхотна централна защита.Много стабилен Минев и като че ли малко слаб десния бек(не го знам по име),слаб на база на силната игра на другите в защита.Много хубав завършващ удър на Безяк,явно скоро или ще се изкарат много пари от него или ще се атакува ШЛ.Титлата на България,явно пак няма да си смени притежателя.Стабилна средна линия с изключение на Дяков.Доста лош мач направи,но като цяло той си е податлив на такива изпълнения,нещо като Галчев.Трябва да си го подкрепяте,но не му е за първи път да прави глупости.
Съдията както и предния мач(Динамо) свирише по правилата и отсъждаше това,което смята за правилно.
Победа срещу Лацио си е голям успех и то на такъв етап от турнира.Това,че са слаби или че са пускали резерви си е техен проблем и решение.Всъщност към момента познавам Лацио само като име и освен Клозе,никой друг нищо ни ми говори и незнам дали са играли с титуляри или резерви.Всеки отбор е ДЛЪЖЕН да си защитава реномето и историята!Така,че.........
п.п.Дано сте отпразнували подобаващо победата!
Напълно заслужена и закономерна с оглед на играта до изгонването на играча на Лацио(там някъде се пренесох в страната на сънищата).
Показахте самочувствие и игра,достоина за уважение.Невероятен Владо Стоянов,страхотна централна защита.Много стабилен Минев и като че ли малко слаб десния бек(не го знам по име),слаб на база на силната игра на другите в защита.Много хубав завършващ удър на Безяк,явно скоро или ще се изкарат много пари от него или ще се атакува ШЛ.Титлата на България,явно пак няма да си смени притежателя.Стабилна средна линия с изключение на Дяков.Доста лош мач направи,но като цяло той си е податлив на такива изпълнения,нещо като Галчев.Трябва да си го подкрепяте,но не му е за първи път да прави глупости.
Съдията както и предния мач(Динамо) свирише по правилата и отсъждаше това,което смята за правилно.
Победа срещу Лацио си е голям успех и то на такъв етап от турнира.Това,че са слаби или че са пускали резерви си е техен проблем и решение.Всъщност към момента познавам Лацио само като име и освен Клозе,никой друг нищо ни ми говори и незнам дали са играли с титуляри или резерви.Всеки отбор е ДЛЪЖЕН да си защитава реномето и историята!Така,че.........
п.п.Дано сте отпразнували подобаващо победата!